Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lucienne píše:
ahoj holkyrada bych se k vam pridala. ovu jsem mela okolo 7.12. dostat bych to měla okolo 21.12 (cyklus mam 30 dni) a sem hrozne zvedava jestli to tento mesic klapne (snazime se 3.mesic) vim ze bych na to nemela myslet ale nejde to
drzim vam palce at mate vsechny krasne 2 carky
ahojky..drzim ti palecky..hlavne mysli pozitivne a miminko musis vabit..me to tak pomohlo a halvne mi pomohly hned napoprve ovulacni testy a zadarilo se taky treti mesic..myslim ze do tech tri mesicu je to celkem casty..i segra otehotnela treti mesic..takze tfuj tfuj tfuj a dej vedet jak jsi dopadla:) ![]()
Moc díky za privitani i drzeni palečku Alice
no ja sem tak natesena. nevim kdy uz by to mohlo byt videt. nechci to uspechat at pak nejsem zklamana. a na vanoce to asi taky nebudu moct rict protoze to bude až moc nejisté bez potvrzení doktorem. budu se radovat zatim sama jestli to klapne
ja si nejak pořád říkám ža těhu jsem (minule 2 mesice vubec) tak doufam ze to neni jen sugesce. vcera se me dokonce jedna pani ve vlaku ptala jestli nejsem tehotna (sice nejsem z nejhubenejsich, ale jeste se mi to nikdy nestalo) tak doufam ze je vedma
a taky jsem četla že 3. mesic se to podari nejcasteji
ty jsi už jak daleko?
lucienne píše:
Moc díky za privitani i drzeni palečku Aliceno ja sem tak natesena. nevim kdy uz by to mohlo byt videt. nechci to uspechat at pak nejsem zklamana. a na vanoce to asi taky nebudu moct rict protoze to bude až moc nejisté bez potvrzení doktorem. budu se radovat zatim sama jestli to klapne
ja si nejak pořád říkám ža těhu jsem (minule 2 mesice vubec) tak doufam ze to neni jen sugesce. vcera se me dokonce jedna pani ve vlaku ptala jestli nejsem tehotna (sice nejsem z nejhubenejsich, ale jeste se mi to nikdy nestalo) tak doufam ze je vedma
a taky jsem četla že 3. mesic se to podari nejcasteji
ty jsi už jak daleko?
noo hele nejaky zensky to poznaj z oci:))ja bych to dala manzelovi nebo priteli jako darek po d stromek kdybyb to vyslo..ja jsem v 6tt zjsitila jsem to minuly utery a rekla jsem to tem nejblizsim a dnes mit o Dr. potvrdil:)za 14. dni jdu na kontrolu zase a tam uz by pry melo jit videt vic:)
Aličko to moc gratuluju!!! to je krása, tak ať se hezky vyvíjí a dělá ti radost ![]()
Tak holky mě se dneska objevil hustej bílej výtok a mám to dostat v útrý ![]()
luciece píše:
Tak holky mě se dneska objevil hustej bílej výtok a mám to dostat v útrý
A máš ještě nějaké jiné příznaky?
Mě se taky hustej bílej výtok objevil pár dnů před tím, kdy jsem měla dostat MS.. zatím mě MS 3dny mešká.. takže se dneska večer chystám testovat.. teda pokud někde seženu mamatest-sehnat ho je nadlidskej úkol.. ![]()
luciece píše:
Tak holky mě se dneska objevil hustej bílej výtok a mám to dostat v útrý
tak to by mohlo vyjít ne?Je tu hromada diskusí o hustém bílém výtoku ze kterého bylo těhotenství,držím pěsti
o víkendu bych se klíďo testla,nejlíp tím mamatestem,třeba by tam už malej duch být mohl… ![]()
luciece jsme na tom stejne. taky to mam dostat v utery (nebo ve stredu) drzim palce
![]()
lucienne píše:
Aličko to moc gratuluju!!! to je krása, tak ať se hezky vyvíjí a dělá ti radost
Tak doufám že nám to vyjde,kdy si budeš dělat test? ![]()
Luciece ja prave nevim. Kdyz ho udelam moc brzy tak tam nic nebude a ja budu zklamana
a tento mesic do toho vkladam opravdu velke nadeje. Takže když to nevydržim tak v neděli rano a jinak až v utery rano. co ty? ![]()
lucienne píše:
Luciece ja prave nevim. Kdyz ho udelam moc brzy tak tam nic nebude a ja budu zklamanaa tento mesic do toho vkladam opravdu velke nadeje. Takže když to nevydržim tak v neděli rano a jinak až v utery rano. co ty?
Já nevím chtěla jsem až v úterý ráno ovu jsem měla kolem 9.12 takže asi před 9 dny
tak nevím
Gerri píše:luciece píše:tak to by mohlo vyjít ne?Je tu hromada diskusí o hustém bílém výtoku ze kterého bylo těhotenství,držím pěsti
Tak holky mě se dneska objevil hustej bílej výtok a mám to dostat v útrýo víkendu bych se klíďo testla,nejlíp tím mamatestem,třeba by tam už malej duch být mohl…
Tak já nevím jestli to není brzo chtěla jsem to vydržet až do úterý ale nevím jestli to vydržím ![]()
ja mam cyklus 30dní. tak nevim jestli by to uz mohlo byt trosku videt kdyz sem mela ovu asi 7.12 takze jsem asi 11 DPO
mate nekdo typ na nejaky test ktery to pozna nejdříve? ![]()
holky já měla ovu 14DC (cyklus mám většinou 30 dní), a už tak 4dny před ms jsem měla slabou čárku…jsem netrpělivá proto jsem testila tak brzo,myslím že nejlepší a nejspolehlivější je mamatest 10, stojí kolem 35,– kč a jsou tam dva