Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Blackova.K píše:
Je to ráfeka orál bez umytí je teda pěkně ekl.
Ty jsi hustá, to je fakt to poslední, co by mi napadlo.
Jdu vyzvrátit večeři.
na odlehčení dobrý ![]()
zkus sedačky a vyplachy ze šalvěje. A ty sprcháče používej jen občas.
@Ronnie285 Mě se to taky dělá, ale snad celý život. Kdysi jsem to řešila a přemýšlela, jestli nejde o nějakou mykózu, ale asi ne, protože nikdy jsem s tím žádný problém neměla, jen vyjímečně to trošku zasvědilo. Vlastně jsem ráda, že o tom píšeš, nikdy jsem o tom nic nenašla. Orální sex je mi kvůli tomu taky nepříjemný, takže ten provozujeme výdradně po hygieně. Takže zkušenost mám a radu snad jedinou - dá se s tím žít. Ale pokud někdo poradí něco jiného, budu ráda ![]()
@Ronnie285 píše:
Ano.na ten
no a po jaké době od umytí to vezmeš do pusy, nebo nabídneš partnerovi? Večer se umyješ a…za kolik hodin třeba.
@Pincenza píše:
Ty jsi hustá, to je fakt to poslední, co by mi napadlo.Jdu vyzvrátit večeři.
já?
já mám fifinku bez tvarohu.
@Ronnie285 a jak jis? Hodne peciva, o ovoce, cokolada a dalsi sacharidy? Myci gely amydlo na frndu vubec nepatri, tam pouze gely s kyselym ph. Pradlo bavlnene a bez intimek, to je uplna lihen na kvasinky. Masticky se musi mazat i nejakou dobu po vymizeni priznaku, stejne tak zavadeci globule. Pokud nepouzivate kondom, tak zacnete, at omezite predavani mezi sebou.
@Ronnie285 píše:
Má ale méně než já.****A meju se samozřejmě každý den-každý večer, o víkendu i ráno
NO TVL! Já teda čekala, že řekneš, že to nemá.
Nechtěla bych bejt u toho jak se vzájemně studujete teda.
Tak si to předáváte. ![]()
Prosím vás, pardon za OT, ale je tu ještě někdo, kdo provozuje orálně sex po hygieně a nepřijde mu to omezující?
Děkuju už jsem si myslela že nikdo neporadí. ![]()
Taky jsem o tom nenašla žádnou rozumnou diskuzi tak to zkouším tady. ![]()
Já bych radši teda žila bez toho je mi to takové nepříjemné ![]()
@terinka4444 píše:
Prosím vás, pardon za OT, ale je tu ještě někdo, kdo provozuje orálně sex po hygieně a nepřijde mu to omezující?
Normalka. Vyhazuju muze se slovy „bez si ho umejt“
delam si prcu. Dela to automaticky
@terinka4444 píše:
Já
Pokouřím si ráda, ale bez sprchy mu ho do huby nevemu, to bych ![]()
@Ronnie285 je to kvasinkový zánět. Je potřeba přeléčit VŠECHNY současné sexuální partnery. Já se léčila rok, cpal do sebe prášky a pak mi moudrý gynekolog poradil - je to z mýdla ( ano, i dražší
) takže nekoupat ale sprchovat a na intimní partie použít gel přímo na ně. Já se v tom umývala celá
a pokud si napustím vanu, přidám dvě lžíce octa.
No chtěla jsem doporučit mýt Lactacydem, ale možná stojí ještě víc než Adidas
(tím bych mimochodem intimní partie zrovna nemyla). Zkuste přeléčit Clotrimazolem, jsou to prostě kvasinky. Jinak s tímhle literárním talentem bych si ráda přečetla od autorky třeba recept na vanilkové rohlíčky, schválně kam až by se dostala ![]()
@terinka4444 Já jakejkoliv sex zásadně po hygieně. Představ si situaci, kdy se třeba líbáte a už už se schyluje a já se seberu a běžim se umejt.
![]()