Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to je divný, třeba jsme jejich stránky přetížili ![]()
snad nám ta směs bude chutnat, jsem na ni fakt zvědavá
pořádně tu nemoc vylež, ať jsi zdravá ![]()
Světli na Moravě to bylo něco jiného. Tam jsem vyšla z baráku, dojela busem (poloprázdným né jak tady) 3 zastávky na:,–(ila na Jasence lyže a jezdila za 50,– Kč permice na den hihi Ale tady musím jet pěkný kus někde než se dá si zalyžovat a za jaké peníze… Tenhle rok mi taky vyhrožuje, že si pučí snowbič a pojedeme na dýl někam… takže to budu mít i s divadlem
a moc lyžování si neužijeme.
Jo ty gumový jedou ale strašně rychle to je síla. Já to zkoušela jen jednou a fakt fičák.
Helenis: zkus to z domu, to určitě půjde. Ono vypadá, že to jsou sušené bylinky, ale pozor, je to už koncentrát, který se ředí v čaji či vodě- díky tomu se rychleji vstřebává do těch míst v tělě, kterým je určen, tedy děloha, vaječníky atd. Tohle mi rozhodně vyhovuje víc, než svařovat bylinky, je to rychlejší.
Dárky, nic moc, tedy řečeno jasně-nemám nic ![]()
R.
to je fakt, tady jezdíme do Krkonoš a teďka mi někdo říkal, že ve Špindlu má stát permice přes 700,– to se zbláznili.
My sice jezdíme do Harrachova (tam to bude stát asi skoro stejně) a nebo na chalupu ta je v Lužických (tam teda snad míň
, to je taky pohoda ![]()
ale už se těším, až vyrazíme ![]()
cau holky, to me tesi, ze vam chybim, ja jsem dorazila az ted domu. Primo z prace jsem sla do posilovny a na aerobic, abych spalila nejaky ten tuk, ale ted jsem se pekne nacpala vsim moznym jidlem, takze zadny hubnuti se nekona. Trochu mi trva, nez vsechno prectu, je tu dneska pekne zivo, ale jestli tam nektera jeste jste, ovete se mi, budu zatim pomalu odpovidat na to, co jste vsechno napsaly.
já jsem tu, ale v pět našeho času letím ![]()
ty jsi šikula s tím cvičením, já provádím akorát gaučing ![]()
jak se dneska máš?
Tak Světlu četla jsi to? Při mém štěstí bych se předávkovala hihi Ještě že tě máme holka zkušená jen tu pěkně s náma buď a raď
Dárky neřeš je ještě čas…
Sari ahojky. Teda to mi ani neříkej že chodíš cvičit to je nechutný
Jak píše Světluš já taky gaučing a pak taky MHDing
to je když visíte za tyč hodinu v MHD to da taky pěkně zabrat břišním svalům a tak ![]()
Já mám při svých 165cm asi 58kg ale je to na mě vidět každý deko se projeví navíc. A jak jste se bavili o nutele!! To je mor
já ji miluju a veškerý sladký. A mám návyk po obědě okamžitě sníst něco dobrého. Fakt hrůza!! Nějak to musím omezit nebo mě přítel nebude chtít a bude po mimi
ale to snad ne no (kdyžtak ho znasilnim
)
Tak jsem se konecne prokousala ke konci. Vy se mate, tady se snehu dockam tak mozna jednou za rok a nevydrzi ani hodinu. Ale uz mame na konec ledna objednany zajezd na 4 dny na Hokkaido, pry do jednoho z nejlepsich lyzarskych stredisek v Japonsku, vsichni si pochvalujou, jak dobry je tam snih, tak jsem na to zvedava.
Taky jsem vloni zacala se snowboardem, ale jen jeden den, takze ze mne neni zadny prebornich a kdyz si na to vzpomenu, jeste ted me boli zadek. Pak si manza zlomil zebro a bylo pro nas konec se sezonou.
Helenis, jak se jmenujou ty rozpustny vitaminy? Treba mi je segra jeste staci pribalit do balicku… Malinova smes se bohuzel nedala nikde koupit a ja chci, aby ten balik poslali co nejdriv, tak segra nasla nejakou jinou malinovou smes, ale vubec netusim, co je to zac…tak uvidim.
Jinak co se tyka toho hlenu a co je vsechno treba sledovat pro uspesne snazeni, nasla jsem to tom dlouhe povidani na www.rodina.cz, uz jsem to myslim jednou psala, ale tady najdete o bazalni teplote http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…
tady o hlednu http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
a tady o tvaru cipku pri ovulaci http://www.rodina.cz/clanek3775.htm
Jinak ja jsem snad dneska konecne prestala krvacet po cisteni, uz jen trochu spinim, tak doufam, ze uz se to nevrati…
Vanoce nechtela jsem jet domu z nekolika duvodu. Prvne bylo potreba zaplatit zalohu za letenky prave v dobe, kdyz jsem byla mezi zjistenim o potratu a potratem samotnym a fakt jsem se necitila na to nikam je. Za druhe tchyne a cela manzova rodina je desne emocionalni a fakt nemam na to koukat na jejich smutne oci apod. Pak jelikoz jsem muslela zakrok samozrejme zaplatit, tak nezbylo moc penizku na letenky a do vyplaty bylo jeste daleko, tak jsem proste rekla, ze pojedeme, az budou letenky levnejsi a nase financni situace ruzovejsi.
Svetlusko , uvidis, ze cela ta krabice s nakupama se bude velice brzy hodit. Ja jsem nastesti nezacala nic nakupovat, jen jsem obhlizela kocarky, mela jsem vybranou postylku, koukala po tom, co tu vsechno tak asi stoji a tak.
Jinak kdyz pisete odkud jste puvodne, tak ja jsem se narodila v jedne male vesnicce u Kutne Hory, na vysokou jsem chodila do Prahy a pak jsem tam pracovala a muj trvaly pobyt v Cechach je v Praze, od. rijna 2002 jsem v Japonsku.
Helenis a Zuzko , jak vy jste holky mlady
. Ja jsem ve 26 uz byla tady v Japonsku a uvazovala taky o mimcu, jenze tehdy jsem si jeste myslela, ze do roku budu zpatky v Cechach a chtela jsem s mimem pockat az domu.
Helenis a Svetlusko, dneska to tu drzite v pohybu vy dve ![]()
Helenis to musím ještě reagovat
s tím sportem jsme na tom stejně ![]()
ty kilča navíc mám taky, ale příteli se naštěstí stááááále líbím, kdyžtak bych to udělala jako ty, však on si dá říct chi chi
MILUJU NUTELU, ale teď ji tak měsíc a půl nejím, byla by ze mě koule ![]()
jak jsem psala nebude nám v zimě zima a mimi bude mít pak pěknej pelíšek ![]()
achoooj
Já už taky frčím na MHDing! Takže jen tak rychle a zbytek z domova. Sari jsou to klasicky takovy v tubě prodavaj je v delvitě právě proto jsem se tak trašně divila co obsahují!!! Je to oranžová tuba Multi vitamin příchuť pomeranč a je tam 20 šumivých tablet. Tady v delvitě to maj v těch stojanech u pokladen. Koukám teď, že to vyrábí přímo někdo pro delvitu prodávají to pod svou značkou!!!
Běžím a za hodku jsem zase tadyyy
Jej, tak Svetlus jsem dneska uz nechytla, tak snad zitra ![]()
Holky, vy si ted myslite, ze jsem nejaka atletka…a to teda nejsem. Kila navic mam taky. Nabrala jsem v Japonsku 10 kilo hned na zacatku, protoze jsem nemohla najit praci, byla to depka a cely muj den se skladal z toho, ze jsem jen jedla a spala, popr. koukala na telku nebo hrala hry. Kdyz se mi podarilo neco malo schodit, tak jsem otehotnela a uspesne se zacinam zase vracet do starych koleji.
MHDing mam taky, to si nemysli, kazde rano 15 minut na kole do kopce k nadrazi, pak 45 minut v metru s milionem Japonciku, pak jeste 15 minut pesky do kanclu a cestou domu to samy naopak, akorat ze na kole jedu z kopce. Svicit se mi taky nechce, ale manzel chodi taky, takze se vzajemne nutime. Nevejdu se poradne do zadneho obleceni, co mam ze starych dob a nove si tu nekoupim, protoze jednak jsem tu velikosti uz pomalu mimo jejich skalu a kdyz se vejdu pres zadek a bricho, nevejdu se pres prsa, a uplne vzdycky jsou mi kratke nohavice. Takze bych se potrebovala zmensit z kazdeho smeru aspon o 10 cm. ![]()
Berundo , kapra sezenu, uz jsme tu nasli jeden cinsky obchod kde kapra dostaneme, ale na normalni porci potrebujeme aspon 2. Japonci kapry moc nejedi, pro ne je to spinava ryba. A Cinani je v tom obchode maji v takovym vetsim akvariu, takze i ty kapri jsou jako vetsi akvarijni ryby
(no o dost vetsi nez treba zavojnatky nebo tak). A jsou samozrejme plny miniaturnich kosti, takze cely vecer mame mobil ve strehu, abychom pripadne mohli volat pohotovost. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.