Tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.6.15 19:42

@Terdul no náhodou, tolik jsem toho nenapsala v češtině fakt za rok. Tak užitečný server.
@Ester13 kdyby jsi znala komunitu expatritů, ty novodobý Zikmunde či Hanzelko, tak bys věděla, že časem zapomeneš běžná slova, a nahrazuješ je těmi z nového jazyka. Jenže to bys musela vnímat na těch svých světobězích něco víc, než SPF opalovacího krému na své zadnici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.15 19:43

Ach ne, nevím, jak se píše expatriot, asi vrátím i maturitní vysvědčení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.15 19:44

@Terdul chytly jste se toho vy, ne já. Nevidím na tom nic zvláštního, že má někdo vysokou školu, a nikdy jsem neviděla.

A bavíš se se mnou protože…?

• Citovat
  • Upravit
33155
11.6.15 19:45

Jsi vztahovačná a arogantní :kytka: :kytka: :kytka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 19:46
@Anonymní píše:
Chraň mě ruka Páně, překlep ve slově pamatovat; musím ihned zavolat na studijní oddělení a vrátit diplom. My blbci s vejškou, to je prostě kasta, co se nezapře. Dělnickou pěst na ně.

Na rozdíl od tebe se tady tituly nechvástáme. Ani jinými věcmi. Šla jsi do diskuse, tak diskutuj, zatím se jen povyšuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 19:47
@Anonymní píše:
@Terdul no náhodou, tolik jsem toho nenapsala v češtině fakt za rok. Tak užitečný server.
@Ester13 kdyby jsi znala komunitu expatritů, ty novodobý Zikmunde či Hanzelko, tak bys věděla, že časem zapomeneš běžná slova, a nahrazuješ je těmi z nového jazyka. Jenže to bys musela vnímat na těch svých světobězích něco víc, než SPF opalovacího krému na své zadnici.

Mám sakra hodně příbuzných a známých v USA, Německu, Austrálii… Věř tomu, že Česky i po 20 letech prostě umí :D Sama jsem bilinvista :jazyk: a ty s chlapem mluvíš svahilsky? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 19:47

@Ester13 vypadlo mi tam jedno adjektivum - ÚDAJNÝCH světobězích…
no děvčata, upřímně jsem se pobavila a zasmála, procvičila si mateřštinu, ale už to myslím, stačilo, a je čas dělat něco užitečnějšího.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
11.6.15 19:49
@Bellatrix Lestrange píše:
Na rozdíl od tebe se tady tituly nechvástáme. Ani jinými věcmi. Šla jsi do diskuse, tak diskutuj, zatím se jen povyšuješ.

Z nějakého pro mě neznámého důvodu :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33155
11.6.15 19:49
@Bellatrix Lestrange píše:

Tak na to nemá :nevim: :nevim:

ta bude schovaná a všechny kritizovat ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 19:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 19:51

Doufám, že jsi FAKE. Pokud ne doufám, že u „vás“ je dostupná psychiatrická pomoc (bez urážky).

Příspěvek upraven 11.06.15 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 19:51
@Terdul píše:
Víme, psát drsný email manželovým příbuzným.

Dík, zas se dusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.6.15 20:06

Zakladatelko, kdo létá hodně vysoko, z velké výšky padá. A ten pád pak bývá hodně bolestivý. Asi si myslíš, jak jsi nám to tady natřela, ale opak je pravdou. Snažila ses nás tady zesměšnit, ale nejvíc jsi zesměšnila sama sebe. Přeju ti hodně štěstí, asi ho budeš v životě potřebovat. Jestli se i v reálném životě chováš tak jako jsi předvedla tady, pak musí být pro tvé okolí kontakt s tebou naprosto nezapomenutelným kulturním obohacením. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.6.15 20:33
@Anonymní píše:
Myslím si, že většina z těch, co tu píše své emotivní soudy spíš závidí. V životě nebyla dál než v Chorvatsku nebo Egyptě s Čedokem a kdyby měla letět někam 20 hodin s batoletem, bude se na to tři měsíce chystat a založí tu o tom deset diskuzí „co sebou na cestu“, „jak zabavit batole“, „jak to chodí na hranicích“, „jak zařídit víza“ (90% informací, co je možné nalézt na internetu i bez nových diskuzí) a bude o tom ještě dva roky po návratu mluvit. Ale od klávesnice, to jste každá rozený Žižka z Trocnova.

Docela dlouho během čtení Tvého druhého příspěvku jsem si říkala, že Tě celkem chápu, že ostatní přispěvatelky zcela pominuly otázku kapacity vaší dovolené atd… ale tímhle jsi to teda zabila. Pokud jsou tu (skoro) všichni tak děsní a blbí, tak proč se teda ptáš na radu? A když už se zeptáš a nedostaneš ji, protože lidi tu jsou shovívaví vůči Tvé tchyni (už třeba proto, že Ty vypadáš, že jsi dost od rány a moc netrpíš, tak zkoušejí, jestli bys v sobě nevyštrachala trochu empatie), tak proč ještě urážíš? To je fakt smutný.

PS - EDIT: Dočetla jsem diskusi a je to teda síla. Ty jsi fakt „holubička“… a doufám, že si tu nebudeš procvičovat jazyk častějc, jinak se začnu stydět za svoje vzdělání.

PPS: S tím jídlem jsem to byla já. A ujišťuju Tě, že pokud moje dítě ve 14 přijde, že se moje jídlo nedá jíst - což bych pochopila, nejsem echt super kuchařka a na recepty od Jamieho Olivera nemám nádobíčko ani propriety - tak taky řeknu, ať se to naučí samo… a rozhodně si kvůli tomu nebudu připadat jako hrozná matka. Pokud na tom přežije 14 let (jako přežil Tvůj muž a 14 dní by přežilo i Tvoje dítě), tak to životu nebezpečné není.

Příspěvek upraven 11.06.15 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.6.15 20:33

Kdyby mi tolik lidí oponovalo, tak se nad tím aspoň zamyslím, jestli náhodou nemůžou mít pravdu, ale tu ty asi slyšet nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová