Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kdyz uz jsi to nakousla, prozdradis mi, kolik ti je? Ted mi segra psala, ze mozna sehnala trochu jinou malinovou smes nez to zazracnou z Dedka korenare, ale snad to bude hodne podobny, takze to vypada, ze balik dojde celkem brzy. Jen bych se mela jeste objednat nejakou kosmetiku pro pubose ![]()
Saraai:k té Malinovce, pokud ti jí ségra objednávala přes net, tak jí bude mít zaručeně doma na dobírku do 3,4 dnů. Je možné, že v kamenných obchodech ji pro velký zájem právě teď nemají. Takže ten net je možná jistější, zase se platí poštovný.
Ještě ke kopřivovému čaji, rozhodně nepít pořád,já pila 1 hrnek denně 5 dní a pak tři týdny pauza a znovu. Nevím proč, zřejmě si tělo potřebuje odpočinout.
Zdravím holky, ať vám to utíká
dik pralinko, myslim, ze ta malina, co ma segra na musce ted bude hodne podobna. Uvidi se. Uz jsi byla na kontrole?
ja jsem rocnik 77, takze zatim mi je 28, ale uz ne na dlouho, v lednu to preskoci na tu devitku taky. To mi prave moc na optimismu nepridava, rikam si, tricitka na krku a kde nic tu nic ![]()
to je desny, uz je tu 10 min. po pulnoci a manza jeste porad neni doma
ted jsem mu volala a pry uz brzy prijde, ale to rikal uz pred 4 hodinama. Taky uz mu ten japonsky styl vlezl pod kuzi…Tak jak jde postupka?
Tak to jsem na to zvědá, tzv. rychlopostupka. Kdyby jste chtěli udělat změnu nebo tak, dejte vědět.
Světluška
Nesnažilky - čekatelky
Světluška ZT 9/05 9tt
Zuzanaq SP 9/05 9tt
Diti SP 9/05 5tt
Zagy SP 10/05 8tt
Saraii ZP 11/05 8tt
Helenis SP 11/05 7tt
Zuzka25 ZT 11/05 9tt
Snažilky
Berunda ZT 11tt snažení od 02/05
Mischina SP 9tt snažení od 05/05
Marriott P 20tt snažení od 06/05
Leila ZT 7tt snažení od 11/05
Těhulky
Vlastinka 18tt
Gabriele a červíček 29tt
Gaabina 31tt
Pralinka 18tt
Leeeeena 25tt
Postupka
Světluška 8DC
Zuzanaq
Diti
Zagy
Saraii
Helenis
Zuzka25
Berunda
Mischina
Marriott
Leila
ještě jednou ![]()
Nesnažilky - čekatelky
Světluška ZT 9/05 9tt
Zuzanaq SP 9/05 9tt
Diti SP 9/05 5tt
Zagy SP 10/05 8tt
Saraii ZP 11/05 8tt
Helenis SP 11/05 7tt
Zuzka25 ZT 11/05 9tt
Snažilky
Berunda ZT 11tt snažení od 02/05
Mischina SP 9tt snažení od 05/05
Marriott P 20tt snažení od 06/05
Leila ZT 7tt snažení od 11/05
Těhulky
Vlastinka 18tt
Gabriele a červíček 29tt
Gaabina 31tt
Pralinka 18tt
Leeeeena 25tt
Postupka
Světluška 8DC
Zuzanaq
Diti
Zagy
Saraii
Helenis
Zuzka25
Berunda
Mischina
Marriott
Leila
teda Svetlusko, ty jsi holka sikovna
Je to uplne skvely, aspon teda muj nazor. Ted v tom budeme mit prehled. Ale bohuzel, jeste chvilku budu muset pockat, nez zadam nejaka konstruktivni data o svem cyklu. Meris si BT? Ja jsem sice zacala merit, ale jelikoz moje telo ma jeste asi zmatek, vychazeji mi taky zmateny teploty.
Jo Saraai mě přeskočí v březnu na 30, taky nic moc. Smutný je to, že jsem měla TP 4.3. no skoro na narozeniny, radši na to nemyslím ![]()
Světluška
Děkuju …
kdyby jste měla některá k něčemu výhrady, sem s nimi ![]()
Neměřím a zatím měřit nebudu,nechám tomu volný průběh, minule jsem otěhotněla hnedka 1. měsíc, tak třeba to teďka vyjde taky
teda MUSÍ
To je jasný, že až budeš znát DC, tak dáš vědět. Snad dorazí brzy
potvůrka ![]()
No musime si rikat, ze jsme jeste holky mlady a vsechno krasny je jeste teprve pred nami. A TP, no prave proto si fakt myslim, ze 3 mesice cekani jsou az az, protoze pak uz s blizicim se TP je na tom psychika spatne. No ale ty se pristi mesic preradis z cekatelek do snazitelek a pak to hnedka vezmes to tehulek a 4.3. uz budes mit vypocitany novy TP a budes se spokojene hladit po brisku a papat nutelu ![]()
chi no já s tím počítám
zní to fakt krásně ![]()
jo a přítel mě pořád ujištuje o tom, že do toho hnedka vlítnu, jak si to pak nemám myslet, že?
ale ikdyby to nááááááhodou nevyšlo smutná nebudu, budu ráda chvilku i snažilkou ![]()
takže z tebe bude snažilka asi v únoru viď?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.