Tchyně dohodila novou holku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8-P
1421
25.11.14 10:12
@Jazz27 píše:
@tterka žádný chlap nepůjde proti své „milující“ matince. Nepůjde.

můj muž ano 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
25.11.14 10:16

@lonely podívej… tvůj muž tě zřejmě miluje nadevše tak co tě žere??? na tchýni se vybodni, chlapovi řekni že se s ní nechceš aspoň nějaký čas stýkat že tě to štve a že se s tím potřebuješ vyrovnat a normálně se na ni vyprdni :kytka: přeji hodně štěstí a síly a hlavně se netrap zbytečně a mysli na to malé co čekáš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.11.14 10:33
@lonely píše:
Asi jsem si tady tu celou diskusi zalozila sama pro sebe a muzu si tu i odpovidat :-) ale me uz ted to trochu pomohlo, ze jsem ze sebe vypustila neco co tam dva roky dusim…ja vim co udelam a vim co je spravny jen je hezky to slyset jeste od vas tady :-) Budu mila aby okoli videlo me jako tu milou…jo jeste neco, kdyz jsem jednou nestastna prijela k nim a rekla tchanovi dobry den jak se mate? odpovedel LIP NEZ TY… Neee milackove chudinku uz vam delat nebudu…pritelovi to reknu po vanocich, nechci kazit naladu…tchyni reknu ze na to nikdy nezapomenu a budu se u nich chovat jako slusna navsteva…a slecnu vidam u nich v ulici…mam chut ji rict taky sve… Ja proste zadanym chlapum nevypisuju ani nechodim na kafe a to ty nabidky i byly…tak to nebude nikdo delat me.

Nedělej to. Něco říkat jsi měla tenkrát, jestli by ti to pomohlo. Jsou to dva roky a jestli to znovu vytáhneš, obrátí se to jenom proti obě. Jak říkám. Já, v tu danou chvíli, bych ji asi opravdu poslala tam, kam Slunce nesvítí, ale ne po takové době.
Jako jestli se tě bude přítel ptát, proč se u tchánovců tak chováš, tak budiž, řekni mu to. Ale ne vyčítavě. Jen že tě to prostě mrzí a aspoň si o tom konečně promluvíte. Ale nedělej z toho rodinnou aféru. Teď už prostě ne. Takový věci se mají řešit hned, ne po letech. Akorát budeš za blázna, co to ještě pořád řeší, když na to ostatní zapomněli. Čekáte miminko a taková novina ji sama shodí čelist. Korunu tomu nasadíte, když se rozhodnete, že se do porodu nebo po porodu vezmete.
Návštěvy stylem dobrý den, nashledanou, jo máme se skvěle, jak se máte vy a bla bla bla… Hlavně si ji k sobě nepouštěj, prostě příbuzná a přece nebudu dělat zle v rodině.
Hlavně už se přes to přenes. Opravdu to ubližuje jenom tobě. A přitom jsi to ty, která ten boj „vyhrála“, jen si to musíš uvědomit.

• Citovat
  • Upravit
27281
25.11.14 11:28

@lonely
Tchýně je pinda - řekla bych jí to, pohádala bych se s ní (moje tchýně na mě kdysi taky udělala hnusnou levou, a já do ní šla… vyřešilo se to a teď jsme v pohodě)

A pokud si myslíš, že máš s manželem super vztah a přitom mu nesvěříš svoje trápení - kór s jeho matkou, tak jsi na omylu. Jsou i lepší vztahy… zapracuj na tom. V manželovi (nebo přítelovi, teď už nevim) bys měla mít oporu a on by rozhodně měl vědět jak vnímáš vztah s tchýní a co ona tobě dělá… dokud mu to neřekneš, nebude nic tušit a nic mu od maminky nepřijde divné…

Rozhodně mluv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.11.14 11:53

Naprostý souhlas s @Jazz27
Držím palce, ať to zvládneš s klidnou hlavou a nestresuj se :) tchýně za to nestojí. Taková čarodějnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.11.14 13:18

@RadkaCh souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.11.14 15:00

Ahoj holky, dekuju za dalsi podporu :-)…zni to divne, vubec vas neznam, ale me proste blba veta nebo nazor z opacnyho konce nez to vidim ja hrozne pomaha. Ted jsem se vratila z ultrazvuku, mame veliky miminko :-))) a to je zacatek 2. trimestru…asi to bude kluk a ja pak budu taky hrozna tchyne :-)))))) Je mi daleko lip a verim, ze bude dal. To proc jsem neudelala scenu hned bylo protoze jsem se strasne bala, ze zustanu sama…jak uz jsem psala, sama ve 38 s problemem otehotnet…najit tady chlapa neni lehky a ja ani nechci jineho chlapa :-) Asi to vsechno bylo k necemu dobry, protoze jsem prestala fungovat a nemela silu ani na jakekoli hadky, ktere jsme meli predtim, takze tchyne nam vlastne pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.11.14 15:07

@Slečna Ferka K psycholozce jsem prestala chodit ja, protoze me neuspokojilo to, rict tchyni co si o ni myslim jako do vzduchu. Kdyz ma clovek s nekym problem musi to rict jemu, ne okolo. A co se tyce svatby…ano, pocit bezpeci by mi to dalo…ale ja se o ruku zadat nemuzu :-) jednou jsem se zeptala a on rekl az pry budeme mit miminko…no moc to nechapu, ale nikam nikoho tlacit nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.11.14 15:12
@Petík K píše:
Hodně mi tvůj příběh připomíná český film Tchýně a uzený ten ale bohužel nedopadl dobře tak doporučím se na něj podívat a poučit se jak na tu babu jít, držím palce

Ten film jsme videli vsichni spolecne :-))) kazdou chvili jsem se ze srandy otocila na pritele a delala obliceje :-) tchanovci kamenny vyraz u telezice, jako ostatne vsude a vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.11.14 15:20
@Prdolinka86 píše:
To já bych přijela hezky v super náladě na Vánoce, mezi dveřmi olíbala tchánovce, a ještě než bychom se všichni posadili, vykřikla tu radostnou zprávu " maminko budete mít vnoučátko". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A vychutnávala bych si to - jak se tváří na to tchýně.
Jak ona na tebe, tak ty na ní :pankac: :pankac:

Oni se tesi…asi teda :-)…az ta zprava prijde… pritel rika jak me maji radi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.11.14 15:21
@8-P píše:
@lonely podívej… tvůj muž tě zřejmě miluje nadevše tak co tě žere??? na tchýni se vybodni, chlapovi řekni že se s ní nechceš aspoň nějaký čas stýkat že tě to štve a že se s tím potřebuješ vyrovnat a normálně se na ni vyprdni :kytka: přeji hodně štěstí a síly a hlavně se netrap zbytečně a mysli na to malé co čekáš :mavam:

Mas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.11.14 15:23
@RadkaCh píše:
Nedělej to. Něco říkat jsi měla tenkrát, jestli by ti to pomohlo. Jsou to dva roky a jestli to znovu vytáhneš, obrátí se to jenom proti obě. Jak říkám. Já, v tu danou chvíli, bych ji asi opravdu poslala tam, kam Slunce nesvítí, ale ne po takové době.
Jako jestli se tě bude přítel ptát, proč se u tchánovců tak chováš, tak budiž, řekni mu to. Ale ne vyčítavě. Jen že tě to prostě mrzí a aspoň si o tom konečně promluvíte. Ale nedělej z toho rodinnou aféru. Teď už prostě ne. Takový věci se mají řešit hned, ne po letech. Akorát budeš za blázna, co to ještě pořád řeší, když na to ostatní zapomněli. Čekáte miminko a taková novina ji sama shodí čelist. Korunu tomu nasadíte, když se rozhodnete, že se do porodu nebo po porodu vezmete.
Návštěvy stylem dobrý den, nashledanou, jo máme se skvěle, jak se máte vy a bla bla bla… Hlavně si ji k sobě nepouštěj, prostě příbuzná a přece nebudu dělat zle v rodině.
Hlavně už se přes to přenes. Opravdu to ubližuje jenom tobě. A přitom jsi to ty, která ten boj „vyhrála“, jen si to musíš uvědomit.

Ja vim, diky, taky mas pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.11.14 19:48
@Jazz27 píše:
@tterka žádný chlap nepůjde proti své „milující“ matince. Nepůjde.

Mmůj proti ní šel a máme klid.
Jinak za mě: já bych šla s pravdou ven, problémy se mají řešit a né tutlat. Pokud Tě manžel přítel miluje a těší se z nové rodiny, postaví se za ní…
Z manželství jsem se naučila, že mlčet nemá smysl, protože e to jen zhorší. Jestliž jsi nešťastná teď, co bude dělat ona, až se narodí malé? Buď ho bude točit proti Ttobě, nebo ho nebude brát jako vnouče.
Tak posbírej odvahu a ochraň svou vlastní rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová