Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
12.8.05 12:26

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MYSKO, MARTINKO, KELINKO, TEHULKO, JAA, PATRISKU, NIKKO, MIKKI A PIKKI, SARINKO a VŠECHNY HOLČINKY:

JAAA nemůžu ani mluvit - MYSKO jsem ti TAAAAAAAAAAAAAAAAK vděčná za nápad :! :! :!
Představte si, co se mi povedlo. Zjistila jsem si náhodně na netu gynekologa, který je přímo naproti mé práce přes ulici, zavolala a řekla mu, že můj dr.má dovču a já že mám podezření na tehu a mám mírné bolesti, které mě dnes trápí. Řekl: dobře, přijďte mezi 14-16hod s trochu plným moč.měchýřem a podíváme se na to!!!!!
(Holky a pak jsem ještě zjistila, že je to nějaký slavný suprbupr lékař, který mj.léčí Lucku Bílou - hohohohoho :! :! :! ).

HOLČINKY, prosím - DRŽTE MI PALEČKY = ať TAM JE - naše mimi!!!!!!
PROSÍÍÍÍM :P :P :P

Já už se tam půjdu postavit snad teď a budu stepovat přede dveřma a ještě mu přinesu nějakou svačinku, že si kvůli mně nestačí dát ani oběd!!!!!!

Já nemůžu ani dýchat.
ALE musím se uklidnit a vzít v úvahu, že bud to může být negativní a nebo je moc brzy, aby tam něco uviděl.

NEMUŽU ANI DÝCHATTTT!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.8.05 12:34

UFUFUF

Marti, Mysko = to máte pravdu. Já už bych mohla založit TT výstavní galerii :lol:
Pozdrav Patrískovi od bláznivé SNAD SNAD tehu-tety. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.8.05 12:44

VARENKO,
budu ti moooooc drzet pesticky :! :! :! :! :! :! :! :! :!
v kolik tam pujdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.8.05 12:48

UHHHHHHHHHHHH

MYSKO,
no určitě před 2hod tam budu jako na koni :! Moc ti děkuju za ty „palečky“ :D

Myslíš, že pokud jsem tehu, že to takto brzy uvidím na UTZ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 12:50

Varenko,
to je super napad. Urcite ti to potvrdi a ukaze vacek - nebo jak se mu rika. Musis pak hned napsat. Jenom me mrzi, ze koncim v praci o pul treti, doma PC nemam, takze se to dozvim az v pondeli! Ale hlavne ze to budes vedet ty a budes se moct uz konecne na 100% radovat! :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1337
12.8.05 12:52

Kdy jsi mela dostat menstr.?
Kazdopadne kdyz tam je tak ho tam uvidi malou tecicku.Rikaji tomu" nejaky" vacek,ted si nevzpomenu na ten privlastek .Oni uz jsou zbehli,myslim,ze poznaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 12:55

Ja uz si asi vzpomnela - muze to byt gestacni vacek? Ja byla ve 4tt, mel 1 cm a byl videt docela zretelne.

• Citovat
  • Upravit
1337
12.8.05 13:06

Varenko,
hlavne poradne pij,co nejvic!!!!!
TEHULE,
asi se to tak jmenuje.Ty mas ale peknyho obrika :D ,ja jsm cetla nekde na www.rodina.cz ze v 5-6tt ma mimi 6-10mm
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 13:54

Mysko,
tak ja to zase asi popletla, ze by to byl 1mm :?: Na te obrazovce to bylo vetsi, ale to asi nebylo v realu. Me ty jednotky delaly vzdycky problemy :oops:

• Citovat
  • Upravit
1160
12.8.05 14:03

Uhhhh

Mysko, Tehulko:
MS jsem měla dostat minulý týden ve čtvrtek (28.den).
Tak uvidime, i kdyby to byl malilinký hrášek = budu šťastná. :lol:

Byla jsem se už k panu dr.juknout a viděla frontu čekajících žen (možná taky „čekalky“ :! :) )
Tak jsem uběhla zpět a zkusím to cca za hodku.

OK, Mysko, i kdybych měla jít s kanystrem na zádech, budu řádně připravená :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.8.05 14:14

Varenko,
opravdu ti to z celeho srdce preju :! :! :! :!
Kdyz si to tak procitam tu nasi diskusi,chvilkama se poradne rehtam :lol:
Kdyby tak ti nasi mali drobeckove vedeli,co jsme schopne vsechno pro ne udelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.8.05 14:22

Chichi

To máš pravdu, Mysko.
Navíc, já když si něco vezmu do hlavy, tak i kdyby se měla země na vteřinku zastavit, tak to prostě MUSÍM dokončit - jojojojo :lol:

Děkuji ti moc za přáníčko… :D :D
Napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.8.05 14:23

Ahoj holky,
když si pročítám vaši diskuzi, musím říct, že vám závidím…i Varence tu nejistotu, jestli JO nebo ne. Já budu moct testovat až tak příští týden, jestli do té doby ta mrcha červená nepříjde (snad ne). Vždycky si celý měsíc říkám, že na to nebudu myslet, a pak, týden před tím, než to mám dostat, nemyslím na nic jiného…Tak si teď místo práce už hodinu pročítám diskuze na emiminu :) Musím říct, že i já bych se mohla přihlásit jakožto sponzor lékáren v ČR. Testů jsem za poslední rok nakoupila nejmíň deset… Jednou už tam byla i tenká druhá, ale pak jsem to dostala :( Těhu příznaky mám každý měsíc :D :D tak si je přeju, že si je vsugerovávám. No, tento měsíc zatím žádné příznaky - možná to právě znamená TO, co chci :wink: Ach jo, až budu jednou svým dětem vyprávět, jak jsem kvůli nim šílela a hypnotizovala těhotenské testy, tak se mi budou smát… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 14:28

Mile tehulky (a myslim i tebe Varenko, protoze ty urcite jsi),
ja uz to dneska balim. Preju vam krasny vikend, hladte si briska a odpocivejte!!! :P

• Citovat
  • Upravit
1337
12.8.05 14:34

Marketo,
neves hlavu,ono to urco vyjde!!!!!!!!vim,jake to je :( .Jestli chces,pridej se k nam,myslim,ze je tady i dost legrace a muzem si o vsem popovidat. :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová