Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me teda napadlo nejdřív jí strčit anonym do schránky jako že sousedi..ale četla jsem že bydlíte ve stejným baráku..hmmm ![]()
jako kouření by mi vadilo, já osbne jsem kouřila a ted co jsem tehu jsem přestala..a určite bych to nechtela čuchat..to bych si mohla rovnou zapálit cígo taky..s tím smradem..no nekteří starí šlidi zapachají, ale je jí 55 let..ona nemá manžela?? A když to příteli vadí at jí to řekne, je to její syn, jako chápu že to je ultra trpaný, ale vy máte právo na to se citit doma dobře a bez smradu
@InExile píše:
Me teda napadlo nejdřív jí strčit anonym do schránky jako že sousedi..ale četla jsem že bydlíte ve stejným baráku..hmmm
jako kouření by mi vadilo, já osbne jsem kouřila a ted co jsem tehu jsem přestala..a určite bych to nechtela čuchat..to bych si mohla rovnou zapálit cígo taky..s tím smradem..no nekteří starí šlidi zapachají, ale je jí 55 let..ona nemá manžela?? A když to příteli vadí at jí to řekne, je to její syn, jako chápu že to je ultra trpaný, ale vy máte právo na to se citit doma dobře a bez smradu
@SIMONA1234 píše:Ten ANONYM by šel…„Paní Vopičková, tuhle sem vás potkal v konzumu, hrozně smrdíte…dělejte s tím něco, chudák vaše snacha!!!“ Anonym.
když voni bydlej ve stejným baráku…tak kdo to tam hodil asi že jo?? Každopádne pokud by to nák šlo zkusila bych to a videla bych jestli s tím neco delá..jestli příjde i tak jako čunče nebo třeba hbude videt že je aspon zaprdlá že o tom přemýšlí..zeptala bych se..co jí třeba trápí, třeba bych jí to řekla a mohlo by se to ponout..ale to už je taky dost trapný. Možná ty tehu nevolnosti bych se vymluvila..to mi příjde takový..jako za to ček nemuže že jo
Moje tchýně byla strašně vášnivá kuřačka.
Když se narodil syn, manžel jí na naše přání řekl, že se převleče pokaždé do čistého, než si pochová synka. Baba samozřejmě uražená a ponížená až na půdu, kecy typu, že v pubertě nám stejně přijde domů s cigárem v hubě, apod. Ale co naplat, musela to dodržovat, i když nás za to nesnášela. Po roce přešla na elektronická cigára, syn vyrostl, že už ho nepochová, a je klid.
Anonym W.
Budu o tom přemýšlet, ten anonym není špatnej
Ale byla bych nejradši kdyby jí to řekl přítel. Tchýně manžela má, ale žijou vedle sebe a ne spolu jako třeba moje rodiče. Nikdy jsem je neviděla že by si dali třeba pusu nebo tak, každý má svůj pokoj, tam si večer zalezou, zapnou telku a nevšímají si jeden druhýho, nevim nechápu jejich život ![]()
@InExile píše:
když voni bydlej ve stejným baráku…tak kdo to tam hodil asi že jo?? Každopádne pokud by to nák šlo zkusila bych to a videla bych jestli s tím neco delá..jestli příjde i tak jako čunče nebo třeba hbude videt že je aspon zaprdlá že o tom přemýšlí..zeptala bych se..co jí třeba trápí, třeba bych jí to řekla a mohlo by se to ponout..ale to už je taky dost trapný. Možná ty tehu nevolnosti bych se vymluvila..to mi příjde takový..jako za to ček nemuže že jo
No mají snad schránku na plotě, ne??? Jako kam jim dává pošťák poštu? Tak tam někdo holt hodil anonym…soused…
![]()
@SIMONA1234 píše:
No mají snad schránku na plotě, ne??? Jako kam jim dává pošťák poštu? Tak tam někdo holt hodil anonym…soused…![]()
hmm,…
chudák soused pak mu baba rozbije tlamu
no nevím zadavatelka tady má hodne návodu..helke at tchyni posadi sem k tomuhle tématu, si počte ![]()
@SIMONA1234 píše:Ten ANONYM by šel…„Paní Vopičková, tuhle sem vás potkal v konzumu, hrozně smrdíte…dělejte s tím něco, chudák vaše snacha!!!“ Anonym.
@majki.r píše:![]()
![]()
tohle mě pobavilo
Kde je ta kočka??? Zase je tam pes… ![]()
@SIMONA1234 píše:
Kde je ta kočka??? Zase je tam pes…
pes má inteligentnější pohled ![]()
@majki.r píše:
pes má inteligentnější pohled
Kecy v klecy…vrať tam tu kočku…!!!
Ne, že by ten pejsánek nebyl roztomilej…ale ta fotka byla super…
![]()
@SIMONA1234 píše:
Kecy v klecy…vrať tam tu kočku…!!!Ne, že by ten pejsánek nebyl roztomilej…ale ta fotka byla super…
![]()
jsi zlatíčko…no já popřemýšlím…
![]()
@SIMONA1234 píše:
Kecy v klecy…vrať tam tu kočku…!!!Ne, že by ten pejsánek nebyl roztomilej…ale ta fotka byla super…
![]()
ja mam stejny nazor, ikdyz i pejsek je krasny.
@KackaDoup píše:
ja mam stejny nazor, ikdyz i pejsek je krasny.
děkuju
když on je pejsek víc anonymní…
pardón za odbočení od tématu ![]()