Tchýně vs. já a dcerka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
913
16.6.15 21:33

No říct mi někdo, ze moje dítě není hezky, tak proletej zavřenýma dverma. Nahraj si je, prehraj manželovi a tečen na tom, ze v jeho nepřítomnosti k vam nesmí. Ja bych je teda k mám nepustila uz vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
16.6.15 21:42

Já bych jim řekla, že jí prarodiče dělat nemusí, když se jim nelíbí a požádala bych je, aby nejezdili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
17.6.15 09:00

Nenahrávala bych je, přijde mi to takové trochu podrazácké, a proč být jako oni? Ale nepouštěla bych je na návštěvu, pokud není partner doma. I kdyby bušili do dveří. Klidně bych řekla - není mi dobře, ležím a malá spí, celou noc plakala. Přijdte tehdy a tehdy, až bude doma manžel. A konec. Hádat se nemá cenu. Anebo si to pak při té návštěvě společně s manželem vyjasnit. prostě a slušně jim říci to, co tady píšeš a že proto nechceš jejich návštěvy o samotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.6.15 13:47

@Kadlik
Tak jsem taky řešila něco takového a bylo mi z toho na nic :zed:
Jelikož se s tchýní vídáme jen párkrá do roka, tak se to dalo přežít, ale když se to začlo týkat mé dcery, tak už mi jel jazyk prý jak,,PING PONGOVÝ MÍČEK,, :mrgreen:
Na tvém místě bych to řekla v soukromí manželovi a požádala bych ho aby svím rodičům řekl ať k vám dochází jen v jeho přítomnosti.
Asi bych nenahrávala, sice je to jinak dobrá rada, ale v rodině bych to neřešila až takovým způsobem, nakonec by jsi byla nejhorší ty. Manžel by ti mohl říct, že jsi mu to měla zdělit v soukromí a už by tu bylo že snad k němu nemáš důvěru atd. atd.
Pokud by nepomohla žádost ať dochází jen v jeho přítomnosti, tak bych začala být stejně nepříjemná jako oni :cert: :cert: :cert: Jde přeci o vaše dítě i o váš vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová