Tchýně v mém domě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
31.8.20 12:36

@Jana525 byla to moje chyba bylo to v tu dobu nejlevnější řešení nemusely jsme platit alespoň daň na katastru. S igelitkou jsem určitě nepřišla jen jsem byla blbá půjčila jsem si peníze vlastně pro ostatní a teď si za to budu pikat a s igelitkou odejdu. Mrzí mě to vy ani nevíte jak. Snažíte se pomoci vaší rodině a obrátí se všechno proti vám, všem je ukradený jak se cítíte po tom všem, pomáháte kde můžete ve všem vyjdete vstříc někomu s kým žijete 14let, s někým s kým si myslíte že pro vás udělá to stejné nebo se za vás alespoň postaví a ono nic. Klidně Vám to sem napíšu jsem prostě v prdeli nejsem zapsaná ani v katastru v op mám napsáno svobodná ani prostě nikde jen jsem si před rokem a půl založila účet půjčila si skoro 400tisíc, založila si flexikredit aby to na tu exekuci stačilo a co z toho mám dluh který jsem v životě neměla tchýni co je v pohodě ale žije si zadarmo. Pořád čekám že bude nějaká změna ale ono pořád nic. Jsem hloupá a s holou prdelí a budu se dál dělit se všemi co by vám nikdy nepomohly o svoje peníze, čas a dál žít jako vyvrhel co si s nim můžou zametat jak se jim zlíbí. Všechno poslední dobou přecházím starám se sama o sebe a pak prostě už to nedávám vybuchla jsem hodně. Fňukám tu jak malá holka nikdy jsem to neudělala nikdy jsem nemusela být nikomu za nic vděčná a nechci se dělit o to co jsem dokázala sama pro sebe a svojí rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21248
31.8.20 12:45

@Nikčavs at ti da pritel pul domu pripsat :nevim: zkolaudujte dum na dva byty a dejte tchyni vlastni merak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.20 12:46

@Nikčavs já vím, že to bude znít divně, ale teď prostě budeš muset držet pusu… je mi to líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
31.8.20 12:50

@olino Zaplatila z hlouposti a nepromyslela důsledky, to je vše a k tomu má asi zlatokopa, když jí dodnes nenapsal podíl. No jsou chlapi holt všelijací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
31.8.20 12:54

@Nikčavs prvně řeš svého přítele. Proč si tě ještě nevzal? Proč na tebe není napsaná polovina baráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
31.8.20 13:00

@Nikčavs je to smutne. ty nemas svoji rodinu, ze ti trosku nepomohli, nevarovali te?
Rada bych ti neco praktickeho poradila, ale prijde mi, ze jsi v pasti.
Pokud se pritel neprobere a neuvedomi si, jakou roli si v tom sehrala a v jake situaci ted diky tomu jsi, tak tu asi zadne reseni neni. Nevim jaky je vas vztah, ale typla bych si, ze on je ten, co udava smer a ty ta, co si neveri a dela, co chteji ostatni.
Ty se hlavne zacni mit rada a to i s tema chybama, co jsi doted nadelala.

Muj nazor je, ze by rozhodne tchyne mela platit za energie. nechapu, proc by za ni energie meli platit ostatni?
A ty by jsi rozhodne mela mit prepsany urcity podil na dome na sebe, resila bych to s nekym chytrejsim nebo pravnikem. A nebo alespon mit na papire, ze na tolik a tolik penez mas narok, pokud odejdes. Ty tam vlastne ty penize neustale strkas, protoze chapu, ze vse splacite dohromady, ne?
Jako muj nazor je, ze jsi byla dostrkana do neceho, co je pro tebe financne naprosto nevyhodne, v podstate na tom pouze ztracis!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.8.20 13:00

@olino vyplatily jsme exekuci za ruinu skoro bez střechy kde odhad byl necelých 200 bez pozemku jsme na vesnici..nevím proč bychom měly vyplácet sourozence když od všeho daly ruce pryč bylo jim jedno kde jeho rodiče skončí. Všichni měly možnost jim pomoc a nikdo to neudělal. Jsem pro ně cizí člověk který zaplatil jejich dluh a stejně z toho nic nemám. Vlastně ano v bance dluh přes půl mega s úrokem a spokojenou tchýni v domě který byl jejich skoro 40let. Nemusely pod most, nechaly si svoje zvířata a domek je napsaný na přítele-jejich dítě ne na mě. Špatně jsem to napsala i jako nadpis k diskuzi ale stalo se. Tchýně mi nevadí pořád je to kus mé rodiny ale chci přece taky nějak žít bez omezování. Chtěla bych vědět proč bychom měly vyplatit ostatní jeho sourozence nám to nespadlo do klína jen tak. Domek byl otce a své měl jen dvě děti..Všichni s tím souhlasily měly možnost vsichni sem jít nebo si to odkoupit od nich a tím jim pomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.20 13:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
31.8.20 13:02
@karkarka píše:
@Nikčavs prvně řeš svého přítele. Proč si tě ještě nevzal? Proč na tebe není napsaná polovina baráku?

No za svatbu mu asi nestala, ale na to, aby mu pomahala zachranovat majetek jeho rodiny, je mu dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
31.8.20 13:03
@PaníBovaryová píše:
Snad jste rodina, ne? Ti z toho wifi a trampoliny ubyde? :roll:
S tchyni at se domluvi tvuj chlap, doted te to nejak nepalilo, ze neprispiva, ne? Tchyne si asi uzila svoje s chlapama, nejspis se x let prptloukala jak samozivitelka, jestli je tohle to jedine, co te trapi a jinak je normalni hlidaci babicka…nekterym tchynim tady by clovek nesveril morce, protoze by ho vzteky uskrtily :lol:

wow, tobe by nevadilo, kdyby ti svagrova smejdila po byte bez dovoleni, kdyz by jsi nebyla doma?… nejde prece o trampolinu, bazen, ci vse, ale o principy slusneho chovani. tobe prijde normalni, ze by k vam dom prisli sourozenci a bez vaseho svoleni zacli delat po zahrade ci po byte rutiku?… no ocividne jina socialni bublina. ja treba sve deti vychovavam, aby se i u babicky slusne zeptaly, zda se mohou vykoupat v bazenu… nechci z nich mit pridrzle spratky, ale deti, kteri respektuji soukromi a majetek ostatnich… po precteni zdejsich prispevku se clovek uplne prestane divit, ze potkava tolik nevychovanych spratku… o tom, ze to autorka, co se tyka investic do ciziho majetku prokaucovala, je jina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61046
31.8.20 13:05
@olino píše:
Ona, ale nezaplatila dluhy za tchány z lásky k ním, ale s vidinou si pomoci za hubičku /stačí se podívat na ceny nemovitostí/ k baráku. To soukromí je 2. věc, to by si měla pořešit vč. svého podílu na nemovitosti. A úplně eklhav jsou názory místních týpkyň, že babka je morální bahno, že má 6 dětí…hlavně, když vy /zejména samoživitelky/ vždy roztahujete dolní tlapky dle pravidel a horní pak natahujete na dávky…

No a? Důvod je uplne jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
31.8.20 13:10

@Nikčavs já myslím, že hazes vinu na špatné lidi. Ostatní sourozenci nějací byli, jsou a budou. Hlavní problém tady vidím u tvého přítele. To on po své matce nechce peníze za energie a dům je jeho, tudíž ty do toho nemáš šanci nijak zasáhnout :? Ptala se tady již spousta lidí, ale stejně se zeptám znovu. Proč si svou bytovou jednotku nezamykate? To jako jedete pryč a necháte to odemčeno nebo jak se tam dostanou? Takže hlavní hranice si vymez u přítele, snaž se trvat na tom zamykání a hlavně přepisu část i domu na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
31.8.20 13:12
@Jana525 píše:
No za svatbu mu asi nestala, ale na to, aby mu pomahala zachranovat majetek jeho rodiny, je mu dobra.

a co kdyz ona si nechtela brat jeho nebo ji na nejakem obradu nezalezi? ty, aby si te partner vazil a byla jsi mu dobra, tak potrebujes svatbu? to tteda mas hodne nizke sebevedomi :-)… myslim, ze ma byt ostatnim putna zda ti dva jsou sezdani nebo ne. a myslet si, ze respekt a ucta k partnerovi zavisi na nejakem papiru, muze jen slaboduchy jedinec :-) :-)… autorka to prokaucovala to s tim zadluzenim prokaucoval, toj ako ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
31.8.20 13:14

@berusa.m

@berusa.m píše:
Jakože budou na zahradě partnerovi sourozenci a příbuzní a já budu za plotem dělat, že je neznám, jen proto aby mi neupili z bazénu trochu chlorované vody? To je super, tebe bych chtěla mít za příbuznou. :lol:

Tak zakladatelce to vadí, tak odpovídám k dotazu, jak to vyřešit :nevim:. Pokud jí společné bydlení vadí, nejlepší je ho oddělit. A tebe bych mít za příbuznou taky nechtěla, pokud musí být všichni zvědaví na návštěvu kterou si nepozvou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.8.20 13:21

@olino @olino ano z lásky k nim určitě ne a už vůbec nejsem žádná svině co potřebovala ruinu jen pro sebe a výhodně..však to ani na mě psané není nebojte se já jen tu exekuci zaplatila půjčkou z banky která je na mé jméno ale nemám ani papír o tom že jsem něco vyplatila já. Nejsem žádná svině za kterou mě evidentně máte nemám z toho baráku ani cihlu jsem vlastně skoro příživnice co bude pár let platit i s úrokem skoro půl mega. Přežívat děti od tchýně a pak se zbalim stejně nakonec s jednou igelitkou. Tchýně bydlí zadarmo a tady pro představu 3800el,7200vyplacení exekuce,1800voda, necelých 14úvěr na rekonstrukci. Stavíme si skoro od základu svoje a taky za to platíme a nechápu z čeho nebo za co máme vyplatit ostatní sourozence. Dům byl pána který má jen 2děti ostatní se přistěhovaly s matkou a nemusíte mít strach za každým jsme byly nikdo si nic nenárokoval a nikdo s tím až do přepisu a vyplacení axekuce problém neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný