Táta pruďas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4484
4.2.14 11:06
@Nelisa píše:
Druhý odstavec, první věta. ;)

Zřejmě naivně hledám za otázkou otazník, přišlo mi to spíš jako,,přemýšlení si nahlas". :P
Teď k tématu: @Alisa25
Souhlasím s tím, že si nedovedu ve tvých letech představit, být,,ručně" vychovávána k obrazu svého otce. Zřejmě je na čase se odpýchnout a jít dál. Zařídit si život podle sebe. Píšeš, že nechceš nechat na pospas firmu, ale tvuj otec si alespoň uvědomí že pokud o tvojí výpomoc v rodinné firmě stojí, pak se podle toho taky musí chovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.2.14 11:11

@Alisa25 a chova se tak i k jinym podrizenym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
4.2.14 11:15

A ta fotka nám pomůže k čemu? :mrgreen: Jinak já bych tam asi nepracovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
4.2.14 11:18

Jé pamatuji si tvoji diskusi, kde jsi řešila, že jsi v 28 letech ještě bez sexu. Vkládala jsi tam taky fotku. Ale to je mimo téma. Jen nevím proč ta otázka a ty fotky? Jestli chceš slyšet jak na nich vypadáš, tak jako normální holka, jen trochu víc poddajná. Třeba táta chce, aby jsi se více prosazovala, nebo co já vím…Už dost o tom napovídá, jestli se ve svém věku od něj necháš bít a neumíš si to s ním vyřídit, že si to nesmí dovolit. Jestli máš kam odejít a chceš, tak odejdi?? To přece musíš vědět sama. Tady s vámi nikdo nepracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
4.2.14 11:20
@AniNevim píše:
@Alisa25 a chova se tak i k jinym podrizenym?

když je nějaký problém tak na ně křičí, ale zdaleka ne tak jako na mě.

• Citovat
  • Upravit
26093
4.2.14 11:28

Nevidím fotku… :think: A nechápu, že vůbec kvůli tomu zakládáš diskuzi, když řešení je absolutně jasný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
4.2.14 11:28

@kate02 Už je odstraněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.2.14 11:29
@juchinka píše:
@kate02 Už je odstraněná.

toho jsem si všimla :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.2.14 11:31

@Alisa25 Opakovaně už do tvé xté diskuze píši: osamostatni se, najdi si jinou práci, nenech se ovládat rodinou.
Jenže mě přijde, že ti role oběti vyhovuje.
 http://psychologie.cz/chronicka-obet/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
4.2.14 11:38

@Alisa25 Já mám tátu taky pruďase, teda spíš cholerika :) V 18 jsem odešla na VŠ, jinak by byl jeden z nás mrtvej :) Dneska je mi 36 a vycházíme spolu super, chtělo to jen odstup a ukázat, že si dokážu žít vlastní život :) Klidně ho pošlu do prde.le /doslova/ a odejdu kdykoliv mě naštve… Nemyslím, že bys měla odejít z firmy, spíš mu neustupovat tak snadno /ale nehádat se, tím se jen přileje olej do ohně, lepší je odejít a počksat - za chvilku se uklidní a bude s ním řeč, po čase přijde na to, že nemá cenu na tebe ječet, že je to bez efektu ;) /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.2.14 11:38

Btw. Pokud to opravdu byla tvoje fotka, tak jsi normální hezká holka.
Nezahazuj život, objednej se pořádnému psychologovi a makej na sobě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.2.14 12:43
@Alisa25 píše:
když je nějaký problém tak na ně křičí, ale zdaleka ne tak jako na mě.

Stejne je to uhozene… Sef-cholerik je narocny, ale sef-nerozhodny nouma jeste vic. Cholerici maji casto vedouci pozici, protoze lepe zvladaji stres a snadno cini rozhodnuti. To jen tak na okraj, ze i v jine firme se muzes snadno setkat s revem a nervozitou. Urcite by ale cizi clovek na tebe ruku nevztahl.
Osobne bych v tomto svazku setrvat nemohla? Co te tam drzi krom imaginarnich pocitu povinnosti vuci nejakym cizim lidem? Durazne bych se v praci ohradila, take pred vsemi. Pokud by to nemelo dlouhodobejsi uspech, pomalu bych hledala praci a bydleni, abys to mela najednou. Aby se nestalo, ze te vyhodi a nebudes mit na najem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13047
4.2.14 18:44

@Alisa25 Už měsíce nebo možná roky ti tady každý píše, že se máš odstěhovat, zařídit si vlastní život bez lidí, kteří o tebe nestojí nebo si tě minimálně neváží.
Rada zní, zařiď si vlastní život.
Upřímně ale pochybuju, že vůbec něco uděláš. Ostatně tak jako vždy, asi právě proto máš stále podobné nebo totožné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.2.14 19:07
@Sany80s píše:
@Alisa25 Už měsíce nebo možná roky ti tady každý píše, že se máš odstěhovat, zařídit si vlastní život bez lidí, kteří o tebe nestojí nebo si tě minimálně neváží.
Rada zní, zařiď si vlastní život.
Upřímně ale pochybuju, že vůbec něco uděláš. Ostatně tak jako vždy, asi právě proto máš stále podobné nebo totožné problémy.

Děkuju! Už si připadám trochu jako blázen, že ji to pořád píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.2.14 19:28

Nj, Elektřin kopmlex je mocný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie