Tchán mi kouří u dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
25.12.13 21:37
@Ywonka píše: :) tak to jsem volila jako tu poslední variantu. Myslim si, že k tomu stejně dojde. Páč tohle já nezvládnu…

To zkus, prostě si dupnout, malou držet a to jsem teda zvědavá, jestli by ti ji fakt vyrval. :nevim: Jestli ano, tak holt dojde na poslední variantu.
Anebo co mu to takhle říct? Vnímal by to vůbec??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.12.13 21:38
@Ywonka píše: :) tak to jsem volila jako tu poslední variantu. Myslim si, že k tomu stejně dojde. Páč tohle já nezvládnu…

Nechci psat vsad se, ze k tomu stejne nakonec dojde. Ale je to tak. Jenom je otazka jak rychle ten „konec“ nastane. Vezmi si, na tvym slove nesejde, vzdycky to bude podle nich. Umis si predstavit v tomhle zit? Jinak pro priste je dobry znat jeho pribuzny a vybirat si pokud mozno nejaky normalni cechy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
25.12.13 21:45
@Burj Chalifa píše:
Tchán je bezohledný prase.

Po 12ti letech jsem odešla od chlapa, protože nechápal že jsem nekuřák a poslední léta kouřil úplně všude…kuřák to nepochopí a ten můj ex to nepochopil doteď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.12.13 21:46
@blecha72 píše:
U nás je to stejné, starší se už sám od sebe svlíká v předsíni a vše háže do prádla.

Když jsem byla dítě a jela na prázdniny k babičce, ohrnovala nade mnou nos. Teď už vím proč.

Zakladatelko, jak to máte s kouřením doma?

Přesně tak. My přijedeme od nich a já peru všechno od hlavy až k patě. I lahev na čaj smrdí!!
Oba jsme s přítelem nekuřáci a u nás doma nikdo nikdy nekouřil - jen jeho táta a tomu se to řeklo a teď chodí i když nechtíc ven. Postavil nám dům, takže když sem jezdil denně a stavělo se, kouřilo se doma, to jsem teda taky neviděla ráda, ale nebylo dítě atd. Takže se to začlo řešit až když přišla na svět malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.12.13 21:51
@patlamatlaxy píše:
1. nedávala bych jí k nim na hlídání!
2. pokud hodlají ve svém bytě kouřit i za přítomnosti malého dítěte, nejezdila bych tam!
3. pokud chtějí kouřit ve vašem bytě, když jsou na návštěvě, měli by respektovat přání hostitele, při první zapálené cigaretě bych je vyhodila
4. pokud je tvůj příátel takto lhostejný k potřebám druhým, považuju to za velmi špatné a ukončila bych s ním vztah: okamžitě! (jsem hodně tvrdá, pokud jde o mé dítě a upřímně nechápu tvůj ústupek, že ji k nim na den dáš!!!)

Souhlasím :palec: Průser je, že když se rozvedou, tak tam dítě bude každých 14 dní na víkend :poblion: Snažila bych se nějak domluvit, zkusila bych to přes to nejslušnější chování a prosby. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.12.13 21:52
@Gina108 píše:
To zkus, prostě si dupnout, malou držet a to jsem teda zvědavá, jestli by ti ji fakt vyrval. :nevim: Jestli ano, tak holt dojde na poslední variantu.
Anebo co mu to takhle říct? Vnímal by to vůbec??? :nevim:

Teď je malá nakřáplá, má rýmu a začli jí lézt zuby…takže ji tam kvůli tomu nedáme ( dobrá výmluva zatím, jak jsem už psala, nechtěla jsem to řešit přes Vánoce a kazit všechno, protože nevím, jak to dopadne s jejich reakcí).
Ale řekla jsem dneska přítelovi, že až o ni budou mít příště zájem na hlídání, hodlám to řešit a je mi to jedno. Musím, je to prostě z mojí strany povinnost.
Také jsem se zmínila, že by to mohlo dojít tak daleko, že se kvůli tomu rozejdem a on řekl, že i s tím počítá. Vím, že je to hrozný, ale těžko se mi připouští, že jdu stranou :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.12.13 21:54
@jenny.fields píše:
Souhlasím :palec: Průser je, že když se rozvedou, tak tam dítě bude každých 14 dní na víkend :poblion: Snažila bych se nějak domluvit, zkusila bych to přes to nejslušnější chování a prosby. :nevim:

Přééééésně tak. Jsem ráda, že to chápeš. I kdyby jsme spolu nebyli, tatínek má o dceru zájem, takže by si ji bral a bral by ji tam.
Na druhou stranu by byli všichni spokojený. Oni by se nemuseli omezovat, přítel by se s nima nemusel dohadovat, když mu to nevadí a jedinej kdo bude nas… budu stejně já. Tak jako tak. To je holt úděl. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.12.13 21:56
@little-foxi píše:
Nechci psat vsad se, ze k tomu stejne nakonec dojde. Ale je to tak. Jenom je otazka jak rychle ten „konec“ nastane. Vezmi si, na tvym slove nesejde, vzdycky to bude podle nich. Umis si predstavit v tomhle zit? Jinak pro priste je dobry znat jeho pribuzny a vybirat si pokud mozno nejaky normalni cechy. :)

JJ, máš pravdu. Před nima se nesmí nic říct, aby se náhodou neurazili, protože maj nějaký svoje zásady, ale že je mam já, to už je vedlejší. Protože je to 3:1.
Jeho příbuzenstvo je taky bezohledný, všichni kouří v přítomnosti dětí a je jim to šumák. U nás to tak nikdy nebylo a proto si na to nehodlám zvykat, navíc, když to škodí mojí maličký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.12.13 21:56

Já měla něco podobnýho, tchánovci naštěstí pochopili :) co máme malou tak se uvnitř domu naštěstí nekouří… já sama mám období (ne)kuřáctví, ale u dítěte bych si nezapálila, když mi někdo kouří u dcery tak se mi kroutí pusa abych nenadávala :lol: ale myslím že s nima nehneš, sama řikáš že nechtějí, tak nechtějí :zed: bud to nejspíš začneš „tolerovat“,a nebo budeš muset udělat razantnější krok… ale jestliže sama víš že oni kouřit doma nepřestanou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.12.13 21:59
@xxalea píše:
Já měla něco podobnýho, tchánovci naštěstí pochopili :) co máme malou tak se uvnitř domu naštěstí nekouří… já sama mám období (ne)kuřáctví, ale u dítěte bych si nezapálila, když mi někdo kouří u dcery tak se mi kroutí pusa abych nenadávala :lol: ale myslím že s nima nehneš, sama řikáš že nechtějí, tak nechtějí :zed: bud to nejspíš začneš „tolerovat“,a nebo budeš muset udělat razantnější krok… ale jestliže sama víš že oni kouřit doma nepřestanou :nevim:

Myslím si, že nepřestanou a jasně nám to dali najevo. I když se jim to řeklo, tak čudí dál. Myslíš teda, že má smysl jim to říkat podruhý, nebo co bys dělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.12.13 21:59
@Ywonka píše:
ano, ano. Jsou zvláštní, mají svůj svět. Ale zrovna oni jsou dost odlišní od ostatních. Normální komediant by si nemohl domů přivést nesvětskou holku, což já jsem a berou mně.
Řekla bych že tě ale neberou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.12.13 22:01
@Ywonka píše:
JJ, máš pravdu. Před nima se nesmí nic říct, aby se náhodou neurazili, protože maj nějaký svoje zásady, ale že je mam já, to už je vedlejší. Protože je to 3:1.
Jeho příbuzenstvo je taky bezohledný, všichni kouří v přítomnosti dětí a je jim to šumák. U nás to tak nikdy nebylo a proto si na to nehodlám zvykat, navíc, když to škodí mojí maličký.

Jenom tak na okraj-takhle se mnozi ty nejvetsi idioti. Zbouchnou najivni holku, potom se to rozpadne, jdou dal a zase. Znam spoustu super lidi, at uz po povahovy, majetkovy, rodinny strance co by mely mit vic deti a bylo by na svete lip, kdyby bylo takovych vic, ale maji jedno nebo maximalne dve deti. No a potom v kontrastu s tim takovychle „nabijeci“ co maji po svete spouusty parchantu a vsechno je spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.12.13 22:02
@Ywonka píše:
Myslím si, že nepřestanou a jasně nám to dali najevo. I když se jim to řeklo, tak čudí dál. Myslíš teda, že má smysl jim to říkat podruhý, nebo co bys dělala…

Normalni lidi by nekourili v pritomnosti ditete, ale ignoranti, naschvalisti, cikani a podobny bohuzel. S nima neni rec. A jestli jsi normalni ceska holka, nechapu te proc sis s nim neco zacala…

Příspěvek upraven 25.12.13 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.12.13 22:03
@Ywonka píše:
Teď je malá nakřáplá, má rýmu a začli jí lézt zuby…takže ji tam kvůli tomu nedáme ( dobrá výmluva zatím, jak jsem už psala, nechtěla jsem to řešit přes Vánoce a kazit všechno, protože nevím, jak to dopadne s jejich reakcí).
Ale řekla jsem dneska přítelovi, že až o ni budou mít příště zájem na hlídání, hodlám to řešit a je mi to jedno. Musím, je to prostě z mojí strany povinnost.
Také jsem se zmínila, že by to mohlo dojít tak daleko, že se kvůli tomu rozejdem a on řekl, že i s tím počítá. Vím, že je to hrozný, ale těžko se mi připouští, že jdu stranou :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Noo, ten je teda hustej 8o ani on tě moc nebere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.12.13 22:05

@Ywonka já sem nejspíš jiná povaha, ale já kvůli tomu udělala docela bordel, u nás doma se nikdy nekouřilo, nebyla sem na to zvyklá, hnusilo se mi to… jako bezdětný mi to bylo jedno, v těhotenství mě to sra..,takže sem je párkrát poprosila slušně, nezabíralo, jednou už mě to tak naštvalo že sem vyletěla, pohrozila odchodem atd a pochopili, a už to trvá rok a půl ;) já bych je ještě jednou slušně poprosila, sama uvažuješ nad odchodem, takže nejspíš nebudeš mít co ztratit (když si budeš odchodem 100% jistá)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová