Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Blondynka01 píše:
Absolutně nevíte co se stalo a vy hned děláte závěry a odsuzujete toho člověka. Neřeknu kdyby jste věděly celý příběh, co je v pozadí, atd. ale takhle tady jen blbě kecáte
Tak za co jde sedět nevíme, to máš pravdu. Ale ženská, co už má doma 6 dětí, dělohu v háji, a stejně neváhá jít do dalšího těhotensví, je padlá na hlavu. A sedět taky nejde za to, že nepozdravila souseda ![]()
@Blondynka01 píše:
Absolutně nevíte co se stalo a vy hned děláte závěry a odsuzujete toho člověka. Neřeknu kdyby jste věděly celý příběh, co je v pozadí, atd. ale takhle tady jen blbě kecáte
a co se stalo, zakladatelko? kolik jsi toho ukradla pro 5 dětí?
@Blondynka01 píše:
Tak co se stalo, zakladatelko?
@topazio píše:
Ty budeš zakladatelka.
Jojo, protože tady se prostě člověka jen tak nemůžete zastat, aniž byste byla troll nebo podobně že?
![]()
@Blondynka01 píše:
Jojo, protože tady se prostě člověka jen tak nemůžete zastat, aniž byste byla troll nebo podobně že?![]()
![]()
Proč se zastáváš recidivistky a hazardérky s vlastním životem?
@Russet píše:
Proč se zastáváš recidivistky a hazardérky s vlastním životem?
Protože mě se*ou ty vaše blbý kecy a to není jen u tohodle příspěvku
@Blondynka01 jako ze bych mela litovat někoho kdo jde do krimu? Tak to sorry, fakt ne.
@Blondynka01 píše:
nikdo tě tu násilím nedrží ![]()
@Blondynka01 píše:
Takže tobě konkrétně tento příspěvek připadne v pohodě, jo?
@stinga píše:Stejně je to nějaká Žaneta.
a co se stalo, zakladatelko? kolik jsi toho ukradla pro 5 dětí?
@Blondynka01 píše:
Jojo, protože tady se prostě člověka jen tak nemůžete zastat, aniž byste byla troll nebo podobně že?![]()
![]()
Kriminálnice? Nikdy!! Takový póvl mi za to nestojí.
@Blondynka01 píše:
On tě někdo nutí to číst? ![]()
@Blondynka01 píše:
Blbé kecy?
Za svůj život je zodpovědná ona sama. Nikdo ji nenutil páchat trestnou činnost.
Troll to byt nemusi. Znam taky podobnou, az na tu delohu. Myslim, ze okoli vubec netusilo, ze dela podvody, byla tady v okoli obdivovanou matkou. Nevim, jak se ji povedlo tak dlouho se vyhybat vezeni, ale pak uz to dal neslo a musela nastoupit. Od te doby o ni nic nevim, chvili predtim se stehovali. Ale je mozne, ze utekla do ciziny a stejne nenastoupila. ![]()
@Blondynka01
Mě zas třeba štvou kuřáci a hloupé blondýny. Ale co nadělám, na Mars nepoletím.
@zrnko píše:
Troll to byt nemusi. Znam taky podobnou, az na tu delohu. Myslim, ze okoli vubec netusilo, ze dela podvody, byla tady v okoli obdivovanou matkou. Nevim, jak se ji povedlo tak dlouho se vyhybat vezeni, ale pak uz to dal neslo a musela nastoupit. Od te doby o ni nic nevim, chvili predtim se stehovali. Ale je mozne, ze utekla do ciziny a stejne nenastoupila.
Ja vím jen o té, co nějak v tužce propašovala sperma až za mříže a otěhotněla.