Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ebixa píše:
Super včera jsem četla v diskuzi : vylízá mu hemoroid" dneska : „tvarůžek za ráfkem“ a jsem druhej den bez večeře, jen tak dál…dieta jak vyšitá![]()
Tam jsem se aktivně zúčastnila
![]()
@BlueFairy A nevíš jak se jmenuje přesně ta diskuze? Chci si to taky přečíst a nemůžu to najít ![]()
Mi je celkem zakladatelky líto.
Já si pamatuji, že v mém okolí měl kdosi taky takový ženský problém, ale je to už dávno a nevím, jak to holčina řešila. Co si pamatuji, nemohla ani chodit plavat, do tělocviku apod.
Každopádně smegma vede ![]()
@martinka28 píše:
@BlueFairy A nevíš jak se jmenuje přesně ta diskuze? Chci si to taky přečíst a nemůžu to najít
Je to tu už napsané, PRIMA MASÁŽ PROSTATY PŘI SEXU, nebo nějak tak ![]()
@terien píše:
Víš, ono když se umeješ a do orálu se dojdeš 3× vycíkat a jednou vykakat, tak mě na tom zase nepříjde nic dobrého.
@Blackova.K píše:
já sháním recept na tvaroháček, kluk má děsnou spotřebu tak bych ráda domácí, určitě to vyjde levněji
Vy mě po ránu fakt zabíjíte.
![]()
@Blackova.K píše:
@Terezka s Denískem souhlasím spousta chlapů se neumí omýt. A fotka by možná pomohlaa ještě chuťový test
Tak teď jsem málem viděla svojí snídani podruhé!
![]()
@Jaji77 píše:
Tak teď jsem málem viděla svojí snídani podruhé!![]()
![]()
Cíťo ![]()
Mila zvracící anonymní 1, nemáš pravdu, tady jde o kvasinkový zánět, protože jí to nepříjemně svědí, takže rady, že to nic není a je to běžné, je mimo, naopak rady na léčbu jsou zde přínosem.
@terinka4444 s jistotou nemůžete vědět ani jedna, ale jestli jsem četla správně, tak zakl. Píše ze občas ji to svědi, kdyby to byly jisté kvasinky, líčila by svedivost na prvním místě
@DeTer to není uplne pravda. Já mela kvasinky celé těhotenství a kdyby mi to neřekl doktor, tak o tom nevím. Údajně jsou zeny, kterým to nedělá velké problémy.