Teambuilding o víkendu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12881
26.6.25 09:16

Ne, Péťo, jednou provždy NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.25 09:28
@Liberalissima píše: Více
:think: nechápu
  • Citovat
  • Upravit
21194
26.6.25 09:33

To není ta, kterou myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
26.6.25 09:36
@Anonymní píše: Více

Tyhle dotazy tu bývají opakovaně, často od jedné manažerky, která by na team buildingy nejradši nahnala lidi obtýden (a nejlépe aby si na to ještě brali dovolenou) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
26.6.25 09:37
@malákráličice píše: Více

No nevím, fejkovat může každý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.25 09:42

Jestli myslíš Dollores, tak to pochybuju. Má teď asi dost co dělat sama se sebou a synem, než by řešila teambuilding..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14857
26.6.25 09:51

S kamarády bych jela. A ano zažila jsem kolektiv, kde jsme byli kamarádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5209
26.6.25 09:53
@Beruska999999 píše: Více

Oni obecne ti chlapi radi a velice ochotne chodi i do prace, kdyz maji rodinu :mrgreen: To jsem si uz pred lety s udivem vsimla - me to driv nenapadlo. Jak jsou nezadani, nebo maji jenom zenskou, tak je kancelar zas tak nezajima, ale v momente, kdy si poridi deti, zacnou jezdit do prace uzivat si klid :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.06.25 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.25 09:54

Už jsem psala, nejsem. D. Nejsem dokonce ani manažerka a jsem naopak zaměstnanec, který po TB nijak netouží

• Citovat
  • Upravit
40931
26.6.25 10:13

to je jednoduché, chtějí o víkendu zaflámovat, ale potřebují se na něco vymluvit doma, kde víkend trávit nechtějí…nic víc bych za tím nehledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40931
26.6.25 10:19

D to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7852
26.6.25 10:23

Když tak v hlavě proberu kamarády, tak na takové akce s nadšením většinou jezdili ti, kteří s nadšením jezdili na jakoukoliv akci, když se tam šlo ožrat, i kdyby to měly být narozeniny tchýně :) A samozřejmě tací, co „se nudí“, nemají koníčky a berou to jako příležitost, kdy jim někdo na jeden víkend připraví zábavu. Takoví ti aktivní kamarádi, co už se nemohou dočkat víkendu, že budou mít čas na sebe a případně rodinu, se takových akcí neučastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
26.6.25 10:30

U nás se o víkendu jezdí na celofiremníakci, byla jsem jednou, bylo to fajn. Pak odešly 2 kolegyně a já už nemám s kým být na pokoji. Takže nejezdím.. a nikomu to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
26.6.25 10:54

A co pri tom team buildingu mate delat? Jestli je to nejaka zajimava volnocasova aktivita, kterou vam zamestnavatel vlastne proplati, nebude u toho probihat zadna mozkova vymyvarna ci firemni propaganda, a pokud panuji mezi kolegy pratelske vztahy, tak chapu, ze chteji jet. Ja bych s nekterymi svymi kolegy klidne na nejakou zajimavou akci jela. A ti, se kterymi bych az tak rada nejela, se vetsinou zadnych akci neucastni, takze je vlastne vse v poradku. Ovsem nikdo nepronasi vety typu Skoda, ze nejedou vsichni, spis si myslim, ze jsou ostatni radi. My tedy s kolegy vylozene team buildingove aktivity nemame (meli jsme jednou a rozlozili jsme team buildera :mrgreen: ), ale ve volnem case obcas neco podnikneme, zrovna dnes jdeme na veceri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
26.6.25 11:09

Tak zalezi co je naplni a jaky je kolektiv. My jsme troufam se tvrdit takova particka dobrych znamych az kamaradu. V zime jezdime lyzovat, v lete to jsou vetsinou nejake tury v horach, cyklovylety, dobre jidlo, piti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat