Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Alice, práci ti držet nemusí, jelikož pracovní poměr ti skončí k 30.9.2011. Je to na prd. Nemáš v podstatě na nic nárok.
Příspěvek upraven 22.12.10 v 19:19
Jinak bych měla mít ovulaci někdy během následujících 5 dnů. Přesně to nevím, nechci se stresovat ovulačními testy, BT a pod. Vycházím z toho, že mám cyklus pravidelný, 28 dní a tak OVU očekávám v polovině cyklu plus minus 2 dny. Ale abych se přiznala, tak mě to už nějak přestává bavit. Mimi chci strašně moc, ale stresuje mě každý další měsíc a kolotoč od hlídání OVU, pak tulení, sledování příznaků, testování, příchod MS a celé nanovo. Přijdu si jak stroj. I vzhledem k tomu, že mám teď menší chřipku, asi tento měsíc odpískám. Kdy nebudu nic sledovat, tulit se jen podle chuti a vypustím vše okolo. A co vy holky, co se snažíte déle a nic, jak to zvládáte psychicky? Nebo jsem jediná, koho ten věčný kolotoč ubíjí?
konicek píše:
Jinak bych měla mít ovulaci někdy během následujících 5 dnů. Přesně to nevím, nechci se stresovat ovulačními testy, BT a pod. Vycházím z toho, že mám cyklus pravidelný, 28 dní a tak OVU očekávám v polovině cyklu plus minus 2 dny. Ale abych se přiznala, tak mě to už nějak přestává bavit. Mimi chci strašně moc, ale stresuje mě každý další měsíc a kolotoč od hlídání OVU, pak tulení, sledování příznaků, testování, příchod MS a celé nanovo. Přijdu si jak stroj. I vzhledem k tomu, že mám teď menší chřipku, asi tento měsíc odpískám. Kdy nebudu nic sledovat, tulit se jen podle chuti a vypustím vše okolo. A co vy holky, co se snažíte déle a nic, jak to zvládáte psychicky? Nebo jsem jediná, koho ten věčný kolotoč ubíjí?
Ahoj koničku,
Píšeš mi z duše,přesně takhle se i já cítím
![]()
Vždy jak to dostanu,tak řeknu neřeším,neměřím a nesleduji,ale to vydržím jen po dobu ms a jak se blíží ovulka ,tak už začnu stresovat a uhánět mm ,běda jak není
kdy si myslím,že by mělo být atd…
potom sleduji kde mě co píchne,testy no pořád čekat a čekat!!!! A nejhorší je noc
každou noc se mi zdá ,že mám na tt // a v tom snu jsem štastná
no a pak se vzbudím že
hrůza !!!achjo tak jsem se vypsala
a jedeme dál!!
Možná,že když to přestaneme neustále řešit ,tak budeme brzy těhulky ![]()
myslím si přesně to samé
Možná se teď budeme stěhovat, máme vyhlédnutý nádherný byteček v cihláčku. Tak budou myšlenky někde jinde a třeba se do nového už budeme stěhovat tři… Ale určitě si myslím, že mi pauza v tomto měsíci pomůže. Včera jsem se už chtěla „povinně“ (chuť moc nebyla) tulit a manža mi utekl do sauny
Tak jsem to vzdala a řekla si, že tento měsíc dáme pauzu…
Holky přeju Vám všem krásné a klidné vánoce, ať se všem vyplní to největší přání v podobě zdravého miminka v roce 2011.
Všem ze srdce přeji
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/005/069.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/005/069.jpg title="Obrázky a animace Veselé Vánoce Obrázky na profil
Ahoj holky ![]()
všem Vám přeji hezké prožití Vánoc a vše nejlepší v novém roce
Hlavně snažilkám brzké // a těhulkám, ať mimískové krásně roustou ![]()
Přeji krásné Vánoce a štastná nový rok 2011 všem.""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/005/026.gif:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/005/026.gif title="Obrázky a citáty Najděte zde obrázky pro Vaši nástĕnku na Lidé.cz
PS79 píše:
zkus to za 2dny znova a mas jasno
to bylo pro Luciee testik ![]()
konicek píše:
Alice, práci ti držet nemusí, jelikož pracovní poměr ti skončí k 30.9.2011. Je to na prd. Nemáš v podstatě na nic nárok.Příspěvek upraven 22.12.10 v 19:19
no nevadi ..stejne bych chtal mit pak hned druhy mimco a do ty hrozny prace uz se nechci vratit ale jsito ta je jsitota no..
konicek píše:
no ja jsem se snazila tri mesice a ten treti mesic jsem si koupila ovulacni testy a zjistila jsem ze ma ovulaci 21 DC a otehotnela jsem a zadarilo se..takze aj na ovulacni testy endam dopustit..i kamoska se snazila rok a pul a zadarilo se hned po vyzkouseni ovutestu…drzim palce..je to desnej kolotoc porad dokola ale az se jednou zadari tak vsechny slszy budou zapomenuty
ahoj holky, tak já dnes očekávám MS a zatím jen slabé špinění
brali by jste to jako MS, kvůli ovulaci?
Alice: taky mám práci na prd. Moc mě nebaví, ale slušné peníze vydělám. Naštěstí už mám na neurčito. Vím, že tam zůstávat nechci. Chtěla bych tak tři mimča za sebou. A pak jen mít tu jistotu, že se tam po mateřské vrátím a hned si budu hledat něco lepšího. Jinak, my se snažíme od května a za tu dobu jsem už byla 2× těhu (jednou do 11.tt a jednou do 5.tt). Tak zatím s otěhotněním problémy nemáme. Akorát přečkat první trimestr. Po celou dobu baštím Mamavit a manželovi jsem koupila teď před zimou multivitamin. Můj gynekolog mi doporučuje počkat na jaro - a já si myslím, že to asi i tak dopadne. Sice na nic nečekáme, ale tím, že to nejde hned, to asi stejně vyjde na to jaro. V práci bych to řekla až po prvním trimestru a pak šla na paragraf domů. To čekání se mi „vyplatilo“ u prvního nezdaru. Nemusela jsem se pak v práci koukat na ty lítostivé obličeje, když to nikdo nevěděl, a rychleji jsem se z toho dostala.