Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
7.9.11 16:28

Jako zase nechci bránit, aby viděla své vnoučata, ale myslím si, že postačí sem tam se vidět a zase se slušně rozloučit. Tim, že bydlí za humny neznamená, že se v 7 - 8 rozhodne na přepadovku a vyzvání pak jak na lesy. (Máme zvonek, kterej zvoní, dokud to prostě nahoře někdo neveme a neohlásí se) :roll:
Já mám už k večeru ráda svůj klid a prostě mi to příjde trapné, jsem už třeba vykoupaná, minule přišla zrovna jak jsme jedli. Já bych k nikomu bez zavolání, bez pozvání nešla. Když tahle situace nastane, partner ji nepustí dál a 5 minut s ní neutrálně konverzuj mezi dveřma, a ona sama odejde.

• Upravit
Nikoltea
7.9.11 17:16

Pokud budeme mít s přítelem malé tak už vidím jeho mamku jak se bude cpat do vození a hlídání.Ta když pak dítko vrátí tak to bude k nepoznání jiné oblečení a místo obyčejného mléka kozí-je to přece zdravější.Už slyším,já jdu s malým/malou ven a ty si udělej co potřebuješ.NE.Zmizím s dítkem ven,pryč,za kámoškama,nenechám moc dítko vyspat aby pak mohlo vkuse spát jak budu doma a budu si potřebovat uklízet,takže se budu snažit,aby mě samotnou zastihla doma jak sice uklízím,ale dítko spí jak dudek.Takže moje zásada:nebudit.Až bude přítel večer doma a to dítko se bude dávat spát tak jo,toho si moc neužije,ale přes den..bude mít smůlu,za¨to jak se ted chová,všechno vrátím.Vždy si najdu důvod proč musím odjet právě když ona přijde.Ale jestli bude chtít může tam aspon uklidit-služka zadarmo se hodí. :-D Když bude vidívat dítko každý druhý víkend(protože ten jeden víkend budu doma u své rodiny)tak to vadit nebude,mě ne,jestli jí jo,tak si bude muset pořídit.Nebo měla mít víc dětí než jedno.

• Upravit
Nikoltea
7.9.11 17:18

jo,to stačí,všeho moc škodí,taky nebudu bránit ve vidění ve vnoučatech,ale ocut pocut,at si nezvyká,pak by si zase moc troufala.Proto říkám když bude můj doma jo,nebo když k ní zajedeme,zajede o víkendu,ale aby jsem s ní byla sama-vyloučeno.

• Upravit
byron
7.9.11 17:21
Nikoltea píše:
Pokud budeme mít s přítelem malé tak už vidím jeho mamku jak se bude cpat do vození a hlídání.Ta když pak dítko vrátí tak to bude k nepoznání jiné oblečení a místo obyčejného mléka kozí-je to přece zdravější.Už slyším,já jdu s malým/malou ven a ty si udělej co potřebuješ.NE.Zmizím s dítkem ven,pryč,za kámoškama,nenechám moc dítko vyspat aby pak mohlo vkuse spát jak budu doma a budu si potřebovat uklízet,takže se budu snažit,aby mě samotnou zastihla doma jak sice uklízím,ale dítko spí jak dudek.Takže moje zásada:nebudit.Až bude přítel večer doma a to dítko se bude dávat spát tak jo,toho si moc neužije,ale přes den..bude mít smůlu,za¨to jak se ted chová,všechno vrátím.Vždy si najdu důvod proč musím odjet právě když ona přijde.Ale jestli bude chtít může tam aspon uklidit-služka zadarmo se hodí. :-D Když bude vidívat dítko každý druhý víkend(protože ten jeden víkend budu doma u své rodiny)tak to vadit nebude,mě ne,jestli jí jo,tak si bude muset pořídit.Nebo měla mít víc dětí než jedno.

Služka zadarmo se hodí?
Když by mě někdo štval, tak bych si od něj ani nenechala uklidit a nepsala bych, že se služka zadarmo hodí

• Upravit
Anonymní
7.9.11 20:30
byron píše:
Nikoltea píše:
Pokud budeme mít s přítelem malé tak už vidím jeho mamku jak se bude cpat do vození a hlídání.Ta když pak dítko vrátí tak to bude k nepoznání jiné oblečení a místo obyčejného mléka kozí-je to přece zdravější.Už slyším,já jdu s malým/malou ven a ty si udělej co potřebuješ.NE.Zmizím s dítkem ven,pryč,za kámoškama,nenechám moc dítko vyspat aby pak mohlo vkuse spát jak budu doma a budu si potřebovat uklízet,takže se budu snažit,aby mě samotnou zastihla doma jak sice uklízím,ale dítko spí jak dudek.Takže moje zásada:nebudit.Až bude přítel večer doma a to dítko se bude dávat spát tak jo,toho si moc neužije,ale přes den..bude mít smůlu,za¨to jak se ted chová,všechno vrátím.Vždy si najdu důvod proč musím odjet právě když ona přijde.Ale jestli bude chtít může tam aspon uklidit-služka zadarmo se hodí. :-D Když bude vidívat dítko každý druhý víkend(protože ten jeden víkend budu doma u své rodiny)tak to vadit nebude,mě ne,jestli jí jo,tak si bude muset pořídit.Nebo měla mít víc dětí než jedno.
Služka zadarmo se hodí?
Když by mě někdo štval, tak bych si od něj ani nenechala uklidit a nepsala bych, že se služka zadarmo hodí

Tak uklidit bych si taky nenechala. S tim souhlasim. Přece bys nechtěla, když o někom píšeš, jak ho nesnášíš, aby se Ti hrabal ve věcech :nevim:

• Upravit
3429
7.9.11 21:31

Já přímo nesnáším, když k nám přijde a přestýlá mi postele, začne umývat nádobí, přeskládává hrnce, otrhává kytky a uklízí…prostě to nesnáším. :pocitac:

• načítám...
5974
8.9.11 13:43

taky bych si od ní nenechala uklízet, zvlášť když vím, jaký chaos má ona sama ve svých věcech. Já mám ráda pořádek a věci srovnané pořád na stejném místě, ne tak, když se mi to nevejde do tohodle šuplíku, dám to do jiného, kde je místo..

• načítám...
nikoltea
8.9.11 17:00

No tak to je fakt,máte pravdu :oops:

• Upravit
Nikoltea
10.9.11 08:01

Jo tady píšu jak už budu umět odpovědět,přijdu k nim a jeho matka zas na mě něco vychrlí a já zas držím pusu.A vzpomenu si až pozděj že jsem měla reagovat tak a tak. Řekla mi at dám na sporák plotýnku do žlábků.tak jsem dala na sporáku plotýnku do žlábků.Ona se zohne a povídá,je to v těch žlábkách?Odpovím ano je.Podívá se ještě jednou a řekne já na to ted nevidím-je tma je jí 63 tak už nosí brýle a to bylo ve 20h.nějak tak večer. Říkám znovu že je to v těch žlábkách a ještě s tou plotýnkou chci posunout aby viděla že s nejde posunout nebot je ve žlábkách. Tak pod tu plotýnku sáhla rukou jestli je to opravdu tak.A že když ona dala plotýnku minule tak ta plotýnka byla výš a já to mám níž. TAK KDYŽ MI NEVĚŘILA TAK SI TU PLOTÝNKU TAM MĚLA DÁT SAMA!Jenže tohle mě napadlo až na druhý den že jsem jí to měla říct. Mě vždy vše napadne až potom,což mě štve.

• Upravit
Nikoltea
10.9.11 08:03

Než by poděkovala a byla by ráda,tak ještě kolem toho má řeči.Nevděčnice.

• Upravit
5974
13.9.11 10:06

děs běs, je tohle vůbec možný? No řekněte sami. Moje tchýně měla jako mladá problémy s otěhotněním, podle jejich slov byl na vině tchán a jeho spermie. Na tom nesejde. Prostě na mého Péťu čekali 9 let, než se jim podařilo otěhotnět.. A co dělá teď ona, pořád do mě hučí něco o dětech. Neustále vypráví co, kde a jak bude dělat s vnoučaty. Když je mi někdy špatně, hned jsem těhotná, hned to rozhlašuje v práci, že mi je zle a baví se s kolegyněmi. Pak do mě doma hučí.. mě to uráží, srdce se mi z toho svírá bolestí. Jsem 5 let po 3 břišních operacích. Problémy s otěhu mám, potvrzené z caru. Nic jsme jí neřekli, protože to už by mě totálně ukamenovala těmi svými kecy.

Jediné co mi nejde do hlavy je to, jak může někdo tolik ubližovat ostatním, když sám na vlastní kůži zažil, co to je snažit se o dítě..

• načítám...
Nikoltea
13.9.11 10:26

Tohle není dobré,špatný přístup,dělá nátlak to by neměla.Měla by spíše říct že chápe jaké to je,že něco takého taky zažila a nemluvit o tom.

• Upravit
5974
13.9.11 10:32

taky jsem téhož názoru, ale už to vážně přehání. Až zase jednou začne a já to už neunesu, tak jí vpálím, že vážně nemůžu mít děti, tak ať dá pokoj.. Potřebovala jsem se z toho trochu vypsat, je to těžké. Jsem na tom asi jako ty, vždy jí chci opálit, ale pak to stejně nedám. Jsem slušně vychovaná a u nás se starším neodsekává a poslouchá se..

• načítám...
Nikoltea
13.9.11 10:39

:-( Počkej,ona ví že nemůžeš mít děti? Jestli jo,tak je vážně sprostá! Tak to říct tvému co říká a že to už nedáváš a není ti z toho dobře. Nebo se jí nějak vyhýbat,nebo nevím co bych poradila,sama si neumím poradit.Jinak taky jsem byla slušně vychovaná vůči starším.Jen toho ty ježibaby využívají..

• Upravit
5974
13.9.11 10:44

no právě na 100% to neví, ale že jsem po těch operacích, to ví, takže trochu tuší, že zádrhel někde bude.. My byli minulý týden u dr v CARu, tam mám to potvrdil. Manžel naprosto zdraví, já mám srůsty na vejcovodech, takže neprůchodnost. :-( Je to děs běs. Nevím, jak na ní. Nechci být drzá, ale myslím, že toto si vážně nezasloužím. Manža s ní bojuje neustále,věčně se hádají.. Takže ten je určo na mé straně. Aspoň že tak

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová