Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@chaela píše:
Mně by zajímalo, jakože admini ještě paní/pana nezablokovali? Vždyť tu nepíše nic jiného než chvalozpevy na zrudneho uchylneho vraha. To vám přijde normální? Je problém tu napsat jedno trošku sprosty slovo, ale je v pořádku velebit zrudu? Tak když to neřeší admini, co kdybychom to řešili mi? Jednoduše vždy, když se tu objeví taková diskuze, nikdo do ní nepřispěje jediným příspěvkem. Ono ji/ho to přestane bavit, když nebude mít žádnou odezvu. Takto by bylo nejlepší reagovat i na všechny troly, ti se taky nejvíc baví bouřlivou diskuzi pod svým vymýšlením tématem…když jim to nedoprejeme, za čas tu nebudou.
Naprosto souhlasim, nekrmit a zadat opakovane adminky, at ho (ji) bloknou.
Někdo prostě přišel na to, jak zdejší uživatelky dokonale vysí*at a ony po tom skáčou. Toho se těžko vzdává.
Diskuzi jsem nečetla, vidím spousty nenávisti ![]()
Ale musím říct že Ted Bundy je fakt sexy ![]()
Jen mám pocit, že tady zrovna moc nadšenců pro vrahy a zločiny nenajdeš ![]()
@puzzles to si děláš srandu? Ma základě JEDNÉ špatné věci? Tu špatnou věc udělal minimálně 30× za 4 roky, to mu to ujelo nějak často.
Ještě že ho mag.ora usmažili
@puzzles píše:
@snee Co ti na Tedovi přijde zajímavého?
pro mě jsou zajímaví všichni, co se nějakým způsobem zapsali do historie a jsou díky tomu nesmrtelní.. myslím si, že svět je vyvážený, je zde dobro a i zlo, asi to tak má byt. Ted byl charismatický, inteligentní, ale bohužel duševně nemocný..ale není jediný, takových bylo.. baví mě psychologie lidí, jejich myšlení, uvažování a i činy, u kterých se občas až tají dech, ale to vše zkrátka k lidem patří..historie je plna zrůdných činů..viz. hon na čarodějnice, nemyslím si, že se lidé mění, spíš se mění doba ve které žijeme a morálka..dnes bychom asi těžko jásali na náměstí, kdyby tam někoho upalovali, že jo..
@Altavista píše:
Někdo prostě přišel na to, jak zdejší uživatelky dokonale vysí*at a ony po tom skáčou. Toho se těžko vzdává.
Asi tak. Tady Teodora už ví, co napsat, aby tu byl slet a vlákno se udrželo na špičce co nejdéle. ![]()
@lachtanice86 Libuješ si v utrpení druhých? Uspokojuje tě představa, že někoho usmažili?
@snee Zajímám se celkově o problematiku sériových vrahů. Ale Tedův případ mi přijde nejzajímavější a žádný z vrahů podle mě není tak okouzlující jako Ted.
@snee píše:
pro mě jsou zajímaví všichni, co se nějakým způsobem zapsali do historie a jsou díky tomu nesmrtelní.. myslím si, že svět je vyvážený, je zde dobro a i zlo, asi to tak má byt. Ted byl charismatický, inteligentní, ale bohužel duševně nemocný..ale není jediný, takových bylo.. baví mě psychologie lidí, jejich myšlení, uvažování a i činy, u kterých se občas až tají dech, ale to vše zkrátka k lidem patří..historie je plna zrůdných činů..viz. hon na čarodějnice, nemyslím si, že se lidé mění, spíš se mění doba ve které žijeme a morálka..dnes bychom asi těžko jásali na náměstí, kdyby tam někoho upalovali, že jo..
Tohle je ale něco jiného. Za toto, co píšeš ty, se zakladatelka vždy zpočátku schovává, ale… no však ta prostoduchá rýmovačka mluví za vše ![]()
Kdo si chce neveřejně pokecat o Tedovi, ozvěte se mi klidně do zpráv nebo na email ****
![]()
edit adminom - e-mail
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pe-terka Zajímám se jen o Teda Bundyho. Nezajímám se o jiné zločince.