Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
5.9.11 10:58
Jiti88 píše:
ještě dodatek, nejvíc vtipný mi přijde, že na mě neustále utočí s otěhotněním. Už dva roky jsme ve fázi snažení, prostě to nejde. Mám po operaci, kdy mi vzali jeden vaječník. Chtěla jsem vše přirozeně.

Nakonec to natolik vybublalo, že jsme se s manželem odhodlali do caru, já už mám to vyšetřením, které všechy dopadli na 1, teď ještě čekáme na manželům sperio. Až na mě příští zaútočí, sejmu jí výsledky od doktora. Doufám, že dá pak pokoj.

Tuto ženu nechápu, sama čekala na dítě 9 let a mně dělá takový dusno.. :pocitac:

Taky hezký :hug:

• Upravit
5974
5.9.11 11:02

hezký :-D :-D :-D spíš na palici :zed: :zed: :zed: . Holky, doufám, že až jednou budu mít děti, nebudu taková jako ona.

• načítám...
Nikoltea
5.9.11 11:08

Ta je blbá-s prominutím.Je na vás s manželem jak se domluvíte,když tam chce být tak at tam je,vy můžete jít dom.Nevím jaký má vliv když bude koupat malou i váš manžel.Nechápu o co jí jde.Tak když ji chce vykoupat tak at vy manžel vykoupe.Nějak si s ním zkusit ještě promluvit.No ale at slavná tchýně nezapomene že máte dítko.Ježiš ta je hrozná,vy dodržujete termín stravování,tak jí říkejte že doktorka to tak řekla a doktorka poradila a doktorka chválí doktorka je spokojená.DOKTORKA JE SPOKOJENÁ JEN VY POŘÁD MÁTE NĚJAKÝ PROBLÉM. Asi tak jí to říct nebo nevím.Doktorka říkala že tak by se mělo jíst,nebo jestli máte tam kamarádku nebo kamarádky tak říct že vaše kamarádky taky to tak dělají a že se říká že je to nejlepší způsob. A že ona to říká jen proto aby ju mohla ještě unést.Jenže její strava se nezkládá z toho aby ju unesla,ale aby byla najezená.Že jí připadá že je tlustá,ona z toho vyroste,vždyt je to ještě novorozeně,od bráchy jeho malá taky byla ještě ve dvou letech bumbrlíček se žgraničkama a ted je z ní pěkná štíhlá holka ve 13-letech. Nebo jí říct že má zbytečné starosti nebo že je moc starostlivá.A že vás doktorka chválí.Že je s malou spokojená.Říkat jí pravý opak že to říkala doktorka.

• Upravit
Nikoltea
5.9.11 11:21

Tak jak vidím tak asi všechny tchýně musí mladým kecat do života,to je snad zákon,nebo už nevím. Jak na jednu stranu ted lituju že jsem nezůstala kdysi s bývalým,ale už jsem odmlilovaná a je to dlouho.Ten mel mamku,tý joo,hned mě vzala do rodiny,když jsem tam přišla byla jsem jak domácí a řekla mi že by byla ráda kdyby jsme byly kamarádky,že by ju nebavilo nějaké zahlížení atd..T se do ničeho nepletla,nic neříkala opravdu byla hodná na pohodu. Musím se naučit jí umět odpovídat a nebýt potichu. A stím otěhotněním nechápu tu tchýni,to nejde ovlivnit je to přírodou.Nejde říct tak a ted budu v tom.

• Upravit
5974
5.9.11 11:29

však jí to pořád říkám, že prostě to nejde. Jednou mi bylo zle, jsem měla zvýšený tlak, tak jsem se motala jak hadr na holi.. Druhý den mi říká: JEDNA MOJE KOLEGYNĚ V PRÁCI MI ŘÍKALA, ŽE MĚLA TAKY VYSOKÝ TLAK, KDYŽ ČEKALA MIMINKO. NEJSI NÁHODOU TĚHOTNÁ?? Já na ní: TO FAKT NE.. Už jí musím odsekát, protože pořád si nachází příležitosti, jak mi to neustále připomínat. Jak kdyby sama nevěděla jaký to je.. No děs. Teď se vrátili z termálek ze Slovenska a první co bylo. JE TO TAM KRÁSNÝ, UŽ SE TĚŠÍM, AŽ TAM BUDU JEZDIT S VNOUČATY.Prostě nemáme s manžou jediný týden, kdyby nás tím neotravovala. Moc nás to bolí oba dva, ale nic s tím neuděláme.. Prostě až mimi přijde, tak bude. Nikterak to neuspěcháme.

Nevím, proč neotvravuje svoji dceru, ať si pořídí děti. Pořád šije jen do nás.. Dcerunka je ve všem nejlepší, my ti horší. Mám švagrovou ráda, ale když to mám furt na talíři, tak se to fakt nedá..

• načítám...
Anonymní
5.9.11 11:40

Moje tchýně je superženská. Bohužel. Chci tím říct, já skutečně obdivuji, kolik toho ona zvládne. Ale fakt mým životním přáním není dosáhnout jejích kvalit :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: (Její synáček sice tvrdí, že to vůbec není pravda, že mám být jako ona, ale … :nevim: co si budem povídat, že. ) Takže v porovnání sní jak opravdu (jako opravdu fakt reálně) vyjdu ta horší vždycky :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Upravit
5974
5.9.11 11:46

můj muž naštěstí také neholduje jejím blbým kecům. Nemají spolu moc dobrý vztah.. Baví se spolu, ale nijak zvlášť. Taky ho štve, že do nás pořád šije..

• načítám...
Anonymní
5.9.11 11:52

Tak aspoň že tak, jste dva … :hug:

• Upravit
5974
5.9.11 12:03

to jo aspoň, že on mě drží.. Já vím, že to někdy myslí dobře, ale musí pochopit, že každá jsme jiná a každá to chceme jinak. Taky jí neříkám, co jak udělat.

• načítám...
Nikoltea
5.9.11 12:06

Vy se máte to o mě se nedá říct že by jsem byla na tom jak vy.Přítel je jedináček jeho matka vdova.Jako dělá si po svém,ale nevadí mu že mu do všeho mluví.Rekonstruuje barák,tak mu jeho mamka říkala ta kuchyn by měla být větší,a to okno širší,sklep by tam měl být.Okno a sklep jsou podle ní,si to zaplatila.Mě říká jak mám jest,co pít,jak se oblékat.A přítel řekl že ona si říká jen svůj názor,to přece může.Může,ale nevnucovat názor.Jsem na její názory alergická.Ted přítel dodělává střechu tak už řekla co by si tam měl udělat co by se jí líbilo a jaké schody by si tam měl dát protože jí se líbí.Přitom tam budeme bydlet jen my dva.Aspon doufám.Pověsím si u nich své prádlo tak mi to pověsila podle svého.Já to asi pověsila špatně.Ona to pověsila líp. Říkaš pořád a na to ona neslyší,já taky nevím co s jeho mamkou,taky jsem sem před pár dny psala.Mě napadá oplácet jí stejnou mincí,neslyšíš na řeči ty neslyším já a melu si své. Už mě napadlo když bude o něčem kecat nevnímat ju myslet na něco jiného a pak jí jen přikývnout hmm.Jako na něco o čem bude kecat co mě ani zajímat nebude.
anonym-taky obdivuju kolik toho jeho maka zvládně,ale v jejích šlépějích taky nechci jít. Přítel že jestli mu budu vařit jak jeho maminka.NE,budu vařit podle svýho.
Jiti88 ty se máš že nedává na její kecy,ten můj na některé jo-protože ona si říká jen svůj názor.Že nemusím dělat to co ona řekne,že si můžu dělat po svém.Což už jsem zatim natvrdo napsala předevčírem,protože jsem některé dny spolu nebyli.

• Upravit
5974
5.9.11 12:14

holky nemáme to lehké, doufám, že nikdy nebudu taková..

• načítám...
Nikoltea
5.9.11 12:53

Taky doufám že ne.Doufám že pochopím že mladí mají jiný pohled na svět než my starší.a co si udělají to budou mít. Ve středu budu s mým u nich-jinde zatim být nejde.Už to slyším když nebude můj doma,protože umí přijet z práce i pozdě večer,což vím že tam práci má,protože jsem tam kdysi chvilku dělala brigádu.Vem si to a to,ale měla bys to jest,potřebuješ vitamíny-jak ona může vědět co já potřebuju-nejradši bych jí řekla potřebuju aby jste už byla ticho a pořád neříkala ty své názory na které už nejsem zvědává! Chápete to nebo si pořád sedíte na vedení?Kdyby se to dalo říct.Jenže můj řekl slušně,tak slušně. Holky být slušné,ale potvory.Já už to vyřešila tím že budu dělat pravý opak než toho co ona říká.Ještě by pomohlo kdyby když něco řekne,odseknout hm a začat mluvit o něčem jiném co by zrovna člověka napadlo,dát najevo že se na její názory a řeči nebere zřetel.S mým už se domlouvám že když budeme mít malé tak týden budu jezdit dom a týden budu u něj.Tak jak to má jeho kolega zpráce,aby se jeho kolega vyspal tak ta jeho jezdí každý druhý týden dom k rodičům.
Takže pokud se bude chovat jeho mamka jak Fuxinky tchýně tak si toho dítka moc neužije,a zrovna když přijde tak akorát se chystáme do města,nejlepší by bylo najít pak nějakou kamarádku a říct jedeme s kámoškou se projít s kočárkama a na nákupy a vždy něco proč ted nemůžu být doma zrovna když ona přišla.Tak na nich.

• Upravit
3005
5.9.11 12:53

ahoj holky…řekla jsem si, že taky přidám moje zkušenosti s tchýnní…bydlím s ní v jednom baráku (bohužel), už rok máme společnou domácnost…a ještě tak půl roku až rok zůstane stav nezměněn. Jsem z toho docela nesvá-žádný soukromí, u všeho by chtěla být, všechno by chtěla vědět, všechny by chtěla řídit…pro představu:převlíkám povlečení a ona mi vlítne do ložnice-že musím povlíct povlečením od ní, že to moje by jejího miláčka škrabalo a jenom ona ví co je pro něj nejlepší :zed:

• načítám...
20518
5.9.11 12:57
beruloušek píše:
ahoj holky…řekla jsem si, že taky přidám moje zkušenosti s tchýnní…bydlím s ní v jednom baráku (bohužel), už rok máme společnou domácnost…a ještě tak půl roku až rok zůstane stav nezměněn. Jsem z toho docela nesvá-žádný soukromí, u všeho by chtěla být, všechno by chtěla vědět, všechny by chtěla řídit…pro představu:převlíkám povlečení a ona mi vlítne do ložnice-že musím povlíct povlečením od ní, že to moje by jejího miláčka škrabalo a jenom ona ví co je pro něj nejlepší :zed:

Jak … až tak???? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
Nikoltea
5.9.11 13:47

Další a ještě horší :-( Co na to ten tvůj? :cert:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová