Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby nabubřelost, nadutost, neurvalost a nesoudnost nadnášely, tak už by v USA lidé viděli létat jako holubici naši zakladatelku tématu
Jinak na mě působíš jako američan z Koryčan, nechápu co má být, že poletíš 20 hodin s tříletým děckem ty batole jedno! Já sem letěla 12 hodin s přestávkama s dvou měsíčním kojencem. Přestanˇ tu urážet holky, chtělas názor a dostalas ho, trochu sebereflexe by ti vážně neškodilo. ![]()
Souhlasím s callipo…
Kolikrát mi přijde, že ani neumí číst, jak nesmyslně reaguje…
Všechno ví, všechno zná a když radu, tak jedině od inkakřivák ![]()
Tytyty, teď to tu zase slíznu, že?
Třeba to bude další zákusek? Večeře?
Po přečtení diskuze mi spíš připadá že jde o ty milionky, tchyně si na stará kolena užívá a snacha z toho nemá ani korunu.
Pro kvitk1 a callipo - Stejně jako vy máte právo si tu vést stále svou, mám totéž právo i já. A nadhledu mám, jak se domnívám, dost. Nikde neříkám, že se mou radou musí někdo řídit, ale nějak nechápu, kde reaguji nesmyslně, snažím se vždycky podat svůj názor na daný problém. A jestliže s ním nesouhlasíte, no co, je to vaše právo. Ale nikdy mě nepřesvědčíte o tom, že si tady léčím své mindráky. Ačkoliv je to k nevíře, jsme vážně spokojení. Takže ještě jednou - mějte si svůj názor, já vám ho neberu, ale taky, na rozdíl od vás, vás neosočuji a nepodezřívám ze lži. To byste si taky obě mohly uvědomit. Že neumíte v rodině vycházet vy a jste ochotny vést své žabomyší války, ještě neznamená, že jsou všichni takoví.
@inkakřivák píše:
Pro kvitk1 a callipo - Stejně jako vy máte právo si tu vést stále svou, mám totéž právo i já. A nadhledu mám, jak se domnívám, dost. Nikde neříkám, že se mou radou musí někdo řídit, ale nějak nechápu, kde reaguji nesmyslně, snažím se vždycky podat svůj názor na daný problém. A jestliže s ním nesouhlasíte, no co, je to vaše právo. Ale nikdy mě nepřesvědčíte o tom, že si tady léčím své mindráky. Ačkoliv je to k nevíře, jsme vážně spokojení. Takže ještě jednou - mějte si svůj názor, já vám ho neberu, ale taky, na rozdíl od vás, vás neosočuji a nepodezřívám ze lži. To byste si taky obě mohly uvědomit. Že neumíte v rodině vycházet vy a jste ochotny vést své žabomyší války, ještě neznamená, že jsou všichni takoví.
Kde se v tvé hlavě vzalo, že neumím vycházet v rodině a vedu žabomyší války, to by mě hrozně zajímalo
… a nebo vlastně ne, nezajímalo
… zbytek nekomentuji, zbytečné ![]()
@kvitk1 píše:
Souhlasím s callipo…
Kolikrát mi přijde, že ani neumí číst, jak nesmyslně reaguje…
Všechno ví, všechno zná a když radu, tak jedině od inkakřivák
Tytyty, teď to tu zase slíznu, že?Třeba to bude další zákusek? Večeře?
Jsem tu zpátky po několika týdnech a musím se smát. Kvitk1 a Callipo90, tak už si fakt nechte poradit, vždyť inkakřivák to s vámi opravdu myslí dobře.
![]()
Nějak nechápu, kde se stala chyba. Já tu řeším zakladatelku, vy z nejasného důvodu mě. Téma jsem nezaložila, jen jsem se k němu vyjádřila stejně, jako cca 90% dalších.- že se mi zakladatelka zdá hodně sobecká a bezohledná a plete si upřímnost s hrubostí. I přes její stále deklarované vzdělání jí chybí sociální inteligence a takt. Stejně jako některým jiným lidem, ale to tak bývá. Nevidím důvod, proč tu řešit mne. Pokud bych nějaký problém měla, nebudu ho řešit na veřejném fóru, ale vyřešíme si ho doma.
Ale chápu, averze je averze a přestože vás neznám stejně jako vy neznáte mne, je mi jasné, že jste si ji už vytvořily a cokoliv napíšu a nebude se shodovat s vaším názorem, bude důvodem k rýpání a posměchu. Takže - diskutovat znamená říkat si svůj názor. Já to dělám, vy si to dělejte taky, ale prosím - k problému. A ten já jsem tu nepsala, psala ho zakladatelka. Takže klídek.
Jo, a tentokrát jsem se nevsázela, je to totiž stejné, jako bych se vsadila o to, co budu vařit dnes k obědu. Já to totiž vím, a pak je nefér se vsázet o výsledek. Vy už pro mne zase tolik nečitelné nejste.
@inkakřivák Taky jsem ty řeči na tebe nepochopila, nenapsala jsi nic špatného ![]()
Tak moudrá a nepochopíte? Se svými zkušenostmi?
Taky bych vás nechtěla „v opravdovém životě“ potkat..
Nesmyslné dedukce. Já jdu válčit do kuchyně ![]()
Já se tu taky skvěle bavím ![]()
Inko já tě neřešila, vyjadřovala jsem se k diskuzi, že zakladatelky chování a její výrazy se mi taky nelíbí… to ty si tady reagovala na můj příspěvek a začala si řešit mimo téma. Asi krátká paměť
Chytla si se nějakých mých 4 slov jako potrefená husa… tak nevím co na tom nechápeš, diskuzi si rozpoutala ty, já pouze reagovala
…
@Callipo90 Pak tu došlo opravdu k nedorozumění, fakt nechápu. Možná jsem to nějak špatně formulovala, ale vyjadřovala jsem se jenom k chování zakladatelky. Pokud si vybavuju. No a pak se tu objevila Kvítk1, které nějak prudce ležím v žaludku, i když nechápu proč a táhne se to s ní z diskuze do diskuze.
Takže prosím pěkně, můžeš napsat, na které straně ten můj příspěvek, který se Tě dotkl, byl? Kvítk1 se neptám, na tu jsem tu tedy opravdu nereagovala. A ještě pořád si myslím, že ke své rýpavé reakci nemá důvod. Ale alespon se dobře baví, sice blbě, na základě mylného předpokladu asi, ale baví. Takže aspon tak jsem ji potěšila.
@inkakřivák píše:
@Callipo90 Pak tu došlo opravdu k nedorozumění, fakt nechápu. Možná jsem to nějak špatně formulovala, ale vyjadřovala jsem se jenom k chování zakladatelky. Pokud si vybavuju. No a pak se tu objevila Kvítk1, které nějak prudce ležím v žaludku, i když nechápu proč a táhne se to s ní z diskuze do diskuze.
Takže prosím pěkně, můžeš napsat, na které straně ten můj příspěvek, který se Tě dotkl, byl? Kvítk1 se neptám, na tu jsem tu tedy opravdu nereagovala. A ještě pořád si myslím, že ke své rýpavé reakci nemá důvod. Ale alespon se dobře baví, sice blbě, na základě mylného předpokladu asi, ale baví. Takže aspon tak jsem ji potěšila.
Já nevím, jestli ležíš Kvitk1 v žaludku, ale byla jsem svědkem výměny vašich názorů v jedné diskuzi a tak moc nechápu, že se teď divíš, proč takhle reaguje.
@kvitk1 píše:
Tak moudrá a nepochopíte? Se svými zkušenostmi?
Taky bych vás nechtěla „v opravdovém životě“ potkat..Nesmyslné dedukce. Já jdu válčit do kuchyně
Já se tu taky skvěle bavím
Mě z tebe klepne
![]()