Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@My Melody Mám a vždy jsem měla jen jednu přezdívku a to tuto. A co je pořád za problém? Tak to tady nečti. Někteří se tady o Teda také zajímají a já s nimi chci v klidu pokecat.
@puzzles píše:
Nikdo by neměl být souzen pouze na základě jedné špatné věci, špatného činu, kterého se dopustil. Představte si, že vás ostatní budou hodnotit podle toho nejhoršího, co jste kdy udělali. Každý někdy provedl něco špatného a neznamená to, že je špatný člověk.A proto…
O zločinech a negativních věcech se můžete dozvědět ze všech ostatních zdrojů. V tomto tématu se zaměříme na to pozitivní. Jméno Ted Bundy není jen synonymem sériového vraha. Ted Bundy je syn, bratr, přítel a v mnoha ohledech také dobrý člověk.
Mnozí z vás už jistě zachytili má předchozí témata, takže jistě víte, že Ted pracoval na krizové telefonní lince pro sebevrahy, kde pomáhal zachraňovat lidské životy.
Spolupracoval také s policií a jako člen preventivní skupiny pro kriminalitu zpracoval materiály a vytvořil brožuru zaměřující se na prevenci znásilnění.
Byl oceněn za záchranu tonoucího chlapce a pomohl dopadnout zloděje kabelky, jehož zadržel až do příjezdu policie.Kromě těchto záslužných věcí byl Ted vždy hodný na zvířata. Jednou dokonce rozdýchal narozené mrtvé koťátko.
Rád vaří, sportuje, baví se s přáteli. Prostě normální člověk. Nezaslouží si být souzen jen na základě jedné temné stránky jeho osobnosti.
Tak fajn, asi by jsi potrebovala zazit jake to je byt v kuzi obeti Bundyho „vychutnat“ si to az dokonce, pak by te ta de.ilni posedlost seriobym vrahem, lidskou bestii snad presla!!! Nebo bych ti prala.byt mamou tech studentek co je zavrazdil kr.vko! Pak by ses snad probrala!!
@lilith1 A jinak svou agresi zvládáš v pohodě? Je zajímavé, jak píšete o Tedovi jako o nějaké zrůdě a přitom z mnohých z vás agrese úplně stříká.
On byl pošahaný, zakladatelka je pošahaná… ti dva by se snad k sobě i hodili ![]()
@bartsch
Myslím, že bychom mohli být dobrá dvojka! Rozhodně odpovídám jeho typu - štíhlá brunetka s dlouhými tmavými vlasy. ![]()
@Keyllah
Už běžím. Sím sím pane doktore, mně se líbí Ted Bundy. Dáte mi na to nějaké prášky??
@LydiaD Když už tak Ženatý se závazky. A lepší je v Takové normální rodince. Ale o něj tady skutečně nejde.
@puzzles píše:
@KeyllahUž běžím. Sím sím pane doktore, mně se líbí Ted Bundy. Dáte mi na to nějaké prášky??
Mozna by byla lepsi psychoterapie. Normalni to fakt neni.
Me taky bavi dokumenty o katastrofach, vrazich… ale abychsi predstavovala jak padam s letadlem nebo ze sem tip serioveho vraha, to fakt ne.
@puzzles píše:
@LydiaD Když už tak Ženatý se závazky. A lepší je v Takové normální rodince. Ale o něj tady skutečně nejde.
Aha…Ženatý se závazky ![]()
To asi není až tak podstatné.
I tak mě zajímá víc, než ten druhý.
Tvoje diskuze jsem občas napůl četla a přesto jem se zase nachytala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat