Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alynch píše:
Tenhle komentar je myslen vazne?
no jasne, statisticky se postizene decka rodi mnohem casteji zenskym po 40. a to ze se narodi zdrave vubec nic neznamena
@Nenitamduch adhd blbeček? tady asi někdo mnoho moudrosti a inteligence nepobral, tyto děti bývají naopak nadprůměrně inteligentní, na rozdíl od autora komentáře o adhd blbečcích, jsou pouze hyperaktivní s poruchou pozornosti. Když něco neznám, zdržím se komentářů.
@filija píše:
@Nenitamduch adhd blbeček? tady asi někdo mnoho moudrosti a inteligence nepobral, tyto děti bývají naopak nadprůměrně inteligentní, na rozdíl od autora komentáře o adhd blbečcích, jsou pouze hyperaktivní s poruchou pozornosti. Když něco neznám, zdržím se komentářů.
jj nekteri jsou inteligentní, ne vsichni.. ale k normalnimu zivotu jsou k nicemu
@Nenitamduch ty invektivy si opravdu můžeš odpustit, dítě je opravdu zdravé, po všech stránkách
@Nenitamduch píše:
no jasne, statisticky se postizene decka rodi mnohem casteji zenskym po 40. a to ze se narodi zdrave vubec nic neznamena
Ja nerikam, ze ne, taky jsem si takove statistiky kdysi dost prostudovala. Ale rict “adhd blbecek”? To je okay? Asi uplne ne
@hanikely39 píše:
@terien 😂 to ty nemáš úroveň.
Jdi si psát někam jinam a někomu kdo o to bude stát. Tady zřejmě o to nikdo nestojí
Tvojí díky bohu ne. A psát si budu, kam se mi zachce.
@terien mě budeš poučovat 😂 🙏 jsi jenom zakomplexovaná chudinka. Kterou nikdo nechce 😂
@Nenitamduch píše:
a kolik je diteti? aby z toho krasneho zdraveho ditete nebyl Adhd blbecek
Někdo je blbeček i bez ADHD, viď? ![]()
@Nenitamduch píše:
Nejsi na dite trochu stara?
Nejsi ty trochu blbá? Nebo spíš víc. A zakladatelce držim palce, ať to vyjde.
![]()
@Psylocke aspoň někdo další normální, děkuji. Zatím jsem pro ostatní vyvrhel 😂 🙏 nebo bez vzdělání. Nejlepší na tom je, že mě nikdo nezná a neví jakou pozici dělám, ale soudí mě. 🙄 😂
@Nenitamduch moc ráda bych věděla, k čemu jste v životě vy! Každý se uplatní, jsou kreativní obory, kde se mohou např. uplatnit.
@Nenitamduch píše:
a kolik je diteti? aby z toho krasneho zdraveho ditete nebyl Adhd blbecek
Děti s ADHD se rodí jen rodičům po čtyřicítce?
![]()
@Nenitamduch to je trochu kruty, ne? 🙁 nepise sem, aby schytala kritiku a hodnoceni, ale nasla spis pochopeni. Ja jsem ted poprve uspesne tehotna ve 40 a mam kolem sebe i starsi maminky (i 45), ktere z ruznych duvodu deti driv mit nemohly.
@hanikely39 - bud v klidu, pozde neni a vse prijde v pravy cas. Drzim palce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat