Tantra masáž - vyhledávání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
11.1.25 23:32

Hele, já když se dozvěděla, že manžel píše mladým kočkám, jen aby si zvedl sebevědomí, jsem mu tantru koupila sama, i s vyvrcholením, a se slovy že nemá zapotřebí ze mě a z naší rodiny dělat blbce sem si ho i vyzvedla, takže dospěj, nikoho celý život nepřitahuje jen jeden člověk, a jak psali jiné, buď běž sním, nebo mu to dopřej. ;) jinak si najde slečnu, co to tolerovat bude.Mmj tantru bych chtěla každý den, ale jednou za měsíc dobije energii takovým způsobem že bez ní nemůžu být.(manžel to neví, tudíž anonym) :mrgreen: byl by jistě stejný problém jako u Tebe. :mrgreen:

• Upravit
2537
12.1.25 20:31
@wo2 píše: Více

děkuju za zastání :mrgreen: nějakou zkušenost už jsem od pár chlapů slyšela, takže to neni jenom, že si to já myslim.. ale to je fuk. Jediná možnost je stejně ověřit si to u konkrétního salonu ;)

• načítám...
2537
12.1.25 20:33
@Anonymní píše: Více

no to je dobrej přístup, doufam že si toho chlap váží :cert:

• načítám...
15402
12.1.25 21:07

Taky myslim, ze lepsi tantra masáž, než aby navazoval osobní kontakty, kde se bude zapojovat i emočně. Takhle je to jen fyzické, placene, neni v tom nic vic.

• načítám...
Anonymní
13.1.25 07:08

Je to hodně o nastavení v hlavě.

K tvému “jinak si najde slečnu, co to tolerovat bude”, se snad ani vyjadřovat nebudu. :lol: Je to směšné, promiň.

• Upravit
Anonymní
13.1.25 07:16

@admin Poprosím o smazání diskuze.

• Upravit
20872
13.1.25 08:45

Dobrý den,

na žádost zakladatelky uzamykám diskuzi.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky