Těhotenství po samovolném potratu v 6.tt a revizi dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
13.1.13 20:45
@Kubajzník píše:
@magda82 to mi je líto, takhle pozdě potratit :( každopádně moc držím palečky, ať se to co nejdříve povede znova :palec:

děkuju, uvidíéme jen tělo samo ví kdy je připravené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
14.1.13 14:06

@magda82 to máš pravdu, tělo si samo řekne. Já potratila loni v létě v 7 týdnu a ted jsem znovu těhotná v 11 týdnu a mám furt strašný strach, aby zase něco nepřišlo. Ale snad ne, to bych už asi nevzládla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
14.1.13 14:54
@Kubajzník píše:
@magda82 to máš pravdu, tělo si samo řekne. Já potratila loni v létě v 7 týdnu a ted jsem znovu těhotná v 11 týdnu a mám furt strašný strach, aby zase něco nepřišlo. Ale snad ne, to bych už asi nevzládla :zed:

neboj vše bude v pořádku a můžu se zepat po jaké době po potratu jsi znovu otěhotněla? já teď čekám první porevizní MS a doufám, že dorazí, neboť marodím znovu a beru léky na kyčelní kloub, tak aby to nemělo nějaké špatné následky, to bych totiž taky nepřežila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
14.1.13 15:05

@magda82 po potratu sem nechala proběhnout jednu MS (která dorazila po 6 nedělí) a potom proběhli ještě 2 a té další už jsem se nedočkala. Takže shrnuto 3,5 měsíce po potr. Podotýkám, že žádné dítko ještě nemám a letos v červnu mi bude taky 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
14.1.13 15:25

@Kubajzník mě bude v dubnu 31 a mám už téměř 9 letou dceru, takže aspoň tak. chctěla bych aby dorazila aspoň ta jedna, ale to se uvidí jak se dalo tělo dohromady po tom potratu, zda probíhá jak před těhotenstvím nebo bude rozhozené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
14.1.13 15:32

@magda82 jo, to by chtělo jednu nechat, už kvůli sliznici v děloze. Já teda měla MS potom pravidelnou jako předtim, takže se s tim tělo srovnalo dobře, ale co člověk, to originál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
16.1.13 14:28

Potraty

Ahojky lidičky, potřebovala jsem někoho najit kdo prožil to bolestne a stejne jako ja už milulej rok jsem 2× potratila unor a druhej v červenci vždy 6tt.od te doby se nam nedaři. Mam strach hlavne z toho až znovu otěhotním aby to zase nedopadlo takhle jsem strešně zoufala. měla jste nektera potraty a pak další už byl bez problémů? a berete nejaky vitaminy ja beru na předpis Acidum fulikum. vůbec nevim co mam dělat strašně se bojím že se mi miminko nikdy nepovede donosit :(

• Citovat
  • Upravit
3071
16.1.13 15:01

@Aja92 ahojda, já potratila jednou taky v 6 týdnu a teď už jsem ve 12 tt, tak to snad už dopadne. Taky mám hrozný strach :zed: brala jsem akorát kyselinu listovou a pila kontryhel. Jinak mi po potratu píchli injekci kůli krvi a RH faktoru, tak třeba jestli tě nezlobí tohle :think:
Hlavně klid a žádný stres - jsi určitě ještě mladá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
16.1.13 16:20

Děkuju za rychlou reakci :) ja kyselinu jim už pravě 2 roky ale ted mi doktor napsal na recept nejakou lepší kyselinu(acidum fulikum) no jsem na to zvědava snad už to bude vše dobry a jinak k miminku gratuluju a přeju at už je vše tak jak ma bejt :)RH faktor mame dobrej i genetiku nikdo neví včem to může bejt :( a po jaky době si otěhotněla znova?

• Citovat
  • Upravit
3071
16.1.13 18:51

@Aja92 tak to bude dobré, uvidíš. je to jen otázka času a štěstí. jelikož otěhotnět u tebe není problém, když to 2× šlo, půjde to i nadále. Ono je to sice otřepané klišé, ale zabavit se nečím jiným a nemyslet na to - to pomohlo i mě. otěhotněla jsem zhruba po 3 měsících znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
18.1.13 10:59

My jsme si s manželem naplánovali na půlku března dovolenou v USA, uděláme si radost a budeme myslet na něco jiného. Rozhodla jsem se počkat 2 menstruace, teď čekám na první porevizní, pro můj duševní klid.;)
Cítím se ale už mnohem lépe. Pořád si říkám, že příroda to takhle zařídila a měla pro to svůj důvod. Příště se určitě zadaří. Začala jsem se víc hlídat, co jím, piju a tak, takže doufám, že to dobře dopadne. Jím vitamíny (měla jsem Mamavit, teď jím Calibrum Baby plan) a pyju kontryhel. Až zase otěhotním, chci jíst ještě listovku.
Navíc si myslím, že pokud se budu trápit, ublížím tím jen sobě, takže se snažím na to nemyslet a žít dál. Samozřejmě je mi to líto, ale beru to tak, že to není konec světa. Víme, že to jde a to nejdůležitější. Snažím se myslet pozitivně a miminko si náš určitě najde. :srdce: Všem hodně štěstí, ať všechno zlé brzy přebolí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.1.13 17:22

@Aja92 jsem na tom podobně. Potřetí už jsem si nedovolila otěhotnět a chtěla jsem zjistit, proč se to děje. I když 2 potraty se ještě berou jakože relativní pohoda. Mě to teda bohatě stačilo. Na imunologii mi zjistili příčinu, už se léčim a potřetí to dopadne určitě dobře. Budu trošku klidnější, protože jsem pro to udělala maximum. Pak už to bude na přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
18.1.13 18:38

Děkuju Holky za odpovedi ja jsem opravdu zoufala :( Izzz a co ti na imunologii zjistil doktor? Ja tam chtěla taky poslat ale doktor ještě nechce.ja už 3 potrat nezvladnu a mam strach že se to bude opakovat :(

• Citovat
  • Upravit
16906
18.1.13 19:06

@Aja92 mě tam taky poslat moje dr nechtěla. Poslala mě na genetiku a genetička mi napsala imunologii. Byla jsem štastná. Mrkni kdyžtak na diskuzi opakované potraty, tam to všechno řešíme a je tam spousta holek jako já a ty. Mě zjistili docela špatný hodnoty, takže nevim, jak dlouho se budu léčit. Mrkni tam, pročti pár stránek a uvidíš…je tam i doporučení na doktory, jak postupovat, doplňky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.1.13 19:07

@Aja92 jo a dodatek…kdybych na imuno nešla, 3.potrat by byl jistej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty