Těhotenství po potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4548
23.11.05 13:02

Jo robota? To bych musela byt milionar…
To, ze to nikomu nereknes, schvaluju. Manza moje tohotenstvi hned vsude rozhlasil, i kdyz ja jsem to krome rodiny nechtela nikomu rict, prave kvuli tomu, co se nakonec stalo, protoze pak kazdymu musis rikat, ze zas nic, porad to nekdo pripomina apod. To bylo nejhorsi, kdyz jsem poprve po tom, co jsem se o potratu dozvedela, potkala vsechny ty, co uz o mimu vedeli a ted mi gratulovali, nebo se ptali, jestli je mi spatne apod. a ja jsem uvnitr byla pred vybuchem a ac jsem se premahala, stejne jsem se slzickam neubranila. Takze ted si taky rikam, kdyz to vyjde, nikomu ani muk minimalne do konce 1. trimestru. Jen nevim, jak to vydrzim
 Saraai

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.11.05 13:10

ahoj, jestli se sem jeste podivas, tak te povzbudim- mela jsem zamlkly potrat v 8tt, 3 mesice potom jsem se chranila- vy:,–(ila leky, brala Calibrum pro planovani, a na prvni termin plodnych dnu naplanovala dovolenou- povedlo se napoprve, zustala jsem radeji na rizikovem cele tehu a dnes mam zdraveho krasneho chlapecka- temer na rok presne od toho zamlkleho potratu. takze nezoufej a drzim pesti!
 kacka

• Citovat
  • Upravit
874
23.11.05 13:12

ono je to těžký,my jsme vydrželi do 9tt a pak to řekli rodině, ve 13tt jsem to řekla v práci a týden na to jsem o to přišla .. myslela jsem si,že jsem ve 14tt a ono prd :cry: takže se stejně všichni ptali :evil:
pak si vyber ..
ale příště to bude dobrý, takže to vlastně můžeme říct hned, ne?
já tomu věřím!!!

musím na chvíli odjet, ale ještě se objevím

paaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.11.05 13:13

KAČKO TO JE KRÁSA :))))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.11.05 13:56

mimoděložní

Díky Saraai i ostatním za přivítání. :lol:
Pro vvik: taky jsem po mimoděložním přišla o vejcovod cce v 6 týdnu, názory na to, jak dlouho počkat se různí, jako po potratu. Doktor v motole mi řekl, že můžeme zkusit hned po menstruaci, že prý se děloha nemá z čeho vzpamatovávat, což jsme zkusili a opět jsem potratila. Pak mi jiný vynadal proč jsme nepočkali. No pak si má člověk nechat poradit od odborníka! :roll: Pravděpodobnost že se bude mimoděložní opakovat se sice zvyšuje než u ženy která ho neprodělala, ale je to stále pod dvě procenta a pokud už děti máte, tak ještě menší. U mě šlo o potrat ve 12tt, pak mimoděložní, pak potrat ve 6tt, pak donošený syn a teď v červnu opět potrat v 5tt. Držím palce!!!!! :P

Heli, určitě chceme další mimi. Ale taky mám imunitu v háji - hlavně po posledním potratu. Prošli jsme genetikou, vyšetření DNA, imunologií na reprodukčním, ale prý jsme zdraví jako řípy. Nikdo neví proč potrácím. Podle mého jde spíš o to, že nevydržím být tři měsíce zdravá, chytnu každou virozu co jde kolem. A to se pak odrazí v potratech Začala jsem chodit na imunologii, tak snad do jara sama se sebou něco udělám - echinacea a tak. Pak se teprve chceme pokusit znova o mimčo. Takže se hlásím do nesnažilek - čekatelek!

Jo a taky jsem začala chodit na cvičení podle Mojžíšové, na gyndě mi napsal doporuční: prý zpevňuje pánev a omezuje potraty. Tak uvidíme. Když nic tak alespoň budu mít pevnou prdku. :?:

Světli, stalo se mi to samé: v 12tt jsem to řekla v práci (šli jsme do hospůdky a musela jsem vysvětlit pro piju sodovku) a druhý den na ULZ nebyla u mimi srdeční akce. Moc ti rozumím. Nejhorší jsou soucitné pohledy. Myslí to dobře ale bolí to.

Jinak jsem už 12 let pražanda a je mi 31. Ale samozřejmě že na to nevypadám!!! Říká manžílek když chce večeři...... :P

• Citovat
  • Upravit
226
23.11.05 14:26

Ahoj vsichni,

byt nerada, pripojuju se do vasi diskuse. V srpnu letostniho roku jsem se vdala a neplanovanym vysledkem nasi svatebni noci byla „myska“, o ktere jsme se dozvedeli v 5tt. Nasledoval sok, slzy…protoze detatko jsme ted jeste neplanovali (nemame zatim vlastni bydleni, platime pomerne vysoky najem…vymluvy, znate to:-) Po par dnech jsem se ale zacala citit tehotne, po par tydnech mi zacalo rust brisko a ty tam byli pochybnosti o tom, jestli budeme dobri rodice, bohuzel jsme si teseni se na miminko dlouho neuzili. 1.11. lekar konstatoval zamlkle tehotenstvi (rust zastaven na 9 +5) a poslal me na revizi. Jaky pocit zoufalstvi, prazdnoty a smutku prozivam asi vsechny vite a s manzelem oba velmi dobre vime, ze tu straslivou bolest zahoji az cas a zdrave miminko. Tak se tady procitam vasi diskusi a nedalo mi to se nepripojit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.11.05 14:34

AHOJ HOLKY,

sice nevím přesně co je to to postupovka?
Ale pokud chcete přidávám i údaje o sobě… 1980/Brno/znamení: rak

přeji hezký den

Mischina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.11.05 16:02

tak jsem zase tady :)

Aknel je mi to moc líto, nikdo kromě nás, které tuhle nepříjemnou zkušenost máme bohužel za sebou nedovede pochopit, jak se člověk cítí, ale věř, že i tohle brzy přebolí .......
za sebe musím říct, že pro mě byl nejhorší první měsíc, tedy do 1. MS a pak se to zlomilo, na dušičce to zůstane, navždy, ale představa dalšího těhu mě hrozně pomohla. Po 1. MS se hormony srovnaly a já už nebyla tak přecitlivělá, držím palečky a vím,že to zvládneš.
Určitě se brzy dočkáš krásného zdravého mimíse, i všechny holky tady, to je jasný :lol:
vždyť si to zasloužíme, no ne!
Musíš být psychicky v pohodě, aby se ti dušička uzdravila, já vím, ono se to řekne, ale je nás hodně, které to máme za sebou :( a taky plno těhulek :)

Kup si kontryhel nebo malinovou směs ta dá tělíčko dohromady. Dědek kořenář snad ví, co je pro nás dobrý :)
Jo a já jsem začala brát calibrum od 1.MS ........

Mischiinko no postupka, kromě toho, že ji najdeš dneska skoro v každé diskusi, chi chi si myslím, že je dobré vědět co, kdy a tak, aby jsme měli trošku o sobě přehled, protože to vypadá, že nás je bohužel víc a víc.
ach jo život je fakt krutej :((((

Dendul to jsi ty ten anonym? ach jo, je to smutné co máš za sebou, ještě, že máš doma už chlapečka, jde to vidíš, tak není možný, aby se to brzy nezadařilo znovu, ne?

Držím nám všem palce !!!!!!!!

Saraai dárky, tak já jsem objednala přes net vůni, jeden teda mám na cestě :)

Světluška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
23.11.05 16:05

dendulin , teda vazne te obdivuju za tvoje pevne nervy a odhodlani. Jestli jsi to ty, ten anonym. Ale je fajn, ze mas doma krasnyho syna. Jak je stary. A dalsiho mimca se urcite brzy dockas, zvalst, kdyz doktori nenasli zadny problem. Drzim pesti a myslim, ze mluvim za nas za vsechny, at to co nejdrive vyjde a tentokrat urcite bude vsechno v pohode, uvidis. :wink: Urcite te pridame do naseho seznamu nesnazilek a mile radi te pak rychle preradime do snazilek.
Aknel rada/nerada bych te taky privitala v nasem klubu. Zda se, ze jsi na tom casove tak stejne jako Helenis? Takze planujete dalsi miminko brzy?
Michiino , kde ses tak dlouho toulala?
Kacko , jak rekla Svetluska, to je proste parada. Vsem bych nam prala, aby to slo takhle po masle i vsem cekatelkam a snazilkam, co si tu zatim zoufame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.11.05 16:08

[b]POSTUPKA[/b]

Nesnažilky - čekatelky
Světluška ZT 9/05 9tt
Zuzanaq SP 9/05 9tt
Diti SP 9/05 5tt
Zagy SP 10/05 8tt
Saraii ZP 11/05 8tt
Helenis SP 11/05 7tt
Zuzka25 ZT 11/05 9tt
Aknel ZT 11/05 10tt
Dendulin SP 06/05 5tt

Snažilky
Berunda ZT 11tt 11/04 snažení od 02/05
Mischina SP 9tt snažení od 05/05
Marriott P 20tt snažení od 06/05
Leila ZT 7tt snažení od 11/05

Postupka
Světluška 76/Praha/ryba/S/10DC
Zuzanaq
Diti
Zagy
Saraii 77/Japonsko/
Helenis 80/Praha/
Zuzka25 80/Bratislava/lev/V/
Berunda 76/Jilemnice/18DC
Mischina 80/Brno/rak/
Marriott
Leila/82/Vimperk/kozoroh/6DC
Aknel
Dendulin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
23.11.05 16:11

Svetlusko, asi jsem natvrdla, co znamena to S nebo V za lomitkem v postupce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
23.11.05 16:13

ty jsi pilna s tou postupkou a doplnovanim dat. Premyslela jsem, ze bychom mohly nejakou zkracenou, resp. zjednodusenou verzi pripojit k podpisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.11.05 16:15

Saraai ahooooj
venku je pěkná tma, já za chvíli zase pádím domů, to to letí :))
s Váma mi to hrozně utíká holky :))

Dendulin to už jsi snažilka, ne? když jsi měla rev. v červnu?

Světluška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.11.05 16:17

tak jo, jsem pro :lol:
ty máš v nastavení nastaven podpis? já jsem to dneska zkoumala a povedlo se mi akorát vložit ten smajlík chi
jdu to prozkoumat 8O
tak třeba tu poslední část, ta je příjemnější než ta první, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.11.05 16:20

tak nevím, kam to připojit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty