Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@BohunkaP píše:
Těmi „cizími dětmi“ máš na mysli synovce a neteře partnera? Tj. bratrance a sestřenice Tvých dětí?Máš z mého pohledu opravdu dost zvláštní smysl pro rodinu.
Jsou to fokonce i její synovci a neteře.
To je jako kdyby tchýně říkala o ní, že je úplně cizi…
Ano je ro moje a tržní cena odhadce no ta byla na 180000. Vadí mi že si tu její děti dělají co chtějí. Vám by také vadilo kdyby Vám cizí lezly po domě a dělají si co chtějí..
@Nikčavs píše:
Ano je ro moje a tržní cena odhadce no ta byla na 180000. Vadí mi že si tu její děti dělají co chtějí. Vám by také vadilo kdyby Vám cizí lezly po domě a dělají si co chtějí..
180.000? neutekla ti tam nějaká ta nula? ![]()
Oni cizí nejsou a pokud je tak bereš, tak jsi se neměla stěhovat k té cizí paní domů
nikdo tě nenutil, ale asi to bylo výhodné, že? ![]()
@Keyllah píše:
Jako že ti vadí, když se s tvými dětmi koupe v bazénu bratranec se sestřenicí? ti jsou pro tebe cizí?
Tak pokud se u nás koupe dcery bratranec se sestrenicí, tak mi to samozřejmě nevadí, jelikož jsou déle dopředu námi pozvaní k nám domů a jsem ráda, že se vidí.
Pro zakladatelku podle toho, co píše, evidentně „cizí“ jsou.
Když už jsme u toho bazénu, tak někdo to neřeší, já třeba docela jo, snažím se ho udržet čistý a máme nějaká pravidla, která se dodržují, sprcha, opláchnout nohy atd, pokud by mi tam naskákala tlupa dětí bez dovolení, ano, vadilo by mi to.
Já si myslím že by jsi měla budovat vztahy v rodině. Pokud ti vadí že TVOJE NETEŘE si dovolí jít do bazénu nebo na trampolínu tak to teda asi blízké vztahy nemáte…
Mě by tedy zajímalo jestli nemovitost měla odhad těch 400tis že máš je dojem že sis barák koupila a je tvůj? Mně se to trošku zdá jako hyenismus…
Pokud vám to opravdu tak vadí, můžete barák prodat, koupit chýni třeba byt… Že vám to dala ochudila ostatní své děti.
To je přesně důvod proč já, dokud žiji, svým dětem svojí střechu nad hlavou přepisovat rozhodně nebudu…
Snad jste rodina, ne? Ti z toho wifi a trampoliny ubyde? ![]()
S tchyni at se domluvi tvuj chlap, doted te to nejak nepalilo, ze neprispiva, ne? Tchyne si asi uzila svoje s chlapama, nejspis se x let prptloukala jak samozivitelka, jestli je tohle to jedine, co te trapi a jinak je normalni hlidaci babicka…nekterym tchynim tady by clovek nesveril morce, protoze by ho vzteky uskrtily ![]()
@Nikčavs píše:
To bydlite v chatce s bazenem?
@Nikčavs píše:
Moje moje moje, nesahat
@BohunkaP nevím proč tchýně mi nevadí vadí mi to že její děti sem lezou jako k sobě domů, vadí mi to a vám by se to také asi nelíbilo. Že Vám přítel za zády tají že si mamča bydlí ve vašem zadarmo a vy pomalu nemáte co žrát a vydělávat na své a ještě živíte ostatní co si tu tráví více času než u sebe doma. Nikdo tchýni nikdy nepomohl a mě už nebaví ve svém chodit jen okolo a dělat že mi nevadí jak se tu chovají její děti
Tak já nevím, proč na ní některé tolik útočíte. Nebýt jí a jejího partnera, tak mohla tchýně bydlet pod mostem, protože ostatní děti se na ní vykašlali. Ale teď jim není blbé tam chodit jako do svého, když to zakladatelka s jejím partnerem vyplatili z exekuce a zrekonstruovali. Vážně by vám nevadilo, že vám někdo za vaší nepřítomnosti a bez dovolení leze do bytu? Já bych si tedy něco takového u příbuzných nedovolila a to máme hodně dobré vztahy. Stejně tak bych si nedovolila lézt do bazénu či na trampolínu, pokud bych se před tím nezeptala. ![]()
@marg píše:
Tak pokud se u nás koupe dcery bratranec se sestrenicí, tak mi to samozřejmě nevadí, jelikož jsou déle dopředu námi pozvaní k nám domů a jsem ráda, že se vidí.
Pro zakladatelku podle toho, co píše, evidentně „cizí“ jsou.
Když už jsme u toho bazénu, tak někdo to neřeší, já třeba docela jo, snažím se ho udržet čistý a máme nějaká pravidla, která se dodržují, sprcha, opláchnout nohy atd, pokud by mi tam naskákala tlupa dětí bez dovolení, ano, vadilo by mi to.
tak to se ale neměla pak zakladatelka stěhovat ke tchýni, kdy se dá předpokládat, že za babičkou ty děti jezdit budou
nebo to pro ni bylo překvapení? že děti navštěvují své rodiče? vnoučata babičku? ![]()
Asi to pro ni ale i tak bylo výhodný, že? jenže barák už je přepsaný, tak najednou to co dřív až tak nevadilo, vadí…
@Livi92 píše:
Tak já nevím, proč na ní některé tolik útočíte. Nebýt jí a jejího partnera, tak mohla tchýně bydlet pod mostem, protože ostatní děti se na ní vykašlali.Ale teď jim není blbé tam chodit jako do svého, když to zakladatelka s jejím partnerem vyplatili z exekuce a zrekonstruovali. Vážně by vám nevadilo, že vám někdo za vaší nepřítomnosti a bez dovolení leze do bytu? Já bych si tedy něco takového u příbuzných nedovolila a to máme hodně dobré vztahy. Stejně tak bych si nedovolila lézt do bazénu či na trampolínu, pokud bych se před tím nezeptala.
ale no ták, myslíš, že prodat barák a odstěhovat se do menšího by ji nenapadlo?
Navíc její partner je syn, tak nějakou odpovědnost taky má, ne?
zas nedělejme ze zakladatelky světici, za 400tis. mají rodinný domeček, zřejmě dvojgenerační, takže tehdy tchýně a její rodina nevadila, že? ale chápu, barák je přepsaný, tak ideálně kdyby se babi sbalila a odcestovala třeba do domova důchodců…
Příspěvek upraven 31.08.20 v 10:29
@Nikčavs píše:
@BohunkaP nevím proč tchýně mi nevadí vadí mi to že její děti sem lezou jako k sobě domů, vadí mi to a vám by se to také asi nelíbilo. Že Vám přítel za zády tají že si mamča bydlí ve vašem zadarmo a vy pomalu nemáte co žrát a vydělávat na své a ještě živíte ostatní co si tu tráví více času než u sebe doma. Nikdo tchýni nikdy nepomohl a mě už nebaví ve svém chodit jen okolo a dělat že mi nevadí jak se tu chovají její děti
Tak asi ti je jasné proc to tají že?
a děláte že ti to nevadí Jak se chovají je blbost. Tak je okriknu ne ty děti?
@Keyllah nejsou cizí ale prostě mi vadí že kdykoli potrebovaly jejich rodiče pomoc nikdo tu pro ně nebyl. Nelíbí se mi že mi lezou do bytu v patře tchýně má celý spodek baráku nechci aby mi tu šmejdily já si k nim taky nechodím domů jak se mi zlíbí