Těhotenství 5+4tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
1.10.19 11:32

Holky, bolí vás taky pořád tak břicho? Mě hodně často… Skoro pořád, v takových vlnách, jako bych měla dostat MS. Pořád o tom přemýšlím, jestli to není předzvěst něčeho špatnýho… Ale snažím se myslet pozitivně a věřit, že se jen hnízdečko roztahuje… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
2.10.19 11:45

Ahoj, tak se mi to hnízdečko tak moc roztahovalo, až se udělal hematom a večer jsem začala krvácet. Bolení břicha bylo jiné, nouzové nonstop číslo v CARu nikdo nebral a tak jsem jeli do nemocnice. Paní doktorka provedla vyšetření, zjistila, že miminko je v pořádku - UFFF - pichli mi magnesium, řekli, že mám pokračovat v medikaci doporučené z CAR a poslali nás domů. Ještě malinko špiním, ale už je to jen zbyteček…tak snad se to nebude opakovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.19 11:56

@Peave achjo, odpocivej, at jsi v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
2.10.19 14:51
@Síma 22 píše:
@82maky já mám úplně to samé, celý den je mi špatně ale nezvracim. Naštěstí je vše jak má, byla sem ve středu na kontrole a srdíčko tlouklo jako o závod tak se mi ulivilo. Dnes 7+5.

Ahojky, ja měla dnes jen odběry ale udělali mi ultrazvuk a vse na vybornou :srdce: dostala jsem i těhotenský průkaz a objednali mě na genetiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.10.19 16:35

@82maky já sem dnes taky byla na krvi a na kontrolu jdu 11.10. Průkazku mi dnes sestra taky dala. Na genetiku mě určitě objedná 11. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.10.19 20:06

Tak i já byla dnes na kontrole, 9tt, vše jak má být, vystavena průkazka a 24.10. 1.scr. Jen já bych spala den i noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
2.10.19 21:23
@Zuziks2 píše:
Tak i já byla dnes na kontrole, 9tt, vše jak má být, vystavena průkazka a 24.10. 1.scr. Jen já bych spala den i noc

To mi povidej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.10.19 07:37
@82maky píše:
To mi povidej

Kdyby manžel nic nevěděl tak je oheň na střeše, že nic nedělám jen se valím. Ale že to ví, tak mě nechává být a uklízí on :andel: No je fakt že nečekaná návštěva k nám nemůže. Ale dr. včera říkal že on taky potká gauč a je konec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.10.19 08:41
@Zuziks2 píše:
Kdyby manžel nic nevěděl tak je oheň na střeše, že nic nedělám jen se valím. Ale že to ví, tak mě nechává být a uklízí on :andel: No je fakt že nečekaná návštěva k nám nemůže. Ale dr. včera říkal že on taky potká gauč a je konec :D

U nás to samé, přijdu z práce kolem šesté a jsem naprosto nepoužitelna :roll: prošla bych celý den, chudák si zvykl i na rohlíky se salámem, nejsem schopná vařit, vyžehlit je baskický výkon :roll: :roll: hned jsem unavená je mi zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
3.10.19 08:47

Děvčata, já mam doma naprostou pohodu. Manžel se doma podílel na všem vždycky, ale od doby, co jsem po transferu a pak po potvrzeném těhu mě k ničemu moc nepouští. A od úterního zakrvácení nedělám vůbec nic. Mám od Mudr naordinovanou přísný klidový režim a manžel mimo to, že dělá úplně všechno, tak se ještě chodí ptát, jestli něco nepotřebuju a jak mi je. :srdce: :srdce: :srdce: A to jsem prosím doma na neschopence a on musí pracovat, pracuje sice z domu, ale musí. :mavam: Máme hodné a starostlivé chlapy a to je dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.10.19 09:11
@Peave píše:
Děvčata, já mam doma naprostou pohodu. Manžel se doma podílel na všem vždycky, ale od doby, co jsem po transferu a pak po potvrzeném těhu mě k ničemu moc nepouští. A od úterního zakrvácení nedělám vůbec nic. Mám od Mudr naordinovanou přísný klidový režim a manžel mimo to, že dělá úplně všechno, tak se ještě chodí ptát, jestli něco nepotřebuju a jak mi je. :srdce: :srdce: :srdce: A to jsem prosím doma na neschopence a on musí pracovat, pracuje sice z domu, ale musí. :mavam: Máme hodné a starostlivé chlapy a to je dobře :palec:

Musím říct, že já tohle zažívání poprve :srdce: mě minulé těhotenství bylo šílené, manželovi bylo úplně jedno jak mi je a jen jsem poslouchala jak jsem lina :roll: :roll: ještě to vykládal všude kam přišel 8o teď je to pro mě nezvykle, že se někdo stará, dokonce si včera hned zařídil dovolenou na ultrzvuk :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 03.10.19 v 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
3.10.19 09:17
@82maky píše:
Musím říct, že já tohle zažívání poprve :srdce: mě minulé těhotenství bylo šílené, manželovi bylo úplně jedno jak mi je a jen jsem poslouchala jak jsem lina :roll: :roll: ještě to vykládal všude kam přišel 8o teď je to pro mě nezvykle, že se někdo stará, dokonce si včera hned zařídil dovolenou na ultrsuvuk :srdce: :srdce:

To vypadá, žes manžela vyměnila…pokud ano, udělala jsi jen dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
3.10.19 09:25

@82maky já to měla u prvního těhotenství podobně, skoro stejně se mnou byla těhotná i švagrová a ta mohla dělat vše. Nadruhou stranu mě pořád tvrdlo břicho a byla jsem unavená. Taky jsem neustále poslouchala ať se podívám na ní, že těhotenství není nemoc apod. No já bohužel šla nad svoje síly a porodila jsem už v 28.tt. Tentokrát jsem po první narážce řekla příteli ať se s tím smíři, že jsou ženy co v pohodě donosi a můžou u toho skládat dříví, slézat hory a já nevím co ale jsou ženy co těhotenství snáší špatně. No a já patřím do druhé skupiny. Jednou jsem kvůli blbým kecum o dítě málem přišla a podruhé to nehodlám riskovat. Tak se mi omluvil a řekl že to chápe a že určitě stojí za mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
3.10.19 09:32
@Eliskaxox píše:
@82maky já to měla u prvního těhotenství podobně, skoro stejně se mnou byla těhotná i švagrová a ta mohla dělat vše. Nadruhou stranu mě pořád tvrdlo břicho a byla jsem unavená. Taky jsem neustále poslouchala ať se podívám na ní, že těhotenství není nemoc apod. No já bohužel šla nad svoje síly a porodila jsem už v 28.tt. Tentokrát jsem po první narážce řekla příteli ať se s tím smíři, že jsou ženy co v pohodě donosi a můžou u toho skládat dříví, slézat hory a já nevím co ale jsou ženy co těhotenství snáší špatně. No a já patřím do druhé skupiny. Jednou jsem kvůli blbým kecum o dítě málem přišla a podruhé to nehodlám riskovat. Tak se mi omluvil a řekl že to chápe a že určitě stojí za mnou

Tak dobře, že mu to došlo…chytrý muž…Taky to mám tak. Manželova babička se minulý týden zlobila na spolupracovnici její dcery (manzelove tety), že je v jiným stavu a hned lezla na neschopenku a že musí P. za ní dělat její služby. Že ona když čekala děcko, tak ložiska mezi prasata do vepřína, vstávala ve tři ráno a nic se nestalo. Donosila všechny čtyři děcka. Já jsem se to snažila neposlouchal, kopala jsem pod stolem do manžela, protože já v tu dobu byla těhotná týden a na neschopence byla dávno. Samozřejmě nikdo nic neví. Ani o té mojí tajné neschopence. Snažíme se to udržet co nejdéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
3.10.19 09:40

Na každé zprávě mám napsáno v provedených úkonech: péče o pacienty s velmi rizikovým těhotenstvím…tak přece nebudu riskovat, že naše vymodlené miminko :srdce:, které stálo přes 60 tisíc splachneme do záchodu jako ty minulé, co se ani neuhnizdily… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí