Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Nikoltea
13.9.11 10:58

Aspon že tak,že je na tvé straně.Moc mě to mrzí i za tebe,co jste se dozvěděli.I já se bojím jestli se mi to někdy podaří,ten nevím protože beru prášky a přítel ještě dítko nechce. Kdyby to na 100% věděla tak by kolem toho mohla dělat velké scény,což by situaci ještě zhoršilo.V klidu si s ní promluvte a řekněte jí že si nepřejete aby o tom dál mluvila.Mě se to mluví,co?
Mě se myslím o víkendu to bylo v jedné věci nezastal.Brzo ráno jsem vstávala do práce ve 4h.Ona spí na patře tak jak můj,já, a ještě ona v pokoji-dalším.Věděla že ráno budu vstávat,nechala si otevřené dvěře,jak jsem šla tak mají takové ty plechové nebo kovové schody jak jsem po nich šla v paučích.ktomu moc potichu stějně ju ti vzbudilo protže měla otevřené dvěře a slyšela jsem jak řekla:ach jo. _Když jsem to řekla mému o těch oitevřených dvěří tak na mě:a co tobě to nějak vadí?Já že mě ne.Ale jestli jí to nevadí,aby jsem nebudila.A odpověděl:tak přece není blbá,kdyby ju to rušilo tak by si zavřela.Jasně a to ach jo,řekla ze spánku,ne?Ona šije takou boudu na mě,takové naschvály. :cert:

• Upravit
Nikoltea
13.9.11 11:00

Dveře,papučích-oprava :oops:

• Upravit
Nikoltea
13.9.11 11:01

omlouvám se za ty hrubky :oops:

• Upravit
5974
13.9.11 11:02

jsou divné.. Někdy je na pohodu ale občas jí hrabe a mě z ní pak taky. stavíme si domeček, tak se příští rok snad odstěhujem. Ráda jí dojedu pomoct, když bude potřebovat,ale bydlet s ní už dál nechci

• načítám...
Nikoltea
13.9.11 11:09

Se nedivím,taky by jsem s ní nechtěla bydlet.Přítel taky rekonstruuje barák,ale kdoví kdy to bude hotové.Nejsou další kč. Ona je taky na pohodu a někdy jí hrabe. Též když budu bydlet s mým a nechá nás v klidu tak jí přijedu pomoct,ale nesmím ju vidět každý den u nás.Nebot to má tak pár minut na kole. Jenže problém u mě je že ani nechci aby byla babička našich dětí.Lepší je když mladí bydlí sami.A to mě kámoška ještě říkala že ona jak tam nebude chtít být sama tak bude naříkat a věčně bude u nás.

• Upravit
Nikoltea
13.9.11 11:18

Se odmlčím,za chvílí pádím.

• Upravit
Nikoltea
17.9.11 17:03

Je to normální?

Včera jsem byla u přítele,týden jsme se neviděli,jeho mamka za mnou přišla že mám jít žehlit.Tím myslela vyžehlit si povlečení pod kterým budu spát.Je to normální??

• Upravit
3429
17.9.11 21:21

No pro ni to je určitě normální. Mohla tě slušně požádat o pomoc nebo ti to říct s prosbou. Já jsem dříve tchýni pomáhala se vším v její domácnosti i s prací na zahradě. Nikdy jsem se od ní nedočkala žádného vděku. Ale moje chyba, chtěla jsem jí pomáhat a být s ní za dobře. Nikdy to však nebylo dobře. Avšak poté když sjem jednou něco neudělala, protože jsem se potřebovala učit na zkoušky, tak mě pomluvila, že jí nepomáhám, nic nedělám a jen se válím na prdeli, tak jsem se na ni vykašlala.

• načítám...
Nikoltea
17.9.11 21:38

Foxinko :-) Myslela jsem na tebe jak tě trápí tchýnice. :cert: Mohla,jenže ona to slovo asi nezná.Přítel říkal že by jsem se měla naučit s ní vycházet.To je krá.. co?Pomohla jsi jí a když jsi najednou nemohla a měla se připravoat tak už jí to vadilo.Ty jsi měla taky svou práci a své povinnosti.

• Upravit
3429
18.9.11 08:03

Proč by ses měla učit s ní vycházet? Stačí, když budeš slušná ale kamarádky přeci být nemusíte. Přítel dříve chtěl, abychom taky byli spolu za dobře, ale teď už ví, že to prostě nepůjde a že už nechci! Já ji prostě za to všchno, co udělala nemám ráda a jsem radši, když ji nemusím vidět. Protože každá její návštěva, potkání je nějaké rýpnutí, takže je pro mě lepší ji ignorovat, potom ty blbé kecy tolik nebolí.
Přítel je ale prostě mamánek a i kdyby udělala cokoliv, tak ji bude mít rád, to nezměním. :-(

Jenom perlička…je na přítele naštvaná a nebaví se s ním, protože ve středu s ní nechtěl jet do kauflandu a ve čtvrtek mu naplánovala, že pojede pozalívat zahradu, což neudělal, protože jsme měli jiné plány. Jak prostě není po jejím, je oheň na střeše. Ale ona se na něj nebude zlobit dlouho, předpokládám, že nejpozději v pondělí bude největší kamarádka, aby ji zavezl na zahradu a bude nasraná na mě, že za to můžu já, že jsem ho nechtěla pustit. Kravka :pocitac:

• načítám...
3429
18.9.11 08:10

Jiti88: ty máš opravdu tchýni s prominutím krávu! Sama si podobným prošla a takhle tě mučí. Ale nejhorší je že s tím asi nic neuděláš. Když neví, jaké máš problémy, tak se do tebe naváží, proč a kdy budeš mít dítě…a až jí řeknete, že máte nějaké problémy a že to bude asi na dlouhou trať, tak tě bude otravovat, abys šla ještě k tamtomu dr, na tamto vyšetření, budeš podléhat dotazům, zda to víš jistě a po každém pokusu tě bude otravovat, už se to povedlo :pocitac: …anebo naopak tě bude opečovávat a pochopí, že jsi z toho zdrcená a dá ti pokoj.

• načítám...
Nikoltea
18.9.11 11:32

To mě řekl můj,že bych se měla naučit s ní vycházet.Protože ona už je taková a starého člověka změnit nejde,řekl.No já slušná su,aspon se snažim být.Se ti nedivim.
Ty vogo,veříš že u mého je to taky tak?Taky jezdí do kauflandu a předtím ji nechtěl vzít protože pospíchal a byla na něj naštvaná.Aha ona mu naplánovala že pojede zalívat zahradu,hmm,ale on už není malý že by mu mohla něco plánovat.No tak když máte jiné plány a má svou rodinu.Jako neberu že jeho mamka není rodina-je.Přesně i u té jeho mamky.Taky na něj nebývá dlouho naštvaná a pak si umí vymyslet nějaký naschvál.Jak jsem u nich byla tak s tím žehlením-mohla jsem jít vyžehlit,mohla jsem pomoct.Jenže to řekla stylem:pojd žehlit.Přítel mě řekl že už jí domluvil o tom žehlení.Jenže ted na jednu stranu mám špatné svědomí že jsem mohla jít žehlit a na druhou stranu aspon si nebude troufat mi diktovat.

• Upravit
3429
18.9.11 12:49

Neměj špatné svědomí. Pokud ti to řekne slušně nebo tě požádá a budeš moci, tak pomůžeš. Ale ne že si bude něco vynucovat, abys něco dělala.Řeknu ti, co se stalo minuou neděli mě. Byli jsme na zahradě, mají tam možná 20 stromů plných jablek. Dobrých 5 let jsem tam pomáhala každý víkend a ob den se zahradními pracemi, nikdy jsem za to nedostala ani poděkování a minulou neděli jsem si chtěla pro dcerušku vzít 1 jablko…přiletěla tchýně, co to jako dělám, proč jí dávám kyselý jablko, se ti osype, nedávej jí tyto jablka, v obchodě sotjí pár korun, tak jí kup lepší…dobrý co?

Mimochodem už není naštvaná, zjistila, že udíme kapry, tak hned si nadiktovala, že jí máme večer dovézt (no řekla to stylem, doufám, že mi je dovezeš)… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
Nikoltea
18.9.11 13:25

Cože:Ty jí celou dobu pomáháš s jablkama apak ti řekne kup si?Nejaká ofrklá a na pomáhání už si jí byla dobrá?Proč by jsi měla kupovat,když je na zahradě jablek dost?To je jak nosit dříví do lesa.Aha jak zjistila že udíte tak už najednou není naštvaná,podívejme jak ju to rychle přešlo.Kdyby aspon požádala,že?Blbka-tchýně.

• Upravit
3429
18.9.11 14:00

Jj, ale ať si strčí ty jablka do zadku, nestojím si o ně. No to víš, přesně jsem věděla, že jakmile bude něco „potřebovat“, tak bude dělat, že se nic nestalo. A zítra bude největší kamarádka, jen aby ji přítel zavezl na zahradu, kterou má hodinu pěšky nebo 5-10 min. busem…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová