Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja byla na kyretazi vcera zamlkle tehu v 11tt a taky se chchceme snazit co nejdrive jen doktori rikaji 6mesicu pockat ale to je moc nezda se vam to? ma nektera prosim nejakou zkusenost, jeste porad jsem v soku
Dekuji Janina
@JaninaJanu takových diskuzí jsou tu miliony…je to na tobě. Mě doporučili 2-3 ms. Myslim, že to je tak ideální.
@JaninaJanu píše:
Ja byla na kyretazi vcera zamlkle tehu v 11tt a taky se chchceme snazit co nejdrive jen doktori rikaji 6mesicu pockat ale to je moc nezda se vam to? ma nektera prosim nejakou zkusenost, jeste porad jsem v soku
Dekuji Janina
ahoj, tak me doporucili 2ms..taky jsem byla v 11tt
Ahoj,
Dělala jsem si testy, co myslíte?! Nechci se radovat předčasně. ![]()
Ahoj holky, měla jsem ZT loni v srpnu a bylo to opravdu těžké, doktoři přesně počkejte 3-6měsíců, COŽE???jste snad upadli, tak dlouho to nevydržim. První Ms byla po 30 dnech, další po 38dnech kvuli cystě a třetí už nedorazila
a včera jsem se dozvěděla, že čekáme holčičku a je zdravá, budu začínat 6 měsíc. Takže snažení je opravdu jen a jen na vás, až budete cítit, že jste připravená, hurá do toho. Tělo je pohnojený jak se říká… hodně štěstí a dfm, že jsem vám trochu zvedla náladu ![]()
@Vendulka dušík tam je vidím ho. Uvidíš jak to bude sílit, moc ti to přeju
Taky jsem to tahle měla, vubec jsem neměla radost, ale strach, naštestí vše už dopadlo dobře:)
@Vendulka píše:
Ahoj,Dělala jsem si testy, co myslíte?! Nechci se radovat předčasně.
Ahoj, já vidím krásného dušíka a potichoučku gratuluji. Ať sílí
.
Moc děkuji za povzbudivé zprávy.
Je ještě brzy, mrcha by měla dorazit až za 4-5 dní. Snad to bude všechno v pořádku, hrozně bychom si to přáli.
![]()
@VendulkaCZ píše:
Moc děkuji za povzbudivé zprávy.Je ještě brzy, mrcha by měla dorazit až za 4-5 dní. Snad to bude všechno v pořádku, hrozně bychom si to přáli.
![]()
Tak budu moc držet palce, ať nedorazí
.
@Anibas55 píše:
Je tam, vidím jí a tom mám fakt blbej monitor
Tiše gratuluji a ať se těhu vyvíjí dobře udělej zítra znovu a uvidíš že čárka bude silnější
Ahoj holky, jen vás chci povzbudit, taky jsem po zamklém těhu a následné kyretáži a to v květnu a jen pro info, taky mi můj gyn řekl 6 měsíců, ale v nemocnici po zákroku mi řekli počkejte 3 menst. a pak můžete. No a jak to dopadlo? V srpnu jsem byla těhotná a za měsíc rodím…dvojčátka
Takže se moc držte a já budu držet palečky ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.