Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Spíš se možná potřebuji vykecat. Nebo mě už z toho klepne pepka a nebo možná řeším blbost. Zkusím to napsat ve skratce..Bydlíme s přítelem už tři roky v generačním domku s tchýní. Máme podkrovní byt. Ze začátku to bylo fajn ale co si se změnilo. Tchýně je možná v podstatě hodná ženská ale já už nevím co od ní čekat. Když něco potřebuje pomohu jí. Ale co tu roky neslyším od ní pro sím tě nebo já bych potřebovala. Ze začátku chtěla abych uklízela a vytírala chodbu stím že se budeme střítad. Nedéj bože když jsem zapoměla. Tak my dělala peklo. Kdyby mě řekla zapoměla jsi ta ok. Ale vždy to pak řešila přez muže. Jak jsem to zase neudělala a jak jsem nemožná a kde si co si. Vybodla jsem se jí na to úplně. A přijde my že se přetvařuje. Když jí navštívím neo řeknu jí ahoj a je tam i přítel tak se tváří a baví se jako mílius. A když jí normálně pozdravím ani se kolikrát neotočí a sotva něco zamumlá. Blbí je že máme společní v chod. A nebo nejhloupější je. Že chce všechno vědět. A muž jí to vylsepičí a já pak mám pocit totálního nesourkomý. Nejvíc mě vytáčí že poslouchá i moje tel. hovory. A nebo když si s otcem voláme pře sky-pe, Tak vždy řekne. No jo vy jste moc hluční. A nebo mě šmíruje když jdu do popelnice s odpadky jestli jsem se přezula. Pak zahuláká. Na přítele. Abych se přezouvala že jí nemám líst v pantoflích po baráku.![]()
![]()
Já už jsem přestala kromě bytu co koliv v baráku dělat. A razím heslo Váš barák Váš bordel. A co koliv jsem udělala tak mě chválila jak pudlíka co čeká na pohlazení. A poslední kapka byla když chlastá jenom minerálku a my jak blbí jí dicky kupujeme balík vody. Jsme jednou zapoměli. A pro nesla. Jednou po vás něco chci a vy to zapomene ale když chcete vy tak mami dej. Já po ní nic nechci. Už jsem to vzdala. Vždycky prohodí nějakou blbost a směje u toho jak blb. Ale pře přítelem nikdy nic. Já nabývám dojmu že jenom chtěla nějakou kravku. Která do kope synátora k tomu aby si udělal byt chvilku tam bude posluhovat a pak půjde do háje. Ona je vdova. Já jí začínám ignorovat. Ten kdo to četl až do konce tak děkuji. Chtěla bych znát Váš názor.