Tchyně, co vy na to?

249
20.1.11 15:56

tchýně, co vy na to??

taky máte straškou tchýni???? má raději děti od sestry manžela, než naši dceru. Daleko více se o ně zajímá…my sice bydlíme 300 km, ale dálka neni problém, jde o chování. Když tam přijedeme ani nedostaneme najíst, prý si mám uvařit sama nebo jít do hospody… cdery si všimne jen sporadicky aby se neřeklo. Na Veliké rodinné oslavě cca 40 členů rodiny, se nemohla dovychválit synovcem (s naší dcerou jsou úplně stejně staří - 1.rok), vnučky sio ani nevšimla.I ostatní účastníci si toho všimli… Mě tedy ráda nemá, to je pravda, jsem drška a všechno řeknu na rovinu. Navíc mám již 2 děti…manžel je super, fakt jo. jenže jak přijde řeč na jeho matku, mám blesky v očích :zed: :zed: :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 20.01.11 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8651
20.1.11 15:57

Ne.

Boha, to je zas téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.1.11 15:58

Já bych si přítelovu maminku klidně adoptovala za vlastní.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
20.1.11 15:58

NE :lol:
Obcas mame na nejakou vec jiny pohled, ale v podstate mam manzelovy rodice moc a moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
20.1.11 16:00
ppalea píše:
Já bych si přítelovu maminku klidně adoptovala za vlastní.. :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.1.11 16:00

můj tchán o mě a tchýni prohlásil, obě stejné…andělské mrchy :-) a manžel jen přikyvoval.

Taky mám celkem fajn tchýni a rozumíme si! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.1.11 16:03

skvělá, miliónkrát lepší než vlastní matka :cry: bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21637
20.1.11 16:04

ne. tchýně má sice svoje mouchy, ale to já taky ;-) ale celkově je zlatá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.11 16:06

zlatá??to můžu říct o tchánovi, ale né o tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.1.11 16:12

Tchýni nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
20.1.11 16:15

Tak to ta moje je jako moje druhá máma :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.1.11 16:21
ivuska.h píše:
Ne.Boha, to je zas téma :lol:

nechápu, proč by nemohlo být založeno takovéhle téma? nejsme náhodou na diskusním serveru???? :nevim:
i kdyby si tazatelka založila diskusi s názvem JSEM UFON? a tady bylo třeba 10 takových, má na to právo… maximálně může posoudit admin a třeba zasáhnout…

k tématu: moje tchyně má své mouchy a veliké, nejhorší to bylo, když měla klíče od našeho bytu a chodila si sem jak domů… ovšem po smrti její maminky, kdy jsem ji viděla naprosto na dně, jsem musela změnit názor. Je to smutné, ale co tvoje maminka?jakou s ní máš vztah? pokud dobrý, tak buď ráda, že je to tak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.1.11 16:22

Tady se roztrhl pytel s tchynema. Kazdy den o nich nova diskuze :roll:
Ja znam tchyni jen z fotky…Nemuzu si stezovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.11 16:25
zuzanasinova píše:
ivuska.h píše:
Ne.Boha, to je zas téma :lol:

nechápu, proč by nemohlo být založeno takovéhle téma? nejsme náhodou na diskusním serveru???? :nevim:
i kdyby si tazatelka založila diskusi s názvem JSEM UFON? a tady bylo třeba 10 takových, má na to právo… maximálně může posoudit admin a třeba zasáhnout…

k tématu: moje tchyně má své mouchy a veliké, nejhorší to bylo, když měla klíče od našeho bytu a chodila si sem jak domů… ovšem po smrti její maminky, kdy jsem ji viděla naprosto na dně, jsem musela změnit názor. Je to smutné, ale co tvoje maminka?jakou s ní máš vztah? pokud dobrý, tak buď ráda, že je to tak ;-)

no bez problému, ale štve mě že naší dceru nebere tak jako kluky švagrové..manželovi to nevadí ale mě to žere!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.11 16:25
korana.kora píše:
Tady se roztrhl pytel s tchynema. Kazdy den o nich nova diskuze :roll:
Ja znam tchyni jen z fotky…Nemuzu si stezovat :palec:

tak to chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit