Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ywonka píše:
Ano, myslím kolotočáře - jinak, komedianty![]()
![]()
![]()
![]()
mají určité věci jinak. zrovna co se týče tohoto. kdokoli by si dovolil proti nim něco takového říct, je to neúcta.
kolotocar, cikan, madar atp. atd. Musela si vedet, do ceho jdes ne? Ale zjevne ti to nevadilo, tak jednoduse co sis napekla, to si snez.
@little-foxi píše:
No jo, nemas si vybirat za partnera cikana…
jj, díky za radu. Příště se tím budu řídit.
@Lolllo píše:
@Ywonka
To Ti jako vyškubne malou z náruče a pojede?Tady je těžký něco radit, když nic nemůžeš…
Tohle by mě taky zajímalo… ![]()
Jinak hlídat bych jim jí nenechala i kdyby se stavěli všichni na hlavu, prostě bych řekla ne a za každou cenu bych jim v tom zabránila, tady jde o zdraví dítěte
a nikdo ani Ježíš Kristus by si u mýho dítěte nezapálil beztrestně, to mě vždycky tak nas.re taková bezohlednost! ![]()
To bych nepripustila, zkusila jsi se mile, ale razne snim doluvit, rict, ze malou za takovych podminek nedas na hlidani.mam denne take boj s dedou, ten zas chodi kourit na verandu, prakticky ven, ale on kouri takove svinstvo smradlave, balene, jakysi levny tabak, a i pres ty dvere a schodiste to jde citit. pritom ma na verande otevrene dvere ven a vyfukuje ven.no joooo
ja pak beham po chodbe s arwikem
,a uz jsem strikala i rexonu
, proste obrana je nejlepsi utok, deda zas nemusi ty spreje, ale nehadame se kvuli tomu, vim ze to nezmenim, uz se tesim na jaro to pak huli venku
drz se a nehadej se vyprdni se pokud se nedomluvis
@Ywonka píše:
Ještě nemluví.
A co mám dělat, když já řeknu ne a přítel ano, vezměte si ji??? chocholoušek..
No říct znova ne. To ti ji fakt budou rvát z náruče???
@Gina108 píše:
Tady je to kdo s koho. Musíš jim ukázat, že tvé slovo = zákon, jinak budeš odepsaná (prostě mrtvej Homolka). Takže žádný návštěvy, žádný nechávání dítěte u nich, dokud se jim v palici nerozsvítí a dokud nepřestanou mít raději svý vlastní pohodlí než svou vlastní vnučku.
Jakmile ustoupíš, budeš už jen za pipinu, obzvlášť u jednoduchých lidí.
to mi říkala i mamka, že když jsem se do toho už pustila, ať si za tím stojím, jina nemůžu nikdy bejt brána vážně ![]()
@Ywonka píše:
jj, díky za radu. Příště se tím budu řídit.
Ale narovinu. To si nevedela jakou ma familii a jak to tam chodi, a ze ten tvuj na tebe moc neda a vzdycky budes delat to paty kolo? Nektery spatny rozhodnuti se nedaji vratit a musis s nima uz zit, to je na tom pro tebe asi nejhorsi…
Moje vlastní matka doma moje děti nevidí, protože kouří. Když je u nás, i pokud hlídá, kouří venku. My s manželem jsme odnaučení kuřáci. Jaké si to uděláš, takové to máš.
@Larr píše:
Brufen na to prý zabírá.
děkuju, dneska jsem ještě neměla a je to znát ![]()
@Lolllo píše:
@Ywonka
To Ti jako vyškubne malou z náruče a pojede?Tady je těžký něco radit, když nic nemůžeš…
tak to těžko říct, jak by to probíhalo. vyškubnutím z ruky snad ne
ale představit si to nedovedu.
@little-foxi píše:
Ale narovinu. To si nevedela jakou ma familii a jak to tam chodi, a ze ten tvuj na tebe moc neda a vzdycky budes delat to paty kolo? Nektery spatny rozhodnuti se nedaji vratit a musis s nima uz zit, to je na tom pro tebe asi nejhorsi…
Dokud se nenarodila malá, neřešili se žádný problémy. Co dělali mi bylo fuk, ale když přišla malá a s tím i určitá pravidla, tak jsem poznala, jaký jsou.
A co by si teda dělala ty??? rozchod kvůli rodičům, dítě bez táty???
Plně tě chápu, kdybych byla ve tvé pozici, prostě bych k nim nejezdila a k sobě bych je nezvala, natož k nim dávat svoje dítě, když by před ním kouřili, tohle bych svému dítěti neudělala. Udělala jsi dobře, přece nedovolíš nechat škodit svému dítěti a přítelův názor, že i tak žije, je teda pěkná kravina, jak tohle může vůbec říct??no jasně, on v tom vyrostl.Moje tchýně přede mnou kouřila, když jsem byla těhotná a taky jsem nechápala, jak může takhle ubližovat vlastnímu vnoučeti a v životě jí to neodpustím. Naštěstí před námi už doma nekouří, ale stejně to ve mě pořád je. Být tebou, nepovolím, když se nehodlají omezit i bych se s přítele kvůli tomu klidně hádala, vaše dítě má zdraví jen jedno a zdraví je to nejdůležitější
Já osobně také vidím problém v příteli:( Rozhodně si ale za svým stůj a malou tam nedávej, to bych nesnesla, ani bych tam nejezdila a neustoupila bych. Budu držet palce, je to smutná záležitost..