Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Hani a jak se jinak mas? Manzu uz mas urcite doma vid. No malej je fakt zlaticko. Dablik jeden. hihi
NEboj vsak ono se to podari. No ten cas leti no uz je to snad i z amin nez mesic ne? No ja si budu muset jeste zopaknout ty zkousky ach jo. Dneska se jeste hodlam ucit, bleeee fakt se mi nechce ale co nadeelam. Tak zaitm. P.
Je to presne za mesic, Pavli. 22.4. rano budeme v Praze. Pak jdeme hned k zubarce a ja ke kadernici a na manikuru. To je vzdycky takova moje odmena za tu dlouhou dobu tady v zajeti ![]()
Hezky se uc. Jsem si jista, ze to zvladnes. To jen ted jsi byla rozhozena z tech priznaku a mozneho mimi. Drzim palce!!
Hannka
Hani to je jasnee odmena musi byt. To ja mam tak tu kosmetiku a holice. No ted to fakt uz musim zvladnout nechci to presouvat na dalsi seemestr to bych se z toho zblaznila. Ted se rozhodit nicim nenecham a doufam ze bude vse ok. Zacla jsem brat ten Gynex a docela pekne mne to cisti tak jsem zvedava jeslti to pomuze taky pokracuju v te Mojzisove. Tak se v praci moc neupracuj. zatim pa P.
No ja zatim cvicit jeste nezacala. Jen jsem vcera skakala na tom balonu. Leto je tu za chvili tak at dobre reprezentuju
Na naky povisly zadky neni nikdo zvedavej
Jogu/mojzisku zacnu asi az o vikendu.
Ten Gynex to jsou kapky, vid? Jak poznas, ze te to cisti? Ja piju kontryhel a obcas trezalku a mam kyselinu listovou a vitaminy baby plan. A v Praze si pak koupim testiky a zase zacneme. Uz, aby to bylo … Manza se taky nemuze dockat. Nejak ho to dostalo.
No ja ti to verim oni chlapi to nekdy berou hur nez zenske. Ale to bude dobry. No to mas slusnou zasobu vseho co se da. Ja na vitaminy jeste pockam nez se rozhodnemee kdy se zacneme snazit. JInak to cisteni poznam podle vytoku, j eho neejak moc to neni zvykem u mne ale je to dobre protoze vidim ze se opravdu neco deje a dava se to doporadku. Taky jsem si nakoupila zasobu zenksych caju. JInak ta Mojziska se pry musi cvicit uplne cela jinak topry nema smysl. A v tom poradi jak to tam je. Tak budu muset zacit poctiveji aby to melo ten efekt co to ma mit. Tak drzim palce at to vydrzis do dalsiho snazeni a at se to povede. P.
Ahojte holky, tak jsem ráda, že se tu zase někdo objevil
Jinak já už jsem dostala MS, tak jsem moc ráda, i když je mi teda taky děsně, asi jako tobě Pavli. Ty dva měsíce bez ní jsou znát, takže je mi pěkně zle, bolí mě břicho a v jendom kuse vyměňuju tampóny. Ale jsem fakt ráda, že už nemusím řešit, jestli jsem nebo nejsem těhu a můžeme to konečně řešit!! příští středu jsem objednaná k doktorce, tak mě asi čekají nějaká vyšetření, určitě bude chtít zjistit, jestli mám ovu a asi mi na:,–(í nějaké hormony na pravidelný cyklus. Taky chceme zajít s přítelem na SPG, abychom si byli jistí, že je v pořádku.. Mám z toho všeho docela strach, ale zároveň věřím, že to bude dobrý, že budou stačit nějaké prášky na upravení cyklu a miminko se podaří..
Jinak dnes jsem poprvé po prázdninách ve škole a vůbec mě to tu nebaví
Naštěstí už jsem odevzdala diplomku, tak už to mám z krku a teď mám chvíli klidu, než se začnu učit na zkoušky..
Mějte se krásně a snad bude zítra v knihovně volno, že bych vám napsala..
Ahojky Marinko, jsem rada ze jsi se tu objevila. Fakt te dost chapu jake musis mi tbolesti ale ber to tak z ese ti fakt potom ulevi a telicko se vycisti. JInak doufam ze bude vsee v poradku a vam se vse podari s minimem vysetreni a hormonu a jakkychkoliv zasahu. Budu drzet palce
JInak jsem taky koukala na ty fotky k tve svatbe, tak to fakt vypada dobre, my se taky brali na zamecku. Romantika
skoda ze tam nemas vic fotek, at si te prohlidnem zblizka
Verim ze te to ve skole nebavi, mne ted ceka sprtani aopakovani, taky se mi nechce ach jo, no co nadelam. Za chvili mi taky zacina novy semestr. Tak se tady zase brzo ukaz. Zatim se mej moooc fajn a at je ti lepe. pa P.
Ahoj Pavli!! Tak už tu máme páteček, hurá!! Mně už navíc čekají jen dvě hoďky nudné němčiny a pak jedu domů, tak už se nemůžu dočkat. Večer jdeme s přítelem na bowling, který jsem už asi pět let nehrála, tak to bude sranda
Jinak MS už končí, už je mi zase dobře. Asi začnu měřit teplotu a sledovat OVU. Jsem zvědavá, co mi řekne ve středu ta doktorka.. A copak plánuješ na víkend? Já ještě nevím, ale jestli bude hezky, tak určitě pojedeme někam na výlet, užít si sluníčka.. Dneska krásně svítí, hned má člověk lepší náladu. Jsem ráda, že se ti líbí fotečky na v mém albu. Však si mě pěkně prohlídneš, až tam dám ty svatební! Tak se měj co nejlíp a napiš, jak se vede..
ahojky slniecka,
tak som sa sem konecne po dlhej dobe dostala. Mam to teraz uponahlane…Popri pisani diplomky este praxujem, takze sa musim vecer na kazdu hodinu poriadne pripravit, aj o najdrahsieho sa treba postarat…no neviem kde mi hlava stoji..
Co sa tyka tehu, este sa nesnazime, ale v maji uz urcite zacneme…
Zatial sa majte krasne a sem urcite zas nakuknem… ![]()
pa
AHojky Holcicky, tak se vam hlasim zpet z nemec. Cesta docela usla ale i tka jem unavena. No ja mam vikend jasny. Zitra rano razime do rakouska na tyden na lyze. Uceni musim vzit sebou ach jo. ALe jinak se mooc tesim a doufam ze nam vyjde pocasi.
Marinko tak na ty svatebni jsem fakt zvedava. To je fajn z euz je ti dobre, ja jsem ti to rikala, tento mesic se priznam taky merim teplotku abych vedela na cem jsem. Akorat mi teploty litaji nahoru a dolu tak nevim co z toho bude. Ale hlenik se mi meni tak snad to bude v pohode. Drzim palce at se vse u tebe napravi.
Dashko no ze se taky ukazes, ale chapu to mas toho moc. No kveten je mesic lasky tak to by vam mohlo vyjit ![]()
Hani co ty jak se mas a co je noveho?
Zatim pa Sluincka. P.
pavli, jestli tu ještě chodíš, tak pojď za mnou a za Hannkou do profi snažilek, tak je nás víc a je to tam živější.. Těšíme se na tebe!!
Ahojky Slunicka, koukam ze jste se mi za ten tyden prestehovali. Byla jsem na dovolene v rakousku a vcera jsme se vratili. No tak ja za vami nekdy mrknu. Zatim papa Pavla
Ahoj maminky, moc vás prosím o radu. Vyšlo mi několik pozitivní testů, začínaje od ducha a nyní včerejší test naprosto jasné dvě čárky. Dle kalkulačky bych měla být 5+2. Dnes jsem byla na gynekologii, ale bohužel lékařka moje těhotenství nepotvrdila. Na ultrazvuku byla vidět jen tečka, ale prý to mohla být spíš céva. Mám přijít v pátek (za 3dny) a krev na hcg mi nevzala. Je mi z toho smutno a nevím co si o tom mám myslet. Pociťovala jsem na sobě příznaky těhotenství a co ty pozitivní testy? Myslíte, že je ještě na ultrazvuk moc brzy? Mohlo by se jednat o mimoděložní těhotenství? Nějak jsem se doktorky v tom zaskočení nestihla zeptat
Moc díky za odpovědi