Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi je tento mesic opravdu negativni…
myslim na testovani. Zkusime to v breznu. ![]()
Ahoj Paula, ja som mala negatívne všetky testy, ešte aj v 7tt, keď už na ultrazvuku bilo malému srdiečko
Ahojky Makaaa ja bych mela byt tak kolem 6. tt teda jestli opravdu jsem. Porad mam pocit ze jo ale ten test men pekne slozil. Uvidime co bude dal.
No vidis, Pavli, mas dalsi nadeji
to je super. Mozna bys mela zajit k doktorce, aspon bys vedela, na cem jsi a nemusela se trapit. Nechci te strasit, ale taky by to mohlo znacit nejaky problem. Urcite si tam zajdi.
Myslis jako ze budem testovat az ve stredu pristi tyden?
to uz bude brezen…
JA vim Zanet proto mne to trapi. Ale dneska a ted v tuto dobu uz jsou vetsinou vsichni doktori doma. Takze uz to nema cenu nekam chodit ale mozna pristi tyden. Mam termin az na 7.3. u gynekologa ale mozna bych mohl zajit k obvodnimu. Uvidim jak mi bude.
No treba i pozdeji… ![]()
To je skoro za 14 dni…
Myslim, ze bys ji mela aspon co nejdriv zavolat, jestli by te nemohli prelozit na driv, kdyz nejde o rutinni prohlidku… Co kdybys jim rekla, ze mas treba podezreni na mimodelozni tehotenstvi, to by ti melo zajistit drivejsi prohlidku. Nerikam, ze to tak je, doufam, ze ne. Drzim pesti, aby ne! Ale aspon nebudes muset cekat ![]()
Jo to mas pravdu neco s tim pristi tyden udelam.....tak se zatim mej. pa neprihlasena Pavla
Tak jsem se zase prihlasila..... abych uklidnila sebe a popripade i vas tak jsem volala k doktorovi a sestricka mne preobjednala na pondeli. tak jsem zvedava holky. Drzte mi palce. bojim bojim… P.
Dobra prace, vidis, ze to jde
jen je to chce trosku nakopnout
Tak se budu tesit na pondeli, snad to dobre dopadne!!! Ted jen to vydrzet pres vikend, ze? ![]()
Zanet uplne jsi mne tou zpravou dostala fakt. Dostala jsem docela strach abych neco nezanedbala. No mam termin v polende takze jak se vratim tak hned budu spechat sem. Tak pekny vikend, dik. P.
Jeee, ja jsem te nechtela vystrasit, spis ty doktory
Ale vis, jak to tady ctu ty pribehy, tak vsechno je mozne, takze je dobre, ze tam jdes uz v pondeli. Vsechno bude dobre, neboj! Drzim pesti. Hezky vikend.
Ja vim ze nechtela ja uz byla i tak ale nechtela jsem si to pripustit. Dekuji, v pondeli na mne mysli. Tak papaaaa P.
Ahoj holky Omlouvám se, že píšu až teď, ale dřív jsem se na net nedostala - přidávám se do klubu i u mě negativní. Čekala jsem to, ale celou noc se mi zdálo, že byly dvě //, tak zklamání bylo!! Ale MS pořád nic, tak už mám strach, že sama ani nepřijde..Je to hrozné!!
Ahojky Marinko, tak se taky objednej k lekari, ten ti to vse objasni a udela ti test. Ja uz jsem ted klidnejsi. P.
Holky, dnes jsme to teda dost projely, co? Asi tak jak ti nasi hokejisti, hrajou to jak ponocni, nehodi se na to divat. ![]()
Marinko, to me mrzi, ze to taky nevyslo. Ja snum docela verim, takze neni vsechno ztraceno. Urcite zajdi taky k doktorce, at vis co nejdriv, na cem jsi. A pak hned hlasit vysledky ![]()