Tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
11.6.15 19:15

Tohle mi dotáhnout syn, tak nevím… :nevim:

:pocitac: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 19:18

Ať je můj syn teplej!!! Ty jsi tedy dáreček! Prý do duší českých (!) matek :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 19:22

@Bellatrix Lestrange no jen se chytej překlepu, jestli ti to udělá dobře na dušičce.

@Terdul chtěla jsi to ukázat ty mně?

@matkabagristy já se lidem umím postavit čelem, a nikdy jsem se nebála konfrontace ani pravdy, a toho jít si za svým. Takže nepochybně jednou já budu tchyně, která zeťákovi řekne svoje, jestli to bude potřeba, jak se s tím popere, bude na něm. Navíc je to život mojí dcery, ne můj, a dirigovat jí ho nebudu, ani ho nebudu svazovat konzervativními očekáváními.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.15 19:26

@RadkaCh ale no tak, jen takhle slaboučce? Máš přece na víc ne ;) ;) taková intelektuálka od písma i od pohledu. Šup sem s tím, čekám víc!

@WERISKA něco mi říká, já bych si tvého syna nikam nevodila.

@Ester13 na tvého syna se určitě bude stát fronta perfektně zacvičených českých snach, co budou dbbát výhradně o tvé štěstí a spokojenost, neboj!

• Citovat
  • Upravit
11.6.15 19:26

To nebyl překlep, napsalas to dvakrát. :mrgreen: Když chceš mít vše perfektní, začni u sebe. A ani netrvalo moc dlouho, než jsi zareagovala. Jsi dobře vztahovačná a namyšlená. :mrgreen: Myslím, že malý držkopád tě časem nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 19:27
@Anonymní píše:
@Bellatrix Lestrange no jen se chytej překlepu, jestli ti to udělá dobře na dušičce.

@Terdul chtěla jsi to ukázat ty mně?

@matkabagristy já se lidem umím postavit čelem, a nikdy jsem se nebála konfrontace ani pravdy, a toho jít si za svým. Takže nepochybně jednou já budu tchyně, která zeťákovi řekne svoje, jestli to bude potřeba, jak se s tím popere, bude na něm. Navíc je to život mojí dcery, ne můj, a dirigovat jí ho nebudu, ani ho nebudu svazovat konzervativními očekáváními.

Nebyl jediný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 19:28

@Terdul tak to jsi frajerka, to smekám! Učivo základní školy, a jak se ti na emiminu sejde.

• Citovat
  • Upravit
6569
11.6.15 19:31

Myslím si, že většina z těch, co tu píše své emotivní soudy spíš závidí. V životě nebyla dál než v Chorvatsku nebo Egyptě s Čedokem a kdyby měla letět někam 20 hodin s batoletem, bude se na to tři měsíce chystat a založí tu o tom deset diskuzí „co sebou na cestu“, „jak zabavit batole“, „jak to chodí na hranicích“, „jak zařídit víza“ (90% informací, co je možné nalézt na internetu i bez nových diskuzí) a bude o tom ještě dva roky po návratu mluvit. Ale od klávesnice, to jste každá rozený Žižka z Trocnova.****

Takže fajn, do Čech to batole nezvládne, ale do výše uvedených evropských metropolí ano? Trochu si protiřečíš. A ať žiješ kdekoli, myslím, že toho mám nacestováno tolik, že bys záviděla ty :D

Příspěvek upraven 11.06.15 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.6.15 19:32
@Anonymní píše:
@RadkaCh ale no tak, jen takhle slaboučce? Máš přece na víc ne ;) ;) taková intelektuálka od písma i od pohledu. Šup sem s tím, čekám víc!

Nečekáš, doufám, že se kvůli tobě budu rozčilovat, že ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.15 19:33

@Ester13 tak určitě…

• Citovat
  • Upravit
6569
11.6.15 19:34
@Terdul píše:
I ty rebelko, takhle rýpat, pozor, ať nedopadneš jako sedláci u Chlumce za Marie Terezie.
:lol: :lol: :lol: Do roka a do dne!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 19:36

@Terdul já jsem náhodou v pohodě, ale docela jsem si procvičila mateřštinu… vždycky jsem v debatním kroužku docela vynikala (a už už se chytejte!). Jsem překvapená, kolik slov si ještě pamtuju, na to, že denně mluvím a píšu cizí řečí.

• Citovat
  • Upravit
6569
11.6.15 19:38

Dneska jsem se potřebovala pobavit. Anonymní děkuji, pobavila jsem se :) Prý kolik slov si pamatuji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 19:39

Chraň mě ruka Páně, překlep ve slově pamatovat; musím ihned zavolat na studijní oddělení a vrátit diplom. My blbci s vejškou, to je prostě kasta, co se nezapře. Dělnickou pěst na ně.

• Citovat
  • Upravit
11.6.15 19:40

@Ester13 :mrgreen: Hyn sa hukáže! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky