Tchán mi kouří u dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
25.12.13 21:05

Svého přítele miluju a proto to řeším. Jinak bych se na něj vykašlala a mezi námi by nemusel být žádný problém!
Kdo nezažil, asi nedokáže posoudit, jak je situace těžká. Přítel ač je opačného názoru než já, šel za nimi a řekl jim to. Věděl, že kdybych to udělala já, bylo by asi zle a hádali by jsme se ( s jeho rodičema).
Jenže holky, víte co je nejhorší, že i kdyby to dopadlo nejhůř, a přítele bych opustila, on by k nim s dcerkou stejně jezdil a kouřilo by se tam dál!!! To mi právě dnes odpo řekl, že s tím stejně nic neudělám.
No, a co teď…babo raď.
Vnučku moc milujou a já jsem řekla, že jim jí nechci brát, že jsem ráda, že o ní mají zájem, ale tohle vážně nepřekousnu.
Jenže v naší rodině v tomto bohužel nemám velké slovo a když řeknu, že tam nebudeme jezdit, tak on ji sbalí a pojede sám!!
Uffff, jen to píšu a je mi z toho zle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.12.13 21:05
@K-Black píše:
Tak já jsem kuřák, ale taky matka, takže co řeknu to platí! Nechceš aby ti u dcerky kouřili tak na tom trvej, nenech se obejít. Já když řeknu že se doma kouřit nebude tak nebude!A já nevím ženská, to jsi nevěděla před tím, jaký tvůj chlap je? mi poslední dobou přijde že se většina žen nechá oplodnit na prvním rande, že toho svého ani neznáte :nevim:

A jak to bylo u tebe s prvním synem?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.12.13 21:06
@Larr píše:
A jak to bylo u tebe s prvním synem?

po roce vztahu, a jsem s mužem už přes 20 let ;)

• Citovat
  • Upravit
101
25.12.13 21:07

@paola white to máš dobrý, že stojí za tebou, tak to má být, protože když to tak není, tak to vypadá přesně tak, jako u nás.
Oni vědí, že se nemusí omezit, protože přítelovi to nevadí. Když tam nepojedu já, stejně ji uvidí, protože ji tam vezme přítel!!! haha. připadám si jak pátý kolo u vozu.
Víš co by mně zajímalo, jak by se jim žilo s tím, že se kvůli nim rozdpadla rodina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.12.13 21:08

@Ywonka
To Ti jako vyškubne malou z náruče a pojede? 8o Tady je těžký něco radit, když nic nemůžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
  • Citovat
  • Upravit
23847

Tady je to kdo s koho. Musíš jim ukázat, že tvé slovo = zákon, jinak budeš odepsaná (prostě mrtvej Homolka :mrgreen: ). Takže žádný návštěvy, žádný nechávání dítěte u nich, dokud se jim v palici nerozsvítí a dokud nepřestanou mít raději svý vlastní pohodlí než svou vlastní vnučku. ;) Jakmile ustoupíš, budeš už jen za pipinu, obzvlášť u jednoduchých lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
@Sandra752 píše:
Když se urazili, tak ať trucujou…je to Vaše bydlení..horší o to je, že nemáš zastání v muži :cert: ;) Pokud se Ti nelíbí, že malá bude u nich a oni u ní kouří, nepouštěj jí tam. Světskou rodinu myslíš KOLOTOČÁŘE? pokud ano, jsou to hrozní paličáci…

Ano, myslím kolotočáře - jinak, komedianty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mají určité věci jinak. zrovna co se týče tohoto. kdokoli by si dovolil proti nim něco takového říct, je to neúcta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.12.13 21:09
@Larr píše:
@K-Black :*

a nepokládej mi takovýhle otázky, já pak nevím jak to myslíš, jestli jako sranda nebo vážně, jsi divná :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.12.13 21:10
@little-foxi píše:
No jo, nemas si vybirat za partnera cikana…

ty jsi pako :roll:

• Citovat
  • Upravit
3003

A co zkusit si najit co nejvice info o pasivnim koureni, jake to ma a muze mit nasledky, pripadne vygooglit fotky a vytisknout to vse, ukazat partnerovi a snad mu dojde, ze to neni jen tlachani, ze je to opravdova hrozba..Snazila bych se partnerovi ukazat, ze to muze ohrozit jeho dite, zvlast pokud mate v rodine predpoklady k rakovine..
Na rovinu ja bych jim sve dite nepujdila do domacnosti kde se kouri, ani bych tam nebyla pokud kouri v jeji pritomnsti..Proste bych se zbalila a odesla..Bohuzel je pravdou ze koureni(i pasivni)zpusobuje rakovinu, sve dite bych tomu nevystavovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
@poplach píše:
Nedala bych ani za nic. Škoda, že ještě asi nemluví. Kdyby dědovi řekla- děda blé a šla pryč… My jsme takhle naváděli malou(ale nebyl to problém s kouřením, jen je děda trošku prase). A pomohlo to. A můj 2 letý prcek to dotáhl k dokonalosti, když děda smrděl hospodou, donesl mu voňavku a snažil se jej postříkat- bez navádění. :mrgreen:

Ještě nemluví.
A co mám dělat, když já řeknu ne a přítel ano, vezměte si ji??? chocholoušek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Ywonka píše:
Ano, myslím kolotočáře - jinak, komedianty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mají určité věci jinak. zrovna co se týče tohoto. kdokoli by si dovolil proti nim něco takového říct, je to neúcta.

nj, je to jiná mentalita, a myslím že s tím nic moc neuděláš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Larr
25.12.13 21:11

@K-Black vážně
ve srandě.

• Citovat
  • Upravit
23847
25.12.13 21:11
@Ywonka píše:
Svého přítele miluju a proto to řeším. Jinak bych se na něj vykašlala a mezi námi by nemusel být žádný problém!
Kdo nezažil, asi nedokáže posoudit, jak je situace těžká. Přítel ač je opačného názoru než já, šel za nimi a řekl jim to. Věděl, že kdybych to udělala já, bylo by asi zle a hádali by jsme se ( s jeho rodičema).
Jenže holky, víte co je nejhorší, že i kdyby to dopadlo nejhůř, a přítele bych opustila, on by k nim s dcerkou stejně jezdil a kouřilo by se tam dál!!! To mi právě dnes odpo řekl, že s tím stejně nic neudělám.
No, a co teď…babo raď.
Vnučku moc milujou a já jsem řekla, že jim jí nechci brát, že jsem ráda, že o ní mají zájem, ale tohle vážně nepřekousnu.
Jenže v naší rodině v tomto bohužel nemám velké slovo a když řeknu, že tam nebudeme jezdit, tak on ji sbalí a pojede sám!!
Uffff, jen to píšu a je mi z toho zle!

Tak tohle je ten hlavní problém. S tím něco dělej, jinak zle skončíš :think: Jak můžeš vůbec milovat někoho, kdo vůbec nerespektuje tvé názory a přání? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová