Tchýně a nepříjemné návštěvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.3.14 07:04

@Kobliha51 Věř mi, že mám ;) a kéžby ty útoky co se děly byly jen v mé hlavě, bohužel to byla tvrdá realita a útoky později nebyly jen na mě, ale hlavně partner to odnesl, takže kéžby se to všechno odehrávalo jen v mé hlavě, ale jak jsem řekla, to není pointa mého úvodního příspěvku, tím pádem ti děkuji za názor a chápu, ne vždy nějaká rada je ;) prostě to jen třeba zahojí čas.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
18.3.14 08:39
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Věř mi, že mám ;) a kéžby ty útoky co se děly byly jen v mé hlavě, bohužel to byla tvrdá realita a útoky později nebyly jen na mě, ale hlavně partner to odnesl, takže kéžby se to všechno odehrávalo jen v mé hlavě, ale jak jsem řekla, to není pointa mého úvodního příspěvku, tím pádem ti děkuji za názor a chápu, ne vždy nějaká rada je ;) prostě to jen třeba zahojí čas.

Pak nechápu, co tam vůbec lezete. Takový člověk, kterému projde to, že se chová hrubě, se bude chovat hrubě pořád. Jedině, že by šlo o velké případné dědictví. Jinak opravdu nechápu, proč si zakládat na žaludeční vředy, infarkt atd. návštěvou někoho, kdo mi ublížil a i nadále bude ubližovat. Ale když to takhle chcete, tak tam choďte a stmelujte rodinu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15977
18.3.14 14:09
@Kobliha51 píše:
Pak nechápu, co tam vůbec lezete. Takový člověk, kterému projde to, že se chová hrubě, se bude chovat hrubě pořád. Jedině, že by šlo o velké případné dědictví. Jinak opravdu nechápu, proč si zakládat na žaludeční vředy, infarkt atd. návštěvou někoho, kdo mi ublížil a i nadále bude ubližovat. Ale když to takhle chcete, tak tam choďte a stmelujte rodinu. :mavam:

Přesně tohle si v mé situaci říkám taky… Dědictví je mi fuk, ale dcera by měla o babičku míň, tak to chci znovu zkusit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.14 17:17

@Kobliha51 O dědictví opravdu nejde, budeme rádi, když nezdědíme dluhy. Jestli si pojede nadále tu svojí to teď tak nějak zkoušíme, zatím to probíhá relativně v rámci možností obstojně, má trošku tendence to zkoušet, nebo to zkouší po malých dávkách, ale zatím se jí to nepovedlo zase dohnat do takových extrémů jako to dělávala. Škoda, že neumím být tak radikální jako ty :lol: ale jo, máš pravdu, je to ujetý, ale je tady spousta faktorů pro které to prostě ještě s ní chceme zkusit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová