Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky máte straškou tchýni???? má raději děti od sestry manžela, než naši dceru. Daleko více se o ně zajímá…my sice bydlíme 300 km, ale dálka neni problém, jde o chování. Když tam přijedeme ani nedostaneme najíst, prý si mám uvařit sama nebo jít do hospody… cdery si všimne jen sporadicky aby se neřeklo. Na Veliké rodinné oslavě cca 40 členů rodiny, se nemohla dovychválit synovcem (s naší dcerou jsou úplně stejně staří - 1.rok), vnučky sio ani nevšimla.I ostatní účastníci si toho všimli… Mě tedy ráda nemá, to je pravda, jsem drška a všechno řeknu na rovinu. Navíc mám již 2 děti…manžel je super, fakt jo. jenže jak přijde řeč na jeho matku, mám blesky v očích
![]()
Příspěvek upraven 20.01.11 v 16:05
NE ![]()
Obcas mame na nejakou vec jiny pohled, ale v podstate mam manzelovy rodice moc a moc rada.
ppalea píše:
Já bych si přítelovu maminku klidně adoptovala za vlastní..
můj tchán o mě a tchýni prohlásil, obě stejné…andělské mrchy
a manžel jen přikyvoval.
Taky mám celkem fajn tchýni a rozumíme si! ![]()
ne. tchýně má sice svoje mouchy, ale to já taky
ale celkově je zlatá. ![]()
ivuska.h píše:
Ne.Boha, to je zas téma
nechápu, proč by nemohlo být založeno takovéhle téma? nejsme náhodou na diskusním serveru???? ![]()
i kdyby si tazatelka založila diskusi s názvem JSEM UFON? a tady bylo třeba 10 takových, má na to právo… maximálně může posoudit admin a třeba zasáhnout…
k tématu: moje tchyně má své mouchy a veliké, nejhorší to bylo, když měla klíče od našeho bytu a chodila si sem jak domů… ovšem po smrti její maminky, kdy jsem ji viděla naprosto na dně, jsem musela změnit názor. Je to smutné, ale co tvoje maminka?jakou s ní máš vztah? pokud dobrý, tak buď ráda, že je to tak ![]()
Tady se roztrhl pytel s tchynema. Kazdy den o nich nova diskuze ![]()
Ja znam tchyni jen z fotky…Nemuzu si stezovat ![]()
zuzanasinova píše:ivuska.h píše:
Ne.Boha, to je zas témanechápu, proč by nemohlo být založeno takovéhle téma? nejsme náhodou na diskusním serveru????
k tématu: moje tchyně má své mouchy a veliké, nejhorší to bylo, když měla klíče od našeho bytu a chodila si sem jak domů… ovšem po smrti její maminky, kdy jsem ji viděla naprosto na dně, jsem musela změnit názor. Je to smutné, ale co tvoje maminka?jakou s ní máš vztah? pokud dobrý, tak buď ráda, že je to tak
i kdyby si tazatelka založila diskusi s názvem JSEM UFON? a tady bylo třeba 10 takových, má na to právo… maximálně může posoudit admin a třeba zasáhnout…
no bez problému, ale štve mě že naší dceru nebere tak jako kluky švagrové..manželovi to nevadí ale mě to žere!!!
korana.kora píše:
Tady se roztrhl pytel s tchynema. Kazdy den o nich nova diskuze
Ja znam tchyni jen z fotky…Nemuzu si stezovat
tak to chápu…