Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam 3 tydny zpozdeni a 2 a pul tydne bolest prsou.. Ze zacatku jen bolest bradavek casem bolest celych prsou v jedne chvili dost i palily a chvilemi se v prsou objevuji cysticky…jiny stoprocentni priznak nemam..
22.12. jsem testovala test negativni.. muzu rict ze posledni dobou je mi zle ale chut k jidlu no celkem mam hlad..
Priznaky ms jako treba bolaky na obliceji to nikoliv..
Zatim netestuju bojim se.. ![]()
Byla jste nektera tehotna a meli jste to podobne..
![]()
@Aleana a čeho se bojíš? když sis dělala test před téměř 14 dny, tak je asi na čase další, ne?
A kdy jsi měla přesně mít MS? Mně se těhu zobrazilo až asi 4 dny po vynechání na testu, ale nedopadlo to :/ Prsa mě taky bolely, ale u Tebe to vypadá divně, když jsou to jen prsa, radši si zajdi na gyndu, abys něco nepodcenila ![]()
Co ti jako pomůže,, co kdo napíše. Prostě si kup test, nebo jdi k doktorovi. Nechápu, proč denně se zde popisují až neuvěřitelný příznaky těhotenství a stačí počůrat test.
Vite kdyz nekomu na blbym pocuranym testu stoji vztah tak se dost boji aby byl pozitivni
ke vsemu nektere si nedokazi predstavit tu bolest pri 2 letym snazeni a 20tem negativnim testu..
@Aleana píše:
Vite kdyz nekomu na blbym pocuranym testu stoji vztah tak se dost boji aby byl pozitivnike vsemu nektere si nedokazi predstavit tu bolest pri 2 letym snazeni a 20tem negativnim testu..
dovedu, moje snažení trvalo 4 roky, pak 4 roky smiřování s tim, že nebude. A ejhle, ono je, nečekaně. A jestli na tom stojí vztah, tak za to ten vztah vážně nestojí - po hloupých 2 letech? vyměň chlapa.
@Aleana tak na co čekáš! dva dny po zpoždění klidně mohl být ještě negativní. mazej pro test místo psaní diskuze! ![]()
Stejně to tak ale musí skončit, přece nechceš věřit tomu, že ti to tady někdo potvrdí. Jinak smutný je na tom to, že ti na tom stojí vztah. Pak by bylo k zamyšlení jestli je to snažení s tím pravým. Že se bojíš chápu, ale tady to prostě nezjistíš. Přeji ti ať ti to výjde.
Vztah stojí na počůraném testu? To nejsou moc pevné základy pro založení rodiny.
@Karleon bohuzel no..to x lete snazeni nas zabilo..ted to uz ani tak snazeni nebylo ![]()
@jenika1 jen jsem chtela vedet zda ma nekdo podobne priznaky ![]()
@martina.se taky jsem si to nedavno tak rikala, ze kaslu na to..ale zivot mi to znesnadnil, ale rozebirat to nebudu.. ![]()
Po 4 letech fiii tomu rikam cekani tak hlavne ze se vyplatilo ![]()
@Aleana píše:
@martina.se taky jsem si to nedavno tak rikala, ze kaslu na to..ale zivot mi to znesnadnil, ale rozebirat to nebudu..
Po 4 letech fiii tomu rikam cekani tak hlavne ze se vyplatilo
vyplatilo, po 8 letech. Ale v tvém případě bych to zvážila - jestli chlap dělá brykule po 2 letech, řekla bych, že za to nestojí. Ty se neboj, udělej test.. aspoň budeš mít jasno, ve všem. Jestli na tom stojí vztah a nevyjde to, tak za to rozhodně nestál ![]()
Tak jestli obvykle takové výkyvy v délce cyklů nemivas…jsi těhotná ![]()