Tchán mi kouří u dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Crystalline
26.12.13 18:54

@Ywonka kulturni rozdily asi neprekonas. Je to v podstate patova situace. Ale pokud nejste manzele, nemusis mu prece dite po rozchodu pujcovat?? Odstehuj se na druhy konec republiky a budete mit s dcerou od blbych bezohlednych pribuznych klid.

• Citovat
  • Upravit
30310
26.12.13 19:52
@Crystalline píše:
@Ywonka kulturni rozdily asi neprekonas. Je to v podstate patova situace. Ale pokud nejste manzele, nemusis mu prece dite po rozchodu pujcovat?? Odstehuj se na druhy konec republiky a budete mit s dcerou od blbych bezohlednych pribuznych klid.

Tohle nemyslíš vážně že ne. Pokud je otec v RL řeší se styk úplně stejně jako u manželů. Jen je u soudu míň stání, když se neřeší rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.12.13 20:37
@Ywonka píše:
Ano, přesně tak, rozchod nic, ale vůbec nic nevyřeší, tak proč se rozcházet. Kdyby to situaci vyřešilo, udělala bych to pro zdraví svého dítěte. Stoprocentně.

Taky si myslím. Nechápu ty rady „já bych mu dítě nepůjčila“. Je to jeho otec, prostě by si ho vzal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
26.12.13 22:26
@Bábrdl píše:
Dítě není sukně, to se nepůjčuje.
Otec má stejná práva jako matka. Jaký únos? Jak by se asi zakladatelce líbilo, kdyby si dcerku odvezl k rodičům a kdyby tam přijela, maximálně ji ukázal a „nepůjčil“. :zed: :zed: :zed:„On by si to rychle rozmyslel, kdyby si nemohl dítě půjčit…“ Jo jasně, zas další taková, co si myslí, že svoje dítě vlastní a pak by ji Ospod velmi rychle vyvedl z omylu.

Ne, já si opravdu nemyslím, že své dítě vlastním, pouze to znám z praxe (ne své vlastní). Když jeden rodič a je jedno, zda otec nebo matka, vezme dítě, odjede s ním a odmítne ho druhému rodiči dát, neudělá s tím nikdo nic. Přivolaná policie řekne, že to není v její kompetenci a ať se obrátí na dané úřady, tedy sociálku. Ta navrhne jedině soud kvůli péči o dítě. Tak to bohužel chodí, ať je to sebehorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.12.13 22:57
@little-foxi píše:
Ne, já si opravdu nemyslím, že své dítě vlastním, pouze to znám z praxe (ne své vlastní). Když jeden rodič a je jedno, zda otec nebo matka, vezme dítě, odjede s ním a odmítne ho druhému rodiči dát, neudělá s tím nikdo nic. Přivolaná policie řekne, že to není v její kompetenci a ať se obrátí na dané úřady, tedy sociálku. Ta navrhne jedině soud kvůli péči o dítě. Tak to bohužel chodí, ať je to sebehorší.

No právě. A když to udělá otec? Chce zakladatelka žít v takovém stresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 21:33

Holky je mi z toho zase do breku, mám vztek a husí kůži!!!
nechápu vůbec nic.
zrovna jsme o tom znovu mluvili a přítel mi stále argumentuje tím, že se jí nemůže nic stát, že jestli má mít jednou rakovinu, tak jí bude mít a astma totéž. Z naší strany jak jsem už psala, měla mamka rakovinu prsu, babička má astma, bratranec rakovinu, babička druhá rakovinu!!!
U někoho to může propuknout genově a u někoho samozřejmě ne, ale já nevidím jedinej důvod do háje už, proč bychom tomu měli chodit naproti vinou sobeckých a pohodlných???
Jsem totálně bezmocná a nevím co dál.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.13 21:42
@Bábrdl píše:
No právě. A když to udělá otec? Chce zakladatelka žít v takovém stresu?

Ne, rozhodně ne. Nemyslím si, že by to pro mně bylo naplňující a rozhodně nevím, jak dlouho bych to vydržela. nezvládám dobře stresové situace.

• Citovat
  • Upravit
23847
28.12.13 00:47
@Anonymní píše:
nechápu vůbec nic.
zrovna jsme o tom znovu mluvili a přítel mi stále argumentuje tím, že se jí nemůže nic stát, že jestli má mít jednou rakovinu, tak jí bude mít a astma totéž. Z naší strany jak jsem už psala, měla mamka rakovinu prsu, babička má astma, bratranec rakovinu, babička druhá rakovinu!!!
U někoho to může propuknout genově a u někoho samozřejmě ne, ale já nevidím jedinej důvod do háje už, proč bychom tomu měli chodit naproti vinou sobeckých a pohodlných???
Jsem totálně bezmocná a nevím co dál.

Je to primitiv a omezenec :cert: :pocitac: Zkus tedy u něj názornou osvětu:
 http://www.ceskatelevize.cz/…a-jsou-deti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
28.12.13 08:13
@Anonymní píše:
nechápu vůbec nic.

Co k tomu říct - ten chlap má fakt hezkej vztah ke svýmu dítěti, je vidět, že mu na dítěti záleží. :zed: :zed:

Příspěvek upraven 28.12.13 v 08:25

• Citovat
  • Upravit
36504
28.12.13 08:19
@Anonymní píše:
nechápu vůbec nic.

Počala jsi dítě s bezohledným primitivem, tak mi nezbývá než Ti říci, že si za to můžeš sama, nadávat můžeš také jen sobě. Tvoje volba, Tvá zodpovědnost. Dítě Ti může jednou za takovou volbu poděkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.12.13 09:17
@Anonymní píše:
Ne, rozhodně ne. Nemyslím si, že by to pro mně bylo naplňující a rozhodně nevím, jak dlouho bych to vydržela. nezvládám dobře stresové situace.

Já vím, nechtěla jsem tě stresovat ještě víc, jenom jsem upozorňovala, že to, co píše @little-foxi není žádné řešení. „Nepůjčuj mu dítě, však on si to rozmyslí“. 'Jasně, protože děcko je tvůj majetek… On k němu má stejná práva a žít ve stresu, že si ho „vezme“, že bude dítě svědkem takového boje… :?

Co s tím. :think: No, prostě ti nezbyde nic jiného, než se snažit návštěvy u nich omezit (a to jsem ještě nikomu neradila), větrat, jakmile dítě pčíkne, okamžitě ocházet „na vzduch“. Ale jestli to k něčemu bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 09:22

To je tak, když si někdo vybere debila. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.12.13 09:26

Kvůli kouření vyšachovat tatínka ze hry je trochu..trhlé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
28.12.13 09:32

Taky si to myslím. Kouřit v přítomnosti dítěte je nevhodné, ale občasná takováto návštěva jistě neublíží. Teď tady se pomalu rozhádáte a za nějakých patnáct, šestnáct let bude dcerka kouřit jak prasklá kamna. U dětí nekuřáků je to dost časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.13 10:04
@Adriana88 píše:
Taky si to myslím. Kouřit v přítomnosti dítěte je nevhodné, ale občasná takováto návštěva jistě neublíží. Teď tady se pomalu rozhádáte a za nějakých patnáct, šestnáct let bude dcerka kouřit jak prasklá kamna. U dětí nekuřáků je to dost časté.

To věřím, že kouřit bude, když uvidí jak to chodí u babičky a dědy a věřím, že ji v tom ještě budou i podporovat :roll:

@Anonymní píše:
nechápu vůbec nic.

Já už bych asi neřešila jen to kouření, ale řešila bych celkový přístup tvého partnera k dítěti. Evidentně je mu zdraví dítěte úplně jedno a nebo je to srab a bojí se postavit své rodině. Ale spíš bych řekla, že Tebe má na háku a malou taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová