Svokra kúpila deťom zmrzliny po chorobe

Anonymní
22.2.20 08:39

Svokra kúpila deťom zmrzliny po chorobe

Ahojte. Svokra bola v stredu z deťmi vonku v hoplalande a na prechádzke. Keď išli z hoplalandu také zadychane a spotene tak svokra s nimi išla na zmrzlinu :cert: a to boli týždeň po chorobe. Teraz mi zasa začali kašľať a soplit. A to vzdy niečo takéto spravi :cert: ja už neviem čo robit dohovor nepomáha :nevim: ako by ste to riešili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40536
22.2.20 08:43
@Anonymní píše:
Ahojte. Svokra bola v stredu z deťmi vonku v hoplalande a na prechádzke. Keď išli z hoplalandu také zadychane a spotene tak svokra s nimi išla na zmrzlinu :cert: a to boli týždeň po chorobe. Teraz mi zasa začali kašľať a soplit. A to vzdy niečo takéto spravi :cert: ja už neviem čo robit dohovor nepomáha :nevim: ako by ste to riešili?

Nevím, co přesně je Hoplaland :lol:, ale jestli to je nějaké místo, kde se v uzavřeném prostoru v době chřipkové sezony koncentrují malé děti, tak si myslím, že spíš chytili nějaký bacil tam, než že by je dorazila zmrzlina…
Ty herničky atd. bych ted omezila…

Příště je pošli do parku a bude to lepší… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
22.2.20 08:45

Já nevím, buď už považuju dítě natolik zdravé a po rekonvalescenci, že ho vezmu na takové místo, kde běhá, skáče a zapotí se mezi hromadou dalších dětí, a pak už to nějaká zmrzlina nevytrhne. Nebo si myslím, že by raději mělo dodržovat nějaký klidovější režim, a pak se takovýmhle místům vyhnu obloukem a vezmu je na procházku do lesa. Ovšem pokud pravidelně dělá věci, co ti vadí, tak jí děti na hlídání nedávej a máš to vyřešený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.2.20 08:47

Nejlépe bude, když s nimi budeš chodit ven sama a tchyně bude s nimi jen uvnitř. Když předtím celý prostor vydesinfikujes a zamknes dvere zvenku, budou děti jako v karanténě a nic se jim nestane. Očistnou koupel tchyně před přístupem k dětem předpokládám jako samozřejmost.

Příspěvek upraven 22.02.20 v 08:49

• Citovat
  • Upravit
11923
22.2.20 08:48

Prosím tě, ze studeného se soply a kašle nechytají. To jsou virové infekce, to nejsou studené zmrzlinové infekce. Takže ze zmrzliny to fakt nemají.

Příspěvek upraven 22.02.20 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
22.2.20 08:49

No zmrzlinou to nebude. Buď teda byli natolik zdraví, že mohli do nějakého hoplalandu (nevím teda co to je, ale tipuji že nějaká herna s trampolínama) a pak je teda fuk, že šli na zmrzlinu, nebo byli ještě nemocní/oslabení a to pak nechápu žes jim teda dovolila na takové místo jít, ještě v době chřipkové sezóny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
22.2.20 08:52

Taky bych rekla, ze chyba byla ta uzavrena herna s atrakcemi plna dalsich treba zrovna nachlazenych deti, navic tam litaji a zpoti se, misto aby byly v klidu. Tyden po nemoci to fakt neni uplne vhodny prostredi, navic v tomhle obdobi :nevim: tchyni a zmrzlinu bych z toho neobvinovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
22.2.20 08:53

Holka, tak pouštět dítě do Funparku v době chřipkové epidemie a ještě po nemoci, je tak akorát na hlavu.
Zmrzlina neublíží, funpark ano.
Takže pokud jsi dopředu věděla, že tam jdou, nadávej si sama sobě.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
22.2.20 08:59

Z té zmrzliny to nemají. Pustit dite tyden po nemoci do kolektivu za sportem a svádět to na zmrzku, sice zmrzka nebyla nejlepší tah, ale za onemocnění dětí nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
22.2.20 08:59

Uz tady bylo vsechno receno k virum, ted je toho hodne. Ale musim podotknout, ze mas stesti. Moje svokra by decka nevzala nikam a vubec ne nekam s drazsim vstupnym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.2.20 09:00

To je detektivka: dite v sobotu zakasle a ty vis, ze je to ze stredecni zmrzliny po prochazce venku (venku byly zpocene a zadychane) 8o. Ja bych to resila tak, ze bych se dala k policii, moc by jim to pomohlo. Mimochodem, malou boli bricho, babicka (svokra) ji dala pred tydnem cokoladu. Ze by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
22.2.20 09:03

Určitě se je snaží tajně zabít.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.2.20 09:04
@free333 píše:
Nevím, co přesně je Hoplaland :lol:, ale jestli to je nějaké místo, kde se v uzavřeném prostoru v době chřipkové sezony koncentrují malé děti, tak si myslím, že spíš chytili nějaký bacil tam, než že by je dorazila zmrzlina…
Ty herničky atd. bych ted omezila…Příště je pošli do parku a bude to lepší… :)

souhlasim. Minuly rok mela dcera celou zimu lehke nachlazeni a kdykoliv to vypadalo, ze se uz uzdravila a ja s ni sla do kolektivu, tak se to rozjelo znova. Kdyz uz se to stalo po 3-4. tak jsem pochopila a detskemu kolektivu a davum jsem se vyhybala.

Nicmene, problem zakladatelky je trochu jiny. Ji jde spis o to, ze tchyne absolutne nerespektuje jeji prani. I kdyby 1000× zmrzlina na tom nenesla vinu, kdyz si matka nepreje, aby deti v zime dostavaly zmrzlinu, mela by to babicka respektovat.

Příspěvek upraven 22.02.20 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
22.2.20 09:04
@kacakaca píše:
To je detektivka: dite v sobotu zakasle a ty vis, ze je to ze stredecni zmrzliny po prochazce venku (venku byly zpocene a zadychane) 8o. Ja bych to resila tak, ze bych se dala k policii, moc by jim to pomohlo. Mimochodem, malou boli bricho, babicka (svokra) ji dala pred tydnem cokoladu. Ze by?
:mrgreen: :palec: Ach ty tchyne, maji na svedomi skoro vsechno, skoro jako Kalousek :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
22.2.20 09:05
@warita píše:
souhlasim. Minuly rok mela dcera celou zimu lehke nachlazeni a kdykoliv to vypadalo, ze se uz uzdravila a ja s ni sla do kolektivu, tak se to rozjelo znova. Kdyz uz se to stalo po 3-4. tak jsem pochopila a detskemu kolektivu a davum jsem se vyhybala.

Oni jsou ti prcci po nemoci proste oslabeni a ledacos dalsiho se na ne rychle nalepi. Je potreba dat imunite cas se nastartovat.

Příspěvek upraven 22.02.20 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová