Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krasne poledne holky,
diky vam vsem za podporu,mala je jeste v nemocnici,odpoledne ji pusti.Mluvila jsem s ni,a vypada, ze je v poho.Ale ten sok,jak mi to volali byl sileny,jsme od sebe 350km.
VARENKO, s tim Dr.je to SUPER,jako by te vyslysel,kazdopadne si myslim,ze to jen potvrdi
a konecne se budes moct s klidnym srdickem radovat.MOOOOOc ti to preju
![]()
Mame dnes jet na grilovani k me byvale spoluzacce,se kterou jsme se nevidely 15 let,tak se moc tesim.To budeme jak dve klafny ![]()
Mejte se holky zatim krasne,uzivejte si slunicka a pohladte briska ![]()
MYSKA
Ahoj holky, včera jsem šla v 8 spát, tak už jsem na netu nebyla ( to se mnou to těhu teda mává) ![]()
Dneska jsme grilovali klobásky, ale moc dobře mi z nich není
, ale atmosféra byla moc fajn.
Varenko moc se těším, co ti řekne dr. potom hned napiš!!!
Mysko - jsem ráda, že dcerce už je fajn, dítě a nemocnice to je hrůza. Myslím, že jsem četla, že je jí 10? Já mám taky 10-ti letou, teda vlastně v říjnu už jí bude 11 a pak ještě jednu a té je 8. Tímto odpovídám i Kelince - toto je moje třetí mimi.
Holky, já jsem pořád taková nejistá, aby se ještě něco nestalo. To je asi trošku nevýhoda internetu. Četla jsem tady tolik špatných zkušeností, že jsem z toho celá popletená, ach jo ![]()
Zatím se mějte hezky a opatrujte se.
MYSKO- to je paráda,že ti holčičku pustí domu,je to asi hroznej pocit mít jí tak daleko,když víš že má zlomenou ruku a nemůžeš jí jít hned pofoukat bebíčko.Kdy se ti vrátí?
NIKKO - ty brďo,třetí dítko,jo.Kdy to řeknete dětem že budou mít sourozence?Nebo už to ví?Že se bojíš aby se něco nestalo se ti nedivim,když jsem čekala Lukáška tak jsme neměli internet a já ani nevěděla co všechno mě může v těhotensví potkat.Teď když je internet,všechno se dá načíst a taky mam větší strach aby bylo vše Ok.
MARKÉTKO-my už máme 2,5letýho kluka,je to pěkný číslo.Tak ted by to snad mohla být holčička.Nezávidim ti ty dlouhý cykly,to jsi měla vždycky?Já bych asi nevydržela čekat a už bych se testíkovala.
VARENKO-kdepak se touláš?Taková přispívatelka a už dlouho jsi nenapsala.Užíváš víkend,co
Tak hezkou dobrou noc Kelinka
AHOJ HOLČINKY:
Krásné suprbupr sluníčkové (uuuž ovůněné podzimním větříkem) ráníčko.
Sáákriš, tak jste mi chyběly ![]()
Včera jsme byli celý den pryč (u ročičů
slavit všechny srpnové narozky). Bylo to fajn, také jsme grilovali, ale jsme šťastní, že už jsme zpět doma.
/Jak jsme se s manžílkem shodli dnes ráno u snídaně: Bylo to fajn, ale zase si dáme nějaký čas pauzu
/
Teda holky - tak vy jste všechny naprosto vysloužilé = pardóón ZASLOUŽILÉ mamulinky
.
Přeji vám i vašim děťátkům a dětičkám, ALE HLAVNÉ těm současným bříškovým mimískům nádherné ráníčko a celou neděli.
MYSKO: co malá - lepší??? Moc na vás myslím ![]()
Holky, my jsme včera v noci po návratu byli dost smutní.
Večer mi šla najednou krev. Nebylo to moc. Měla jsem to už minulý týden ve svůj 28-30DC (Kelinko děkuju za vysvětlení
), ale to jsem byla klidná, protože jsem si myslela, že to jsou MS a když se mi pak v pondělí ukázala ona slavná slabá čárka, věděla jsem, že to se na počátku tehu někdy stává.
Ovšem proč včera a dnes ráno????
Manžílek si ke mně v noci lehl a uklidňoval, že to nic není..našel na netu nějaké články a vyjádření různých lékařů, ale dnes ráno jsem viděla a cítila, jak je strašně smutný a napnutý. Ani se neumyl a po snídani hned vyjel pro TT.
Holky, tak moc se modlím k našem dědulkovi tam nahoře, aby jsme tu naši čárku čekali. Je to pro mě tak dojemné, když vidím, jak můj miláček tak moooc touží, aby jsem měli mimi.
Tak až se vrátí, zkusíme to.
Tak stále myslím na to, co psala na začátku Pikki. Jojo…ale věřím, věřím. VYDRŽAŤ
![]()
A co plánujete na dnešní den, holky? Venku je tak nádherně.
Už bych si tak přála, abychom v našem domě měli živo, křik, dětské pořady na TV, abychom si mohli hrát na zahrádce, apod. Vlastně plánujeme, že až budeme mít miminko, koupíme si koťátko. Tak opravdu budeme mít živo ![]()
My dnes chceme relaxovat. Já musím sice vyžehlit kilimandžárské prádlo, které jsem prostě nestíhala zpracovat celých 14 dní
, ale většinu dne chci strávit v pohodičce a relaxaci u TV, knížky, na zahrádce…
Holky, napište napište, protože se na vás moooooc těším.
![]()
Tak co, holky - už jste mi konečně vymysleli nějakou tu další šarži
![]()
Varenko, jestli jsi těhotná a potvrdí ti to dnes další testík, tak žádné běhání a žehlení - lehni si a lež. Ráno zajdi k doktorovi a on ti napíše něco na udržení těhu. To krvácení na začátku těhu se někdy stává, ale já s tím mám špatné zkušenosti
ale nechci tě strašit, moje babička krvácela až do třetího měsíce, i moje sestřenice! Ani jedna nevěděly, že jsou těhotné! Takže to krvácení nemusí nic znamenat… Budu ti držet palce!!!!
Markétko, MYSKO, Kelinko, Martino, Tehulinko, Nikki, Lulu, Jaa, Pikki a všechny ostatní:
přeji vám přenááááádhrné dny plné štěstíčka, zdravíčka, lásky a radosti.
Budu k vám jukat a budu se radovat s vámi z toho, jak vám mimísci rostou a radují se s vámi.
Ale já jakožto Benjaminek musím ještě přece jen posečkat…ale někdy příště to určitě vyjde ![]()
Nezapomeňte,že vždycky platí heslo dne: VYDRŽAŤ
![]()
Mějte se moc a moc krásně. Z celého srdíčka vám přeji ty nejkrásnější a pohádkové sluníčkové dny.
Opatrujte se a věřte mi, že až se mi jednou objeví pořádné tlustice // - přihlásím se s 2.sérií našeho tehu-seriálku Těhotná II?
Prozatím papa,
s láskou
vaše tetka-nedočkavka Varenka
![]()
P.S. MYSKO: Hodně zdravíčka tobě, mimiskoví, dcerce a celé tvé rodince. Budu jukat a myslet na vás.
P.S. Pozdrav Květňulinkám 2005: děkuju mooooc za vaše krásné příspěvky a přeji vám, aby vám vaše děťátka dělala obroooovskou radost a byla šťastná jako vy. papa příště
Třeba…u Květňátek 2006
![]()
VARENKO-ty jsi to dostala nebo jen špiníš?Dělala jsi si znova ten testík?A co k doktorovi,půjdeš tam zítra?
Kelinka
Kelinko,
dostala a TT negativni. Nevim, asi zitra zajdu…
Jsem si jista, ze jsem tehu byla ![]()
Jak jsem kdysi pred mnoha lety rikavala: BUDE LIP
![]()
VARENKO-to mi je moc a moooooooooooc líto
,ale zůstan s náma.
Budeme rádi
MYSKO - a co založit deníček jarní miminka?Třeba se k nám přidá příští měsíc Varenka už opravdu těhotná
.Moc bych jí to přála.A můžou se přihlásit holky s termínem v březnu.Ale necham to na tobě.
Papa Kelinka
VARENKO.
je mi to strasne moc lito
![]()
Chtela jsem te jen poprosit,pokud budes chtit samozrejme, aby jsi zustala.
Kelinko,
klidne muzem,jen se priznam,moc na ty denicky nechodim,ale ja se to naucim
![]()
MYSKA
Kelinko, Mysko:
Jste tak strašně hodné. Moooooc vám za to děkuju. A jestli založíte JARŇÁTKA, tak my se budeme hooooodně moc snažit a modlit se, abysme mohli to naše „druhé“ mimísko přihlásit
![]()
BUDU tak neuvěřitelně šťastná, jestli to příště vyjde a my dokážeme naše malililnké miminko tentokrát ochránit a nakonec se narodí zdravé a bude jenom naše.
Budu neuvěřitelně šťastná, jestli nám dědulka nahoře požehná a budu se moci k vám přihlásit už příští měsíc
![]()
P.S. Včera jsme prostě nesměli jezdit - stalo se tolik věcí, které naznačovaly, že nemáme jet a prostě jsme to podcenili a našeho pidi-mimíska neuchránili.
Však jsme to dnes hooooodně oplakali a pláčeme do teď
, ale já v životě věřím, že vše špatné je VŽDY pro hooodně dobrých věcí.
HOLČINKY, opatrujte se a ochraňujte svá pidi-mimíska - není niiiic důležitějšího v životě než vy a vaše dětičičky.
Posílám takto na dálku pohlazení vašim mimískům i dětičkám a jeden
VÁM. Jste super buper baby - MĚJTE SE SLUNČKOVĚ a já na vás stále myslím.papa
Varenko nesmutni, někde jsem četla, že takto skončí valná většina těhotenství, aniž by na to maminy přišly, prostě to tak je. Bohužel to ještě může potkat i každou z nás. Rozhodně nás neopouštěj. A pokud bude nový deníček, tak se rozhodně přidej. Když se podíváš do deníčků, tak v každém jsou předsnažilky, snažilky, těhulky i maminky. To není nijak omezené. Já jsem od Nových snažilek, tak můžeš nakouknout i k nám. Holky tě zapíšou do seznámku, když dáš nějaké info o sobě
Je nás tam půl na půl snažilek a těhulek a v září budeme mít první maminku
.
Jo holky, ale deníček jarních miminek by taky nebyl od věci, co ![]()
Všechny zdravím
Nikka
Holky,jak to děláte že se vám pod příspěvkem ukazuje ten „metr“ kolik je vašemu dítěti.To se ukazuje automaticky,nebo ho tam musíte nějak dát?Já už ho mam uloženej jako domovskou stránku,ale nijak ho nemůžu pod příspěvek dostat.
MYSKO-já taky s těma deníčkama nemam moc zkušenost,ale snad to nějak zmáknem,ne?
Ahoj Kelinka
Ahoj holky, tak jak se máte při pondělku?
Varenko Moc mě mrzí, co se ti stalo. Ale nezoufej, aspoň víš, že to jde. Mě se to stalo taky a doktor mi řekl, že tak končí velká část těhotenství, akorát na to ženy většinou nepřijdou, jen si myslí, že jim MS přišla o něco později. To jen my netrpělivky to zjistíme tak brzo… Příště už to určitě vyjde a miminko se udrží a narodí se ti zdravé a v pohodě. Tak držím palce…
Holky, jestli založíte deníček jarních miminek, tak se k vám ráda přidám, jen ještě nevím, jestli jako snažilka, nebo jako těhulka. Doufám, že to druhé ![]()