Těhotenství po potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
22.11.05 09:20

hezký den

:D

Ahojky, přeji hezký zimní den :) Pravda začalo sněžit, ikdyž tady v Praze to nebude asi nic velkého

Postupka - mě to s tou postupkou napadlo proto, že nás je tady bohužel už dost a neměli by jsme přehled co, kdy a jak :)
Kam jí hodit to fakt nevím, určitě se tady dají někde taky vkládat fotky,ale kde? Třeba to některá vypátráte :)
Teď ji najdete na straně 6

Pralinko
tak já to budu zkoumat, děkuji za tip :)

Berundo
taky nejsem kostlivec, ale aspoň nám nebude přes zimu zima :) a mimi bude pak hezky v teploučku, chi chi

Helenis
my jsme se včera se Saraai pěkně rozkecali, aspoň mi to v práci uteklo :)
Vy teda počkáte 6m? to Vám chválím, já to bohužel nevydržím, tak snad to bude všechno v pořádku .........

Zuzko25
věcičky pro mimi, no to mi říkej, já jsem začala nakupovat po 12tt a teď mám doma krabici a v ní věcičky, knížky a tak. Takže když na ni narazím, radši se do ni ani nekoukám :(
brzy se uzdrav :)

Světluška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.11.05 09:30

jo a taky až Vám naskočí cyklus, tak dejte vědět, hodíme to do postupky, jestli budete chtít :)

Aspoň uvidíte jak ten čas letí :)

Světluška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
22.11.05 14:17

Ahojky!
Teda sněhu tady nic moc :-( ale tak ráno poletoval tak aspoň něco.
Světli s tím čekáním… já vím, že vánoce utečou jako voda a bude únor (v práci inventury atd znáš to), takže si myslím, že se pak budu z toho psychycky léčit ještě měsíc :-) takže počítám březen a ono to tak akorát vyjde na těch 5 měsíců cca. Víš co hlavně nějak tak počítám s tím, že to vyjde zase na poprvé a třeba ještě v červnu nemusí nic být… to se uvidí! Nebo taky nám s přítelem může „rupnout v bedně“ hihi a v únoru můžu bejt těhu!
Plánování je krásná věc, ale realita je jiná :lol:

Já bych dala do postupky všechno takže si řekněte spíš vy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.05 14:25

Ahojky,

to je fakt, nic neplánovat, to je nejlepší :)
my si taky tak trošku myslíme, že nám to vyjde hnedka napoprvé, uvidíme :)

jinak do té postupky, až naběhne cyklus tak tam můžeme psát DC, jinak nevím, co by jsme tam ještě mohli přidat, napadá tě něco?

jo a dneska jsem si objednala malinovou směs, tak by měla brzy dorazit :)

Světluška

• Citovat
  • Upravit
1274
22.11.05 14:30

Objednala sis ji přes net? Kdyby se ti chtělo moc :-) tak mi tu hoď odkaz taky si ji objednám.
No do postupky… třeba odkud jsme ještě a co ročník.. mě je to jedno podle Vás prostě. Hodil by se mi taky ten metr co sám odpočítává dny třeba v těhu.. tak dny od čištění. Sice já to mám jednoduchý když jsem byla 1.11, ale i tak :-) Tý jo vidíte, už je to 3 týdny!! Už abych to dostala jsem nějaká nervozní jak pořád čekám a čekám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.11.05 14:38

jo jo přes net, našla jsem kontakt tuším od Saraai
je to:
malinova smes - jmenuje se to GK Malinova cajova smes, vyrabi to firma Novy s r.o. Pradubice Stare Civice 226 na jeho web strankach je cena za 100ml 186 Kc a za 200ml 351 Kc. Mrkni na http://nakupujeme.cz/…ar/index.php?…

Tak jo, takže ročník a město? sem s tím.
Ten metřík já nevím, kde k němu přijít? Taky bych ho brala :)

Světluška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
22.11.05 14:44

Dííky! Já jsem to prohlídla dědka kořenáře, ale nějak jsem nemohla najít objednání tak jsem to neřešila! A objednala jsi si to větší balení? Hele co dřív dělaly ty ženský bez netu já bych byla úplně ztracená.

Do postupky. Já jsem ročník 1980 a jsem z Prahy už.

Úplně jsem dneska koukala, jak jsem si koupila rozpustné vitamíny, že je tam 100% DDD vitamínu A, různých B-ček a kyseliny listový! To čumim za 20 Kč teda! To jde.

Kdepak je dneska Sari? Včera psala a dneska ani čárka. Asi ji chudinku zmohlo to čekání včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.11.05 14:53

to se dá vitamíny za 20,– to koukám :)

Saraai se snad brzy dostaví :)

MS já jsem na ni taky čekala, přišla za 5týdnů a ta další skoro za šest :(
hlavně ať dorazí, měla by do 8 týdnů po .....
to je hrůza ještě se ni těšíme, a pak ji nebudeme chtít ani vidět :)

jo a já už jsem taky z Prahy, jsem tady 8let, ale původem jsem ze Sev. Moravy …
a ty?

Postupka
Světluška 76, Praha 9DC
Zuzanaq
Diti
Zagy
Saraii Japonsko
Helenis 80, Praha
Zuzka25
Berunda
Mischina
Marriott
 Leila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.11.05 14:56

Postupka

Světluška 76, Praha 9DC
Zuzanaq
Diti
Zagy
Saraii 77, Japonsko
Helenis 80, Praha
Zuzka25
Berunda
Mischina
Marriott
 Leila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
22.11.05 15:35

Já jsem psala a ono se to nevložilo .-( Takže znovu.
Na MS se těším, ale jen z důvodu, že to znamená, že je vše OK. Ale ty 3 měsíce bez ní to byla lahoda… jeee

Řeknu ti, moc prodejen na ten čaj z maliníku teda není! Asi je žádanej je i docela drahej. Může se pít pořád nebo se má dávkovat nějak? U bylinek jeden nikdy neví.

Já jsem v Praze 3 roky, ale původem jsem taky z Moravy ze Vsetína. Teď jsem koukala kolik je tam sněhu na kameře!! To je hned jiná zima.

Jdu teda objednávat ať můžu pít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.11.05 15:48

doufám, že mi přijde i návod, hmm :)

taky jsem to brala tak, že když MS dorazila, byla jsem ráda, že je všechno v pořádku :)

no někde už je zima a sníh, na horách musí být taky krásně, tady v Praze si to moc neužijeme ......

a co dárky máš už nějaký?

Světluška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
22.11.05 15:58

Hele Světli já vím, že mě budeš mít za úplného pitomce jo… ale já teda šla na ten odkaz, tam dala zásilkovou službu, napsala jim, že chci ten čaj 200ml poslala a vratilo se mi to jako nedoručitelný :-( Jak jsi to teda dělala ty přímo z jejich stránek?

No přítel pořád otravuje, že pojedeme na lyže hned už o víkendu a strašně se těší jak malej. Jenže já moc až tak neumím, takže nevím… musím ho přemluvit někam kde je i ta sáňkařská dráha hihi

Hele dárky to jsou taková krize! Máme jsem koupila naušnice a tím končím. Táta a děda to je nejhorší vymýšlení. Zkončí to asi kosmetikou nebo já nevím… Děda zá:,–(ně používá pitralon za 18 Kč hihi tak to bude levnej dárek nic jinýho on neuznává! :-) Co ty dej mi nějakou inspiraci.

Dneska je mi teda mizerně. Vlezla na mě asi zase nějaká chřipka nebo něco podobného tak zobu vitamínky a prášky. Je to ale docela pohoda, že můžu si vzít třeba i coldrex.. v těhu je to horší to chce jen vyležet a člověk se bojí o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
22.11.05 16:10

Helenis: pošli objednávku ze svého mailu na adresu novy@novysro.cz, hlavně nazapomeň připsat svoji adresu, pošlou to na dobírku.
Pije se to tak, že 2×-3× denně si naliješ lžičku tohoto koncentrátu do slabého teplého ovocného čaje, dá se to ředit i jen v teplé vodě, ale mě to moc nešmakovalo. S tím čajem je to dobrý.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.11.05 16:13

no já jsem si zkopírovala tu adresu a poslala ze svého mejlu, dokonce mi potvrdili, že to dneska pošlou, tak to zkus znovu :)

jo dárky, to máš teda zmáklé :) musím to ještě domyslet
my zůstáváme na vánoce s přítelem sami v Praze a druhej den vyrážíme po návštěvách …

na hory asi taky vyrazíme, jezdíme často oba lyžujeme a já se dokonce loni učila na snowboardu :) chi to byla sranda, ale týdenní pobyt v Rakousku mi prospěl a díky trpělivosti přítele jsem se to i naučila :)
boby jsou ale taky dobrej nápad, mám kámošku, která jezdí na těch gumách, teď nevím, jak se tomu říká .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
22.11.05 16:15

No právě to dělám a pořád se mi to vrací :-( píše to tohle
novy@novysro.cz>: Host or domain name not found. Name service error for name=novysro.cz type=A: Host found but no data record of requested type
No zkusím to ještě pak doma a uvidím. Díky

Já myslela, že se z té směsi udělá prostě čaj a hotovo :-) vidíš!!

Pralinko jak se daří jinak? A co u tebe dárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty