Je to příznak těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
4.3.20 14:00

@a12 ja nerekla ze prvni min jsem neco citila.Neni to psychika ja to fyzicky citila takovou krec.Ale nepotrebuji se tu obhajovat, zkratka to tak bylo a ja osobne jsem to vnimala i kdyz jsem sama sibe neverila a rikala si ze je to hloupost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61124
4.3.20 14:04
@ametyst píše:
@a12 ja nerekla ze prvni min jsem neco citila.Neni to psychika ja to fyzicky citila takovou krec.Ale nepotrebuji se tu obhajovat, zkratka to tak bylo a ja osobne jsem to vnimala i kdyz jsem sama sibe neverila a rikala si ze je to hloupost :mavam:

Ale vždyť jo.. Proc bys to nemohla fyzicky cítit? Jako ja ti věřím, ze si to cítila.. Ale vsechno to je prostě v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.3.20 14:07

@a12 to je mozny :think: :nevim:.Ale to fyzicno tam opravdu bylo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.20 18:06
@Anonymní píše:
Zdravím dámy :) Mám ještě 10 dní do MS, takže s testikem ještě čekám.. sex byl přesně na ovu, což bylo tuto sobotu (29.2.) Tak mě zajímá zda má někdo zkušenost, že by měl příznaky již tak brzy.. Mě bolí záda, mám od včera migrénu (což normálně nemívám takhle brzy před MS) a pobolívá mě v podbřišku v místě, kde mě včera tak zvláštně píchlo.. Špinění žádné.. Myslíte, že bych mohla být těhu? :)

Nesmysl.
Myslíš, že jsou příznaky za 4 dny? To opravdu ne 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.20 20:01

Neměla ste někdo něco podobného?

Ahoj holky prosim vás mám otázku 2 byla ovulka +nechránění sex ( o miminko se snažíme) včera i dnes bolest hlavy motání hlavy mdloby pocity na omdlení zalévalo mě teplo třes… nízky tlak obvykle mám tlak v normě.. často wc neměla ste někdo můžou to být příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.6.20 20:07

Ne, to nejsou příznaky těhotenství, to jsou příznaky počáteční snažilkovské demence… :roll:. Pokud ta dvojka před “ovulkou” má být datum, tak si udělej test a nepiš sem miliontýtřetí úplně zbytečný dotaz na nicneříkající přiznaky…

• Citovat
  • Upravit
4380
13.6.20 20:10
@Daniela-1224 píše:
Ahoj holky prosim vás mám otázku 2 byla ovulka +nechránění sex ( o miminko se snažíme) včera i dnes bolest hlavy motání hlavy mdloby pocity na omdlení zalévalo mě teplo třes… nízky tlak obvykle mám tlak v normě.. často wc neměla ste někdo můžou to být příznaky?
:mrgreen: ja se picnu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.6.20 20:33
@Daniela-1224 píše:

Jediný relevantní příznak je druhá čárka na testu. Ostatní příznaky se dají přiřadit i k nějaké nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
13.6.20 20:43

@Daniela-1224 dneska bylo počasí dost na hovno, škeble se mi motala taky… :roll: hlavně klid, při zpoždění menses udělat test a bude to lambada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
13.6.20 20:48
@Russet píše:
Jediný relevantní příznak je druhá čárka na testu. Ostatní příznaky se dají přiřadit i k nějaké nemoci.

anebo spíš ke stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4653
13.6.20 21:56

Já kdysi jeden měsíc měla naprosto učebnicové příznaky, hned jsem se vyděsila, žeby!? 8o Jen tak ze sportu šáhnu dovnitř, čípek otevřený, takže teprve před ovulací. :oops: Tolik k relevanci těhotenských příznaků. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí