Těhotenské příznaky pár dní po ovulaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4649
10.4.11 11:16

Ahj holky, přeji Vám krásnou slunnou neděli.
Já jsem to dnes nevydržela a udělala si test. Byl - :cry: Ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
10.4.11 14:55

Ahoj holky, tak jsem četla, že clear blue určí těhu už 4 dny před očekávanou MS

• Citovat
  • Upravit
758
10.4.11 15:49
JaPaS píše:
Ahoj holky, tak jsem četla, že clear blue určí těhu už 4 dny před očekávanou MS

Ahoj holky :mavam:

Páji to já taky a dokonce ho zkusila bohužel nic,ale taky je na něm psané,že pokud vyjde negativní,tak mže být brzy a výsledek se může mýlit.tak nevím :nevim:

Jinak Páji jak je? Mi měla M přijít včera a zatím nedorazila mrcha :dance:

Cuncliku a kdy má přijít M?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
10.4.11 16:39

Ahojky Veveřinko,
jsem dnes 9.DPO, tak ji čekám v úterý nebo ve stedu (někdy mám ten cyklus 28 nebo 29). Kéž by se jí tak nechtělo, potvůrce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.4.11 17:26
cunklik píše:
Ahojky Veveřinko,
jsem dnes 9.DPO, tak ji čekám v úterý nebo ve stedu (někdy mám ten cyklus 28 nebo 29). Kéž by se jí tak nechtělo, potvůrce :dance:

Tak snad Ti nedorazí,držím palečky :dance:

Já mám dnes 18DPO a 32cyklu a taky ještě nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
10.4.11 17:35

Nejlepší by bylo, kdyby existovalo něco, co by to dokázalo určit hned :roll: Existuje tolik chytrých věcí, tak proč ještě někdo nevymyslel něco pro nás, tedy spíš pro mě a takové nedočkavce jako jsem já :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
10.4.11 17:40

Ahoj holky,
vítám nováčky - než jsem přelouskala příspěvky, zapoměla jsem jméno…každopádně i když jsi mladá, chápu, že chceš mimčo. Co radí Dr dál?
Cukliku, nezoufej, já taky testila brzy. a taky nic.
Veveřinko, ještě jsi to nedostala? to je nadějné! :palec:
Já to mám dostat v úterý, stále malinko špiním, už od pátku, ale MS nikde. Tak nevím, mám ještě zkusit testovat? Zítra? nebo raději až v úterý??? teda pokud se mi do té doby nerozjede MS. Ono to moje špinění je takové zvláštní, není jako vždy den před MS, je to už od pátku a je to prostě jiné… už chci mít jasno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.4.11 17:46
cunklik píše:
Nejlepší by bylo, kdyby existovalo něco, co by to dokázalo určit hned :roll: Existuje tolik chytrých věcí, tak proč ještě někdo nevymyslel něco pro nás, tedy spíš pro mě a takové nedočkavce jako jsem já :-P

Taky jsem zvědavka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.4.11 17:47

Ahoj Denisko :mavam: jj nadějné to je,já se asi testovat nebudu,počkám. Taky ještě vydrž,abys pak třeba nebyla smutná,kdyby to nevyšlo :hug: ale ikdyž pokud to máš mít v úterý,tak bych to možná zítra zkusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
10.4.11 17:56

Zítra mám odpolední, to znamená, že tu budu chodit jako lev v kleci a jak se znám…nevydržím to. :-D
Jak jste se dnes měly? Někdo byl nakupovat, což schvaluji, to je příjemný zaháněč touhy po testování :wink:
My jsme byli na bruslích a jsem šíííleně unavená, bolavá, prostě KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 18:14

Ahojky holky moje,

zdravím nové holky :-)

Veveřinko tak to je super zprávička, že M nedorazila! Moc držíme pěstičky, aby to dopadlo :hug:

Pájo a jak se cítíš ty? Nějaké změny?

No já čekám M ode dneška, pokud byl cyklus 26D
Já tento cyklus a příští také nebudu mít nervíka, zda se povedlo nebo ne - snad už ten další jo :-)

Holky moc vám všem držíme pěstičky, aby to vyšlo a napsaly jste nám tady, že testík ukázal // :palec:

Jinak ty bolesti noh - to jsem četla - že když bolejí svaly - stehna - tak to může být známka - příznak - těhu :dance:

Opatrujte se a dávejte na sebe pozor!

Já zase nakouknu :-)

Mám vás ráda! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
10.4.11 18:27

Já jsem se taky dnes zabavila, dopoledne jsem si byla něco připravit v práci a odpolko jsem ťapkala se svou neteřinkou po parku :lol: Ale moc nám to nešlo, rostou nám zoubky :-P
Já jsem se teď pevně :-) rozhodla, že zítra testovat nebudu, počkám na teplotu a kdyžtak testnu v úterý. Tentokrát to musím vydržet :nevim: To zklamání mě pak provází celý den :-(
Jinak oproti - na testu jsem dneska díky podprsence zjistila, že mám větší prsa :-) a vykukujou na mě žilky a přijde mi, že mám i větší dvorce. Jenže já mám prsa i tak už dost velké :roll:, že nevím, jestli to třeba jen nemám před MS :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.4.11 18:39

AHOJ Vsem dneska nak nestiham sledovat co se tu deje, nevim zda je to normalni ale ms se mi dostavily se 4denim s pozdenim a navic jsem cela otekla a osipana jsem stoho naka spatna :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
10.4.11 18:52
Nanisek píše:
AHOJ Vsem dneska nak nestiham sledovat co se tu deje, nevim zda je to normalni ale ms se mi dostavily se 4denim s pozdenim a navic jsem cela otekla a osipana jsem stoho naka spatna :cry:

Nesmutni, já špiním, osypaná jsem jak puboš a smiřuji se s příchodem MS. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.4.11 19:01

jsem rada ze se vam muzu aspon trosku sverit chlapa us stim pry otravuji asi je stoho taky spatnej ale posledni dobou vnem nemam oporu a snad ji ani nehledam :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí