Těhotenské nevolnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3441
31.8.16 08:11

Mně začaly nevolnosti kolem 7tt a trvaly do 14tt u obou těhotenství. Zkus homeopatika, ty mi docela pomohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
31.8.16 08:13

Tak já mám fyzycky i psychicky náročnou práci a presahuji povolene limity na váhu kterou mohou tahat těhotné ženy. Za 14 dnů jdu na kontrolu k doktorovi na kontrolu a mám dostat i průkazku tak uvidíme zeptam se ho jestli už bude pravý čas začít to řešit v práci aby mi dali jinou méně namáhavou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
31.8.16 08:23
@samanta2208 píše:
Zdravím dámy oživuji diskuzi. Zajímalo by mě kdo vymyslel název ranní nevolnosti je mi špatně celý den kdykoliv vidím jídlo nebo si na něj vzpomenu je mi špatně když se nenajim je mi špatně. Nekončící koloběh kdy vám tohle skoncilo? Mě to začalo někdy 5tt teď jsem 7 tt a pořád je to teda pecka.

no mě by to zajímalo taky :D je mi zle i v noci a to už jsem v 15. týdnu. U první dcery to začalo kolem 7tt a skončilo v 19tt. Zabíral lehce emesin a coca-cola.

ted mi to začalo již v 6tt a čekám, kdy to skončí, už jsem slabá jako moucha a nezabírá nic. Nezbývá než vydžet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
31.8.16 09:28

@samanta2208
Ahoj, já jsem právě ve 23.týdnu. teď už je mi dobře, ale první 3-4 měsíce byly peklo. Zhubla jsem 6 kg tedy na váhu 55 kg, špatně mi bylo celý den. Nemohla jsem jíst ani rohlík, ani voda, černý čaj, těhotenská lízátka mi sem tam pomohla, občas cola ale jinak žádné rady co jsem našla ohledně nevolností mi nepomohli. Bylo to peklo zvracela jsem i 12× denně. Naštěstí čekáme dvojčata, takže mě doktor po měsíci poslal na neschopenku. V práci jsem to dávala jen tak tak a tím že hodně řídím auto, musela jsem vedle sebe mít neustále tašku na zvracení, protože to přišlo z ničeho nic. Přešlo to na konci 4.měsíce. musíš to nějak vydržet. Brala jsem to tak že je to daň za to že budu mít miminka.
A neboj se, miminku to neublíží. Já dala tak jedny sušenky bebe za den a holky rostou jako z vody. Tělo si poradí.
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
31.8.16 11:31

@samanta2208 ahoj, u mě to ustalo někdy ve 4. měsíci. začátky byly strašné. jak říkáš ty, taky jsem nezvracela, ale pořád se mi chtělo, což bylo snad ještě horší :D v práci jsem si musela brávat home office, abych to nějak přežila. Nejhorší to bylo ráno a celý den pak žaludek na vodě. nebyla jsem schopna nic sníst. Pomáhala mi teda vychlazená cola či slabý černý čaj. Přes den jsem zkusila sníst pár piškotů a pár lžiček přesnídávky. Když bylo dobře a byl zrovna lepší den, propašovala jsem do žaludku pár hranolek z mekáče :D Postupně jsem začala přidávat víc a víc jídel, co prošla, například koprovku. Hodně mi pomohlo, že jsem přišla k hotovému jídlu. Vařit jsem díky smradu nezvládala :D a maso jsem snědla snad až v tom 4. měsíci :) vydrž, bude zas dobře :hug: Pak to přejde ze dne na den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
31.8.16 17:36

Tak me bylo zle do pulky 4.mesice. Zvracela ksem od rana do vecera. Kolikrat jsem si brala kybl k posteli nebo „spala“ na zachode.Mela jsem obdobi (standardne vecer) kdy jsem zvracela kazdych 5minut a to ze me sly uz jen kapicky krve.Nic mi nepomahalo. Lizatka, pilulky k nicemu. Jediny co mi obcas ulevilo bylo stavnaty ovoce, takze jsem v prvnim trimestru zrala tak kilo pomorancu nebo mandarinek denne. A taky mi pomahala cola, kterou jsem nonstop usrkavala a zvykacky.Co pomahalo nejvic, ze jsem si rikala ze to jednou zkonci a davala jsem si cile jako do patku preziju, vikend preziju, do vecera preziju atp. :D Tak hlavu vzhuru neni to na vzdy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
24.7.17 17:05

Ahoj holky a dámy, možná, že je to ještě předčasné, ale už mám deset dní zpoždění, tak snad :-) ale bývá mi občas blbě, nezvracím, ale stav nic moc. podle vašich zkušeností se nevolnosti zhoršují nebo zlepšují postupem času? Plánujeme totiž oslavu a přemýšlíme, jestli ji dát na začátek září nebo začátek října…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.17 18:05

U me zacaly v cca 6-7 tydnu, ted jsem ve 12tt a je mi cim dal tim hur. Nezvracim, ale cely den je mi blbe, jsem vysilena, porad bych spala, nejsem schopna niceho. Jsem lina, nic me nezajima, porad me neco dojima, dulezite pro me je jenom, kdy si budu moci zase lehnout a spat. Zacina toho na me byt moc, na miminko se moc tesime, je planovane, ale je to tedy vytrpeny stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.7.17 18:25

@BloomingGorgeous

Mám to stejně :( Jsem teprve 10.tt a mám ještě rok a půl dítě :(
Nic mě nebaví, je mi zle od rána do večera, třeba sklidit nádobí do myčky je pro mě utrpení a cítím se po tom, jak kdybych fárala v dole :? Přežívám, modlím se, at je už konec, nedávám to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.17 19:05
@Terez001 píše:
@BloomingGorgeousMám to stejně :( Jsem teprve 10.tt a mám ještě rok a půl dítě :(
Nic mě nebaví, je mi zle od rána do večera, třeba sklidit nádobí do myčky je pro mě utrpení a cítím se po tom, jak kdybych fárala v dole :? Přežívám, modlím se, at je už konec, nedávám to :(

Ahoj, uplne to samy. Taky mam male dite. Kdyby mi nepomahal manzel, tak to nezvladnu. Presne jak pises - vylozit mycku, prebalit, povesit pradlo… Pro me nadlidske ukoly. Po kazde aktivite si musim sednout. Jednou denne byvam tak unavena, ze si musim hned lehnout, jinak bych zkolabovala. Usnu i oblecena v nevyhovujici poloze, je mi vse jedno, musim spat, zaberu do minuty. Pripadam si uplne na odpis. Vlasy v prvnim trimestru radeji nebarvim, mam osklive odrosty, jsem bleda, no celkove je mi ze sebe smutno. I kdyz, abych byla objektivni, zadne starosti vlastne nemame, jsme stastni a moc se tesime, jen ta kazdodenni rutina je ted ubijejici… a v totalnim kontrastu s celkovym obrazkem. Mozna to vnimas stejne. Rada se vzajne podporim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.7.17 20:50

Mám to za sebou 4× a každé další bylo horší…Poprvé mi bylo děsně špatně do pohybů. Nebyla to jen příšerná nevolnost od žaludku, ale jak po opici-bolela a motala se mi hlava k tomu. Podruhé mě všichni utěšovali, že to už může být úplně jinak a blbě mi být nemusí…Bylo mi ještě hůř a déle. Potřetí jsem zvracela ještě v osmém měsíci. A naposledy to bylo úplné peklo, měla jsem neschopenku, celou dobu jsem jen ležela, nedokázala jsem si ani číst ani se dívat na televizi…dohrabat se na záchod byl výkon a přiznám-někdy, když nebyl nikdo doma, tak jsem tam lezla po čtyřech…Hrozná byla vždycky nutnost jít do poradny na kontrolu. Starali se o mě manžel a dcery, nejstarší už plnoletá-kolikrát jsem uvažovala, jestli to neukončit. Jediná útěcha byla, že porodem to musí skončit. A taky ano, ta úleva, když jsem byla ze sálu na pokoji a najednou mi NEBYLO špatně. A špatně je mi okamžitě, vždycky říkám, že u mě se spojí spermie s vajíčkem a už bliju…Přeji všem, ať je jím líp. Nakonec to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
25.7.17 09:01

@BloomingGorgeous

U mě jak přes kopírák :mrgreen:
Navíc jsem pedant na úklid a jsem ještě víc podrážděná, když nemám uklizeno jako vždy. Uklízím fakt jen to nutné :?
Na manžela čekám, až přijde z práce jak na smilování, aby si vzal malého ven. To odpadnu na gauč a nehnu se z místa. :,(
Ještě že přešlo to vedro, to bylo úplně nejhorší. Vlasy mám šílené, mastné, nehty neupravené, pedikúru bych taky už potřebovala.. přijdu si jak hastroš.
Co zvládnu je tak sprcha a čištění zubů :lol:
Do toho nemám žádné hlídání, babička moc zájem nemá, i když je v důchodu a bydlí ve stejném městě. Má velkou zahradu, malý tam má dětské hřiště, vše na co si vzpomene. Pomohlo by mi, kdyby si ho třeba dopoledne vzala na dvě hodky třeba 2× do týdne a já mohla v klidu uvařit bez řevu, visení na noze malého a kramaření v kuchyni :mrgreen: Už uklízím nádobí po obědě až po odpoledním spánku, jsem tak vyřízená, že je mi to fakt už šumák :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 10:00
@Terez001 píše:
@BloomingGorgeousU mě jak přes kopírák :mrgreen:
Navíc jsem pedant na úklid a jsem ještě víc podrážděná, když nemám uklizeno jako vždy. Uklízím fakt jen to nutné :?
Na manžela čekám, až přijde z práce jak na smilování, aby si vzal malého ven. To odpadnu na gauč a nehnu se z místa. :,(
Ještě že přešlo to vedro, to bylo úplně nejhorší. Vlasy mám šílené, mastné, nehty neupravené, pedikúru bych taky už potřebovala.. přijdu si jak hastroš.
Co zvládnu je tak sprcha a čištění zubů :lol:
Do toho nemám žádné hlídání, babička moc zájem nemá, i když je v důchodu a bydlí ve stejném městě. Má velkou zahradu, malý tam má dětské hřiště, vše na co si vzpomene. Pomohlo by mi, kdyby si ho třeba dopoledne vzala na dvě hodky třeba 2× do týdne a já mohla v klidu uvařit bez řevu, visení na noze malého a kramaření v kuchyni :mrgreen: Už uklízím nádobí po obědě až po odpoledním spánku, jsem tak vyřízená, že je mi to fakt už šumák :pocitac:

Poslu Ti SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
25.7.17 15:36
@zoretka píše:
Mám to za sebou 4× a každé další bylo horší…Poprvé mi bylo děsně špatně do pohybů. Nebyla to jen příšerná nevolnost od žaludku, ale jak po opici-bolela a motala se mi hlava k tomu. Podruhé mě všichni utěšovali, že to už může být úplně jinak a blbě mi být nemusí…Bylo mi ještě hůř a déle. Potřetí jsem zvracela ještě v osmém měsíci. A naposledy to bylo úplné peklo, měla jsem neschopenku, celou dobu jsem jen ležela, nedokázala jsem si ani číst ani se dívat na televizi…dohrabat se na záchod byl výkon a přiznám-někdy, když nebyl nikdo doma, tak jsem tam lezla po čtyřech…Hrozná byla vždycky nutnost jít do poradny na kontrolu. Starali se o mě manžel a dcery, nejstarší už plnoletá-kolikrát jsem uvažovala, jestli to neukončit. Jediná útěcha byla, že porodem to musí skončit. A taky ano, ta úleva, když jsem byla ze sálu na pokoji a najednou mi NEBYLO špatně. A špatně je mi okamžitě, vždycky říkám, že u mě se spojí spermie s vajíčkem a už bliju…Přeji všem, ať je jím líp. Nakonec to uteče.

Tak to je taky mazec 8o Já teda nebliju, ale pořád hudruju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.10.17 13:50

Holky, opravdu doporučuji http://www.biomineraly.cz/…cum-magenta/ Trpěla jsem fakt hodně a konečně úleva, jen teda někdy jich sním za den hodně, ale ničemu to nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí