Takzvaný "tvarůžek za rávkem"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3509
4.12.14 21:31
@Blackova.K píše:
Je to ráfek :mrgreen: a orál bez umytí je teda pěkně ekl.

Ty jsi hustá, to je fakt to poslední, co by mi napadlo. :mrgreen: Jdu vyzvrátit večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733

:-D na odlehčení dobrý :palec:
zkus sedačky a vyplachy ze šalvěje. A ty sprcháče používej jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Ronnie285 Mě se to taky dělá, ale snad celý život. Kdysi jsem to řešila a přemýšlela, jestli nejde o nějakou mykózu, ale asi ne, protože nikdy jsem s tím žádný problém neměla, jen vyjímečně to trošku zasvědilo. Vlastně jsem ráda, že o tom píšeš, nikdy jsem o tom nic nenašla. Orální sex je mi kvůli tomu taky nepříjemný, takže ten provozujeme výdradně po hygieně. Takže zkušenost mám a radu snad jedinou - dá se s tím žít. Ale pokud někdo poradí něco jiného, budu ráda :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2940
4.12.14 21:32
@Ronnie285 píše:
Ano. :) na ten :)

no a po jaké době od umytí to vezmeš do pusy, nebo nabídneš partnerovi? Večer se umyješ a…za kolik hodin třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
4.12.14 21:33
@Pincenza píše:
Ty jsi hustá, to je fakt to poslední, co by mi napadlo. :mrgreen: Jdu vyzvrátit večeři.

já? 8o já mám fifinku bez tvarohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984

O vikendu i rano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

@Ronnie285 a jak jis? Hodne peciva, o ovoce, cokolada a dalsi sacharidy? Myci gely amydlo na frndu vubec nepatri, tam pouze gely s kyselym ph. Pradlo bavlnene a bez intimek, to je uplna lihen na kvasinky. Masticky se musi mazat i nejakou dobu po vymizeni priznaku, stejne tak zavadeci globule. Pokud nepouzivate kondom, tak zacnete, at omezite predavani mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
@Ronnie285 píše:
Má ale méně než já.****A meju se samozřejmě každý den-každý večer, o víkendu i ráno :)

NO TVL! Já teda čekala, že řekneš, že to nemá. :mrgreen: Nechtěla bych bejt u toho jak se vzájemně studujete teda. :zed: Tak si to předáváte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Prosím vás, pardon za OT, ale je tu ještě někdo, kdo provozuje orálně sex po hygieně a nepřijde mu to omezující?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.12.14 21:35

Děkuju už jsem si myslela že nikdo neporadí. :))
Taky jsem o tom nenašla žádnou rozumnou diskuzi tak to zkouším tady. :)
Já bych radši teda žila bez toho je mi to takové nepříjemné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
4.12.14 21:35
@terinka4444 píše:
Prosím vás, pardon za OT, ale je tu ještě někdo, kdo provozuje orálně sex po hygieně a nepřijde mu to omezující?

Normalka. Vyhazuju muze se slovy „bez si ho umejt“ :mrgreen: delam si prcu. Dela to automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.12.14 21:36
@terinka4444 píše:

:mavam: Pokouřím si ráda, ale bez sprchy mu ho do huby nevemu, to bych :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Ronnie285 je to kvasinkový zánět. Je potřeba přeléčit VŠECHNY současné sexuální partnery. Já se léčila rok, cpal do sebe prášky a pak mi moudrý gynekolog poradil - je to z mýdla ( ano, i dražší :P ) takže nekoupat ale sprchovat a na intimní partie použít gel přímo na ně. Já se v tom umývala celá :mrgreen: a pokud si napustím vanu, přidám dvě lžíce octa.

• Citovat
  • Upravit
16302

No chtěla jsem doporučit mýt Lactacydem, ale možná stojí ještě víc než Adidas ;-) (tím bych mimochodem intimní partie zrovna nemyla). Zkuste přeléčit Clotrimazolem, jsou to prostě kvasinky. Jinak s tímhle literárním talentem bych si ráda přečetla od autorky třeba recept na vanilkové rohlíčky, schválně kam až by se dostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509

@terinka4444 Já jakejkoliv sex zásadně po hygieně. Představ si situaci, kdy se třeba líbáte a už už se schyluje a já se seberu a běžim se umejt. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí