Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahj holky, přeji Vám krásnou slunnou neděli.
Já jsem to dnes nevydržela a udělala si test. Byl -
Ach jo ![]()
Ahoj holky, tak jsem četla, že clear blue určí těhu už 4 dny před očekávanou MS
JaPaS píše:
Ahoj holky, tak jsem četla, že clear blue určí těhu už 4 dny před očekávanou MS
Ahoj holky ![]()
Páji to já taky a dokonce ho zkusila bohužel nic,ale taky je na něm psané,že pokud vyjde negativní,tak mže být brzy a výsledek se může mýlit.tak nevím ![]()
Jinak Páji jak je? Mi měla M přijít včera a zatím nedorazila mrcha ![]()
Cuncliku a kdy má přijít M?
Ahojky Veveřinko,
jsem dnes 9.DPO, tak ji čekám v úterý nebo ve stedu (někdy mám ten cyklus 28 nebo 29). Kéž by se jí tak nechtělo, potvůrce ![]()
cunklik píše:
Ahojky Veveřinko,
jsem dnes 9.DPO, tak ji čekám v úterý nebo ve stedu (někdy mám ten cyklus 28 nebo 29). Kéž by se jí tak nechtělo, potvůrce
Tak snad Ti nedorazí,držím palečky ![]()
Já mám dnes 18DPO a 32cyklu a taky ještě nic.....
Nejlepší by bylo, kdyby existovalo něco, co by to dokázalo určit hned
Existuje tolik chytrých věcí, tak proč ještě někdo nevymyslel něco pro nás, tedy spíš pro mě a takové nedočkavce jako jsem já ![]()
Ahoj holky,
vítám nováčky - než jsem přelouskala příspěvky, zapoměla jsem jméno…každopádně i když jsi mladá, chápu, že chceš mimčo. Co radí Dr dál?
Cukliku, nezoufej, já taky testila brzy. a taky nic.
Veveřinko, ještě jsi to nedostala? to je nadějné! ![]()
Já to mám dostat v úterý, stále malinko špiním, už od pátku, ale MS nikde. Tak nevím, mám ještě zkusit testovat? Zítra? nebo raději až v úterý??? teda pokud se mi do té doby nerozjede MS. Ono to moje špinění je takové zvláštní, není jako vždy den před MS, je to už od pátku a je to prostě jiné… už chci mít jasno!!!
cunklik píše:
Nejlepší by bylo, kdyby existovalo něco, co by to dokázalo určit hnedExistuje tolik chytrých věcí, tak proč ještě někdo nevymyslel něco pro nás, tedy spíš pro mě a takové nedočkavce jako jsem já
Taky jsem zvědavka ![]()
Ahoj Denisko
jj nadějné to je,já se asi testovat nebudu,počkám. Taky ještě vydrž,abys pak třeba nebyla smutná,kdyby to nevyšlo
ale ikdyž pokud to máš mít v úterý,tak bych to možná zítra zkusila…
Zítra mám odpolední, to znamená, že tu budu chodit jako lev v kleci a jak se znám…nevydržím to. ![]()
Jak jste se dnes měly? Někdo byl nakupovat, což schvaluji, to je příjemný zaháněč touhy po testování ![]()
My jsme byli na bruslích a jsem šíííleně unavená, bolavá, prostě KO
Ahojky holky moje,
zdravím nové holky ![]()
Veveřinko tak to je super zprávička, že M nedorazila! Moc držíme pěstičky, aby to dopadlo ![]()
Pájo a jak se cítíš ty? Nějaké změny?
No já čekám M ode dneška, pokud byl cyklus 26D
Já tento cyklus a příští také nebudu mít nervíka, zda se povedlo nebo ne - snad už ten další jo ![]()
Holky moc vám všem držíme pěstičky, aby to vyšlo a napsaly jste nám tady, že testík ukázal // ![]()
Jinak ty bolesti noh - to jsem četla - že když bolejí svaly - stehna - tak to může být známka - příznak - těhu ![]()
Opatrujte se a dávejte na sebe pozor!
Já zase nakouknu ![]()
Mám vás ráda! ![]()
Já jsem se taky dnes zabavila, dopoledne jsem si byla něco připravit v práci a odpolko jsem ťapkala se svou neteřinkou po parku
Ale moc nám to nešlo, rostou nám zoubky ![]()
Já jsem se teď pevně
rozhodla, že zítra testovat nebudu, počkám na teplotu a kdyžtak testnu v úterý. Tentokrát to musím vydržet
To zklamání mě pak provází celý den ![]()
Jinak oproti - na testu jsem dneska díky podprsence zjistila, že mám větší prsa
a vykukujou na mě žilky a přijde mi, že mám i větší dvorce. Jenže já mám prsa i tak už dost velké
, že nevím, jestli to třeba jen nemám před MS ![]()
AHOJ Vsem dneska nak nestiham sledovat co se tu deje, nevim zda je to normalni ale ms se mi dostavily se 4denim s pozdenim a navic jsem cela otekla a osipana jsem stoho naka spatna ![]()
Nanisek píše:
AHOJ Vsem dneska nak nestiham sledovat co se tu deje, nevim zda je to normalni ale ms se mi dostavily se 4denim s pozdenim a navic jsem cela otekla a osipana jsem stoho naka spatna
Nesmutni, já špiním, osypaná jsem jak puboš a smiřuji se s příchodem MS. ![]()
jsem rada ze se vam muzu aspon trosku sverit chlapa us stim pry otravuji asi je stoho taky spatnej ale posledni dobou vnem nemam oporu a snad ji ani nehledam ![]()