Těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.9.17 23:00

Ahoj holky, takhl mi vysly tri tehu testy. Zadne priznaky ale nemam, jenom obcas mam ty dny, kdy bych snedla celou lednicku a nekde treba, ze nemam dva dny na nic chut. A navic posledni sex jsem mela pred mesicem zhruba a to bych uz mela.mit prece dalnice..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.17 22:13

Dobrý den, mám 5 den menstruace-ještě trochu více spinim a s přítelem jsme měli chráněný styk..Jenže problém je v tom ze kondom praskl a my jsme to nezjistili. Zjistili jsem to až potom co ho partner ze me vytáhl a asi tak po půl sekundě teprve začal ejakulovat na břicho..A stahy jsem u vnitr necítila jen až ho vytáhl tak na tom brichu jsem je až po půl sekundě cítila…Pochvu jsem neměla nějak více vlhkou a nic z ní nevytekalo protože partner má dost řídké sperma..Hned potom jsem si šla oplachnout pochvu. A jeste po tom jsem zacala trochu krvacet jen minimum. Je šance ze mužů být těhotná? Partner me ujistil ze se do me nedostala ani kapka..Protože se udělal az ho vytáhl a nějakou dobu potom..A kapičky láskyprodukuje až společně se spermatem

• Citovat
  • Upravit
1237
21.10.17 22:37

Podle mě je to dost nepravděpodobné. Za prvé, otěhotnět 5den menstruace, je skoro nemožné. Za druhé pokud se ti partner,,udělal,, na břicho a ujišťuje tě, že ne do tebe… tak buť v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 23:14

@Lucius08 děkuji mnohokrát :)

• Citovat
  • Upravit
Jana 4444
14.9.22 21:36

Zdravím ženy, mam takovou prosbu byla jsem na gynekologii. Dirv sem měla problémy s cykly po vysazeni Ha no teď mi krásné chodila 7 měsíců po sobě a teď zase vynecháno na kontrole mi řekla dr ze mam nafouklou sliznici ale ze to muže být čímkoliv ze
mam dojit zA 14 dni, docela mě to tlačí pořad na mocak a cítím spodek břicha jakoby natazeny nebo jakoby plný nevím jak to popsat ale testy negativní co to muže být :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex