Tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
11.6.15 07:59

Zakladatelko: ve všem co holky píší mají pravdu, ty jsi generál a vše z tvého popisu jde poznat jaká vlastně jsi ty, ne tvoje tchýně. Myslím, že svému maželovi organizuješ život jen ty. Zakazovat se stýkat se svou matkou. Nevím co více by si chtěla, už tak jste faleko od domova, co víc by si chtěla :roll: Měla by si se nad sebou zamyslet.tebe bych jako za snachu teda vůbec nechtěla :oops: pardon, ale je to tak! Je to jen tvé tchýni věc komu řekne, že má rakovinu dělohy atd, víš jak moc je to osobní, obzvlášť to zdělit své staré matce, ty jsi tak chladná!
@Ester13 pod tvůj popis se můžu podepsat, hodně souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
11.6.15 08:09

Trochu mi připomínáš jednu z naší rodiny. Přišla a začala dirigovat celou rodinu. Tohle bude takhle, k matce jezdit nebudeme, protože je cesta drahá, pokud chce vidět vnoučata, ať přijede ona. Vysvětlila jí, že syna vychovala špatně atd…Neříkám, že tvoje tchýně je světice, ale měla bys být pokornější a pochopit, že je to máma, která sice nemá nárok, ale moc ráda by viděla nejen svého syna, ale i svá vnoučata. Ty taky řídíš život svého muže, ačkoliv si to nepřiznáš - už to, že jsi tak drzá a nenecháš aby si to on vyřídil s matkou, ale dovolíš si jí napsat ostrý dopis (co bys nám tu asi psala, kdyby ho manžel neschválil? asi si to nedovolí, co?) a zároveň jí řekneš, že bys NEDOVOLILA, aby manžel jel s batoletem SÁM… chudák manžel. Ale pro tebe je hlavní, že nejsi maloměšťačka, máš světový rozhled a jsi vysokoškolačka. Moje rada? Spadni dolů na zem a začni se chovat stylem, je to jeho matka. Nehledě na to, ty budeš za pár let taky tchýně, tak doufej, že tohle své chování nepředáš svým dětem, jinak se těš na hodně osamocené stáří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
11.6.15 08:12

@Susen35

ahoj, naprostý souhlas!

Kdo nezažil něco podobného v rodině, fakt nepochopí :zed:…někdy se ptám, proč zrovna já jsem „vyfasovala“ takovou švagrovou…ona zakázala svému manželovi = mému bratrovi stýkat se se mnou a s mojí rodinou - protože mě z nějakého nepochopitelného důvodu prostě nenávidí, nenávidí všechno, co se týká naší rodiny…fakt na zabití, jinak se to říct nedá.

A přitom my všichni včetně mojí maminky jsme se tak snažili přijmout ji do rodiny, kolik dárků jsme jí nakupovali k narozeninám, vánocům atd… - všechno jí bylo málo - málo dobré, málo luxusní, vyžadovala dary v hodnotě několika tisíc atd. - proboha, že jsme jí už dávno nenakopali do pr…le - to jediné by zasloužila!! :cert: Za co si moje maminka zasloužila takovou snachu, to taky nechápu…Jí vadilo dokonce i to, že s mojí maminkou jsme si často smsmkovaly, tak to jí vadilo - proč jako moje maminka nepíše i jí apodobně, pak jsem dostala vynadáno, že jsem otěhotněla dřív než ona atd…prostě DĚS!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
11.6.15 08:14

@ynax

ano, přesně jak píšeš…švagrová ZAKÁZALA mému bratrovi stýkat se se mnou - s jeho sestrou, NEDOVOLÍ bratrovi za námi jezdit atd… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 08:19
@Gerberka píše:
@Susen35

ahoj, naprostý souhlas!

Kdo nezažil něco podobného v rodině, fakt nepochopí :zed:…někdy se ptám, proč zrovna já jsem „vyfasovala“ takovou švagrovou…ona zakázala svému manželovi = mému bratrovi stýkat se se mnou a s mojí rodinou - protože mě z nějakého nepochopitelného důvodu prostě nenávidí, nenávidí všechno, co se týká naší rodiny…fakt na zabití, jinak se to říct nedá.

A přitom my všichni včetně mojí maminky jsme se tak snažili přijmout ji do rodiny, kolik dárků jsme jí nakupovali k narozeninám, vánocům atd… - všechno jí bylo málo - málo dobré, málo luxusní, vyžadovala dary v hodnotě několika tisíc atd. - proboha, že jsme jí už dávno nenakopali do pr…le - to jediné by zasloužila!! :cert: Za co si moje maminka zasloužila takovou snachu, to taky nechápu…Jí vadilo dokonce i to, že s mojí maminkou jsme si často smsmkovaly, tak to jí vadilo - proč jako moje maminka nepíše i jí apodobně, pak jsem dostala vynadáno, že jsem otěhotněla dřív než ona atd…prostě DĚS!!! :zed:

To je mi líto. My měli v rodině podobnou expertku, naštěstí jsou již rozvedeni. To jen člověk koukal, co jedna taková haterie umí udělat z chlapa, který byl dřív sebevědomí a pro naši rodinu dýchal :roll: Naštěstí už je zpátky a má suprovou manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 08:20
@Gerberka píše:
@ynaxano, přesně jak píšeš…švagrová ZAKÁZALA mému bratrovi stýkat se se mnou - s jeho sestrou, NEDOVOLÍ bratrovi za námi jezdit atd… :zed:
:( Fakt je mi to líto…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
11.6.15 08:23

Řekla bych, že to dost přeháníš. Hádám by si vnouče nezabila. A je normální, že chce vidět svého syna i vnouče. na tom nic špatného nevidím. Spíš mi přijdeš poněkud zaslepená a sobecká Ty.
A ke švagrovi - proč by se jim do toho měla montovat? Tobě by se líbilo, kdyby ses rozhodla z jakéhokoliv důvodu odejít od rodiny ) A NEŘÍKEJ, ŽE TO NEPŘICHÁZÍ V ÚVAHU) A MAMINKA BY tI DO TOHO ZAČALA MLUVIT STYLEM NEDĚLEJ TO, JEŠTĚ TO ZKUSTE, POJD, ROZEBEREME, KDE JE CHYBA, APOD? cHTĚLA BYCH TO VIDĚT. tO BY BYLY PANEČKU PŘÍSPEVKY TADY NA EMIMINU, JAK SE tI MATKA MÍCHÁ DO ŽIVOTA. tAKŽE TROŠKU UBER, A SNAŽ SE POCHOPIT, ŽE TAKHLE DOSÁHNEŠ LEDA TOHO, ŽE SE NAKONEC PROTI tOBĚ POSTAVÍ I MANŽEL. jE TO JEHO MAMINKA A VŽDYCKY BUDE, NA TO NEZAPOMEŇ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
11.6.15 08:23

Omlouvám se za zapnutý caps.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
11.6.15 08:27
@Anonymní píše:
Já si myslím, že kdo nezažil nepochopí. Naprosto tě zakladatelko chápu. Z jedné části jako bys psala o mé tchýni. To že oba syny vychovala tak, že se zadlužili a začali fetovat. Staršího jsem jak z dluhů tak z fetu dostala a jsem spolu 7 let, ale kdyby jsme si spolu nezačali tak bůhví jak by dopadl. Před několika lety se rozhodla rozvést mimo jiné tchán super chlap. Tchán si našel novou manželku což ona asi nečekala a zůstala sama. Žádný chlap s ní nevydrží. Téměř denně otravuje mého manžela s nesmyslnými výmysly, že potřebuje toto a tamto. Ona u nás na kafi byla naposledy před 3 měsíci a když se jí manžel zeptal, kdy se u nás staví na kafe tak řekla hm a obrátila rozhovor jinam. Všichni kolem ní musejí lítat. A teď když čekáme její první vnouče tak z toho snad ani nemá radost, všichni se rozplývají, kupují oblečky atd. (první vnouče v rodině) a ona nic. Ale auta asi jezdí na vzduch. Ví, že jsem na rizikovém a že by se třeba zeptala jestli s něčím nepotřebuji pomoc jí ani nenepadne. Už jí nemůžu ani přijít na jméno a moji rodiče kroutí jen hlavou. Asi co mluví za vše manžel raději tráví Vánoce s mojí rodinou než s jeho vlastní mámou. U nich se totiž láska nedává u nich se jen bere.

Takže tady zase stížnost z druhé strany. Přesně jak píšu - tchyně je mrcha vždycky - když se stará i nestará, když kupuje i nekupuje, když chodí i nechodí, když dává i nedává, je to prostě tchyně a patří ji odstřelit. hernajs holky, měly jste si najít sirotka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
11.6.15 08:30

Já se ti divím, že máš ještě tolik snahy to rovnat, já bych tchýni poslala do háje pěkně z ostra a absolutně s ní nekomunikovala, dite bych ji neukazovala a natož, abych ji ho půjčovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
11.6.15 08:31

A ještě poslední příspěvek. Pro Tebe je představa letu tolik hodin únavná, ale pro šedesátiletou tchyni je srovnatelná s letem do Řecka? No to promiň, ale tady už jde o veliký rozdíl. Upřímně Ti řeknu, že já už jsem unavená i po tom krátkém letu, a to tak, že dost. A to se na šedesátku připravuju, i když mi už poskakuje za krkem a těší se. Takže i z tohohle pohledu se chováš jako pěkný sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.6.15 08:32

Ten tvůj manžel musí být neskutečný blb, když s tebou dokáže být a poslouchat tě. Mně stačil ten tvůj jeden příspěvek a další už v žádný případě číst nechce. Ještě tě poslouchat naživo. Ten by měl dostat nějakou cenu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1034
11.6.15 08:38

Zakladatelko dej si pozor, aby ti tohle tvé chování jednou nevrátila zrovna tvoje dcera. Nikdo není dokonalý, ale ty jsi velice arogantní a studený čumák :nevim: Píšeš jak jsou v jeho rodině vypočítaví, ale jsi to ty kdo stále dokola mluví o tom, že nedá tolik peněz za cestu, tak nedávej a neřeš to. Nevím proč by nemohl jet tvůj muž a dcerou sami, když ty se budeš v Děčíně tak strašně nudit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.6.15 08:43

Dlouho jsem to brala, ale ten dopis, to je děs. Věta, nemůžu poslat batole někam, kde to nezná a já nevím, kdo se o ně postará je těžká podpásovka. Já bejt tvoje tchýně, tak tě pošlu do pr…le, a to vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
11.6.15 08:45
@belik píše:
Zakladatelko dej si pozor, aby ti tohle tvé chování jednou nevrátila zrovna tvoje dcera. Nikdo není dokonalý, ale ty jsi velice arogantní a studený čumák :nevim: Píšeš jak jsou v jeho rodině vypočítaví, ale jsi to ty kdo stále dokola mluví o tom, že nedá tolik peněz za cestu, tak nedávej a neřeš to. Nevím proč by nemohl jet tvůj muž a dcerou sami, když ty se budeš v Děčíně tak strašně nudit. :roll:
…proč nemůže jet tvůj muž s dcerou sami…- z jednoduchého důvodu ;) - ona jim to ZAKÁZALA - to je nachlup stejné jako u švagrové - zákazy, příkazy, co má nebo nemá dělat brácha…já se divím vůbec, že ji poslouchá - ale asi chce mít doma „klid“, tak se jí ve všem podřídí :nevim: - jinak si nedovedu vysvětlit, jak ze sebevědomého chlapa s kupou zájmů, jakým byl brácha, se stal takový uťápnutý „chudáček“, který mlčí a poslouchá nějakou semetriku :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová