Těhotenství po samovolném potratu v 6.tt a revizi dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
901
23.1.13 14:36

Ja byla na kyretazi vcera zamlkle tehu v 11tt a taky se chchceme snazit co nejdrive jen doktori rikaji 6mesicu pockat ale to je moc nezda se vam to? ma nektera prosim nejakou zkusenost, jeste porad jsem v soku
Dekuji Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.1.13 14:38

@JaninaJanu takových diskuzí jsou tu miliony…je to na tobě. Mě doporučili 2-3 ms. Myslim, že to je tak ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.1.13 16:09
@JaninaJanu píše:
Ja byla na kyretazi vcera zamlkle tehu v 11tt a taky se chchceme snazit co nejdrive jen doktori rikaji 6mesicu pockat ale to je moc nezda se vam to? ma nektera prosim nejakou zkusenost, jeste porad jsem v soku
Dekuji Janina

ahoj, tak me doporucili 2ms..taky jsem byla v 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.3.13 06:10

Ahoj,

Dělala jsem si testy, co myslíte?! Nechci se radovat předčasně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.3.13 06:12

Ještě jedna fotečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.3.13 07:13

Ahoj holky, měla jsem ZT loni v srpnu a bylo to opravdu těžké, doktoři přesně počkejte 3-6měsíců, COŽE???jste snad upadli, tak dlouho to nevydržim. První Ms byla po 30 dnech, další po 38dnech kvuli cystě a třetí už nedorazila :) a včera jsem se dozvěděla, že čekáme holčičku a je zdravá, budu začínat 6 měsíc. Takže snažení je opravdu jen a jen na vás, až budete cítit, že jste připravená, hurá do toho. Tělo je pohnojený jak se říká… hodně štěstí a dfm, že jsem vám trochu zvedla náladu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.3.13 07:14

@Vendulka dušík tam je vidím ho. Uvidíš jak to bude sílit, moc ti to přeju :hug: Taky jsem to tahle měla, vubec jsem neměla radost, ale strach, naštestí vše už dopadlo dobře:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
13.3.13 07:16
@Vendulka píše:
Ahoj,Dělala jsem si testy, co myslíte?! Nechci se radovat předčasně. :)

Ahoj, já vidím krásného dušíka a potichoučku gratuluji. Ať sílí :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VendulkaCZ
13.3.13 07:30

Moc děkuji za povzbudivé zprávy. :) Je ještě brzy, mrcha by měla dorazit až za 4-5 dní. Snad to bude všechno v pořádku, hrozně bychom si to přáli. :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
788
13.3.13 07:49
@VendulkaCZ píše:
Moc děkuji za povzbudivé zprávy. :) Je ještě brzy, mrcha by měla dorazit až za 4-5 dní. Snad to bude všechno v pořádku, hrozně bychom si to přáli. :) :srdce:

Tak budu moc držet palce, ať nedorazí :hug: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.3.13 07:54

@Vendulka Držím palce ať mrška nedorazí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
13.3.13 08:19

Je tam, vidím jí a tom mám fakt blbej monitor :D

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
13.3.13 08:20
@Anibas55 píše:
Je tam, vidím jí a tom mám fakt blbej monitor :D

Tiše gratuluji a ať se těhu vyvíjí dobře udělej zítra znovu a uvidíš že čárka bude silnější

• Citovat
  • Upravit
171
13.3.13 08:20

Ahoj holky, jen vás chci povzbudit, taky jsem po zamklém těhu a následné kyretáži a to v květnu a jen pro info, taky mi můj gyn řekl 6 měsíců, ale v nemocnici po zákroku mi řekli počkejte 3 menst. a pak můžete. No a jak to dopadlo? V srpnu jsem byla těhotná a za měsíc rodím…dvojčátka :mrgreen: Takže se moc držte a já budu držet palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
13.3.13 11:14

@Vendulka já bych řekla, že to tam je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty