Těhotenství po samovolném potratu v 6.tt a revizi dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bodulei
13.5.13 21:42

Ahoj, v únoru jsem prodělala revizi děložní dutiny po zamlklém těhotenství ve 12tém týdnu, ještě specielně jsem se ptala, za jak dlouho to můžeme zkoušet znovu. Všude mi bylo řečeno, že ideální jsou 3 cykly, nicméně po ne moc spolehlivé antikoncepci ve formě přerušované soulože se mi dostavila pouze první menstruace a druhá stále nic a máme pozitivní test na hcg, tedy to znamená, že jsem opět těhotná. Jsem ráda, že jsem se tady dočetla, že to není až tak ojedinělé:-). Jsem sice zdravotník, který si uvědomuje možné komplikace, ale stejně jsem ráda, že se to povedlo takto, aniž by o tom musel člověk moc přemýšlet:-). Všem přeji mnoho štěstí:-)))

• Citovat
  • Upravit
14777
13.5.13 21:54
@bodulei píše:
Ahoj, v únoru jsem prodělala revizi děložní dutiny po zamlklém těhotenství ve 12tém týdnu, ještě specielně jsem se ptala, za jak dlouho to můžeme zkoušet znovu. Všude mi bylo řečeno, že ideální jsou 3 cykly, nicméně po ne moc spolehlivé antikoncepci ve formě přerušované soulože se mi dostavila pouze první menstruace a druhá stále nic a máme pozitivní test na hcg, tedy to znamená, že jsem opět těhotná. Jsem ráda, že jsem se tady dočetla, že to není až tak ojedinělé:-). Jsem sice zdravotník, který si uvědomuje možné komplikace, ale stejně jsem ráda, že se to povedlo takto, aniž by o tom musel člověk moc přemýšlet:-). Všem přeji mnoho štěstí:-)))

poticvhounku gratuluji, taky jsem v prosinci prodělal SP srevizí, Ms jse dostal po 6 týdnech a hnes po ní jse otěhotněla a dnes jsem 13+6tt, menší problémy jsem měla ale to neznamená, že je musíš mít i ty. měla jsem drobný hematom, ale miminko je zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.5.13 14:18

Včera jsme absolvovali prvotrimestralni screening v 13. tt a miminko prospívá perfektně. Je to radost. :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.5.13 16:44
@Vendulka píše:
Včera jsme absolvovali prvotrimestralni screening v 13. tt a miminko prospívá perfektně. Je to radost. :dance: :srdce:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: gratuluji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
20.5.13 17:38

Špinim v 6tt

Ahoj holky potřebovala bych radu 4.2.2012 jsem samovolne potratila bez revize vše odešlo, pak jsem otěhotněla znova a opet 23.7.2012 potrati ted 13.5.2013 jsem konečně opět těhotna vim to teprve 14 dni jsem 6tt a v sobotu jsem začala špinit dneska to přešlo na par hodin a zase začalo picha me na leve straně a mam strach že se bude opet opakovat potrat k Dr.jdu zítra. Nemate prosim někdo podobnou zkušenost :(?? jsem z toho strašně špatna

• Citovat
  • Upravit
197
27.5.13 11:38

@Aja92 Já jsem bohužel takto potratila v 6tt. :( Začala jsem špinit, jeden den to přestalo a pak se to rozjelo. :( Krev byla červená, jako menstruační. Nakonec jsem musela na revizi, protože jsem dost krvácela.
Zkus si koupit Ascorutin, ten je volně prodejný a pomáhá proti krvácení. A samozřejmě klidový režim. Ani lékař s tím bohužel nic neudělá. Pokud se miminko neuchytilo jak mělo, příroda to vyřeší po svém.
Krvácení ovšem nemusí znamenat konec těhotenství, ale že miminko se v bříšku zavrtává, to občas krvácení doprovází, nebo se mohl vytvořit v děloze hematom, tak zkus zůstat optimistická.
Držím palce, ať Ti to dobře dopadne. Vím, jaká je to prázdnota a bolest, když miminko odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
27.5.13 13:38

Ahojky no to špiněni se hodně rozjelo takže jsem okamžitě musela rano do špitalu mimonko mělo už srdičko a naštěstí se to stihlo zachranit.Dr.me dala injekci a hned špineni přešlo poležela jsme si tam 4 dny a pustili me dumu s tím že ted musim ležet. ale jsme ok.tak doufam že už se nic nebude opakovat.mam furt strach ale poctivě ležim

• Citovat
  • Upravit
197
28.5.13 07:36

@Aja92 No tak to je super, držím palečky, ať Ti to dobře dopadne. Pokud bije srdíčko, je na půl vyhráno. :) Hlavně zkus zůstat pozitivní, psychika dělá strašně moc. Musíš věřit, že všechno bude v pořádku a taky bude. Vím, že je to těžké, ale za mímo to stojí! :)
Taky bych ležela a odpočívala, to je jasný. Tak se drž a opatrujte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
28.5.13 07:58

Ahojky jj stále ležim dneska jsem objevila slabonke sšpiněni kdyby se to rozjelo tak zajedu zase do špitalu jsem s Dr domluvena.jen jsem se chtěla zeptat přestavají mě bolet prsa myslíte že to muže něco znamenat že by třeba přestalo tukat srdíčko???

• Citovat
  • Upravit
197
28.5.13 08:37

@Aja92 Nedělala bych žádné závěry, počkej co Ti řeknou v nemocnici. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
28.5.13 08:42

No ono to špineni zase ustalo možna to bylo jak zavadim utrogestan že praskla nejaka ta cevka, ale ted jse o tom mluvila s mamkou a mela to taky tak že prsa ji bolela prubežně :) tak snad to bude ok a špineni na furt přejde, furt jen ležim tak to snad bude dobré

• Citovat
  • Upravit
197
30.5.13 09:36

@Aja92 Držím palce, ať Ti to dobře dopadne. Já musím říct, že tohle těhotenství jsem nekrvácela vůbec. Všechno probíhá normálně. Akorát mám pořád velké nevolnosti, ale jinak jsme v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
30.5.13 17:56

No ja už taky doufam že to nejhorší je za nama :) a bude vše jak ma bejt :) budu držet palce at je i u vas vše ok :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 18:55

Dobrý večer, poslední MS jsem měla 21.9. Následující (mívám ji téměř na den přesně) už nepřišla - (17.10.), proto jsem si 2 dny po vynechání dělala test, na kterém se hned objevily //,pro potvrzení ještě 22.10. A také 2 čárky, moc bychom si miminko přáli :) , snažíme se už 9 měsíc. Ale bohužel ve středu večer, jsem dostala horečku 38, zvýšila se až na 38,7, bolelo mě celé tělo jako při chřipce, dala jsem si jeden Paralen a do rána jen 37, 0 a cítila jsem se relativně ok, od té doby bez horečky. V pátek nad ránem (26.10.) jsem začala krvácet :,( jasně červená krev a takové tmavé cucky, břicho mě bolelo jako před MS, píchání v zádech, ale jen pár hodin … Dnes jen slabé krvácení, když jdu na wc, bez bolestí. Myslíte, že ta horečka způsobila potrat? :( K doktorovi jsem ani nestihla zajít, mám tam pro jistotu zajít až krvácení ustane? Nebo když nejsou bolesti, počítat to jako opožděnou MS a můžeme se zase dál snažit? :) ovulace by se mohla objevit 14 dni dnech, jako před tím?

• Citovat
  • Upravit
461
27.10.18 19:15
@Anonymní píše:
Dobrý večer, poslední MS jsem měla 21.9. Následující (mívám ji téměř na den přesně) už nepřišla - (17.10.), proto jsem si 2 dny po vynechání dělala test, na kterém se hned objevily //,pro potvrzení ještě 22.10. A také 2 čárky, moc bychom si miminko přáli :) , snažíme se už 9 měsíc. Ale bohužel ve středu večer, jsem dostala horečku 38, zvýšila se až na 38,7, bolelo mě celé tělo jako při chřipce, dala jsem si jeden Paralen a do rána jen 37, 0 a cítila jsem se relativně ok, od té doby bez horečky. V pátek nad ránem (26.10.) jsem začala krvácet :,( jasně červená krev a takové tmavé cucky, břicho mě bolelo jako před MS, píchání v zádech, ale jen pár hodin … Dnes jen slabé krvácení, když jdu na wc, bez bolestí. Myslíte, že ta horečka způsobila potrat? :( K doktorovi jsem ani nestihla zajít, mám tam pro jistotu zajít až krvácení ustane? Nebo když nejsou bolesti, počítat to jako opožděnou MS a můžeme se zase dál snažit? :) ovulace by se mohla objevit 14 dni dnech, jako před tím?

To je mi lito ale asi tam bylo neco spatne a tak se telo plodu „zbavilo“ myslim ze kdyby tehotenstvi bylo dost silne horecka by nevadila..ale radeji bych po skonceni krvaceni na gyndu zasla jestli je vse v poradku a muzete se snazit dal.. drzim palce at se brzy zadari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty