tehotna nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1867
8.3.06 09:27

Tak jsem s nim mluvila. Pry at pockam 10 dni a kdyz porad nic tak mam prijit. Pry to muze byt po vysazeni HA. Nikdy jsem problemy po vysazeni nemela, ale budiz. Pockam. Testy byly stejne. Jmenuji se Super 7. Tady maji jenom takove ty zalite v plastu. S okynkem na carecky.
PIlates cvicis s tim micem? Me ho manza priveze v nedeli. Musim si najit nejake cviky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
8.3.06 09:36

Aha no vidis tak jsi se dobre domluvila. SIkulka :wink: JInak pilates mam bez mice ten teda taky vlastnim… :D driv jsem na nem cvicila ted na nem sedim kdyz mne boli zada a tak…
Ja mam pilates s manzelkou od Beckera…je to fakt dobry ale samozrejmne v nemcine. A ted mi segra prinesla nejakou power jogu tak to taky musim zkusit ale ze je to pry docela rychle tak se to clovek musi naucit. JSem na to zvedava. :) A taky jsem uz volala mame, protoze potrebuju neco na to upraveni cyklu. Rozhodla jsem se pro bylinny extrakt Gynex. Uz mi to kdysi pomohlo pri zanetech tak to zkusim znovu je to i pri hormonalnich poruchach, pri lecbe neplodnosti, pri nepravidlene Ms atd. Jsem zvedava. Tak jak prijedu pristi tyden domu tak to budu mit nachystano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.3.06 10:31

ahojky holcinky,

tak ako sa dnes mame?
u mna sa vobec nic nezmenilo, len mam pocit, ze ma zase zacinaju boliet prsia po stranach… :?

pavlinka - ja viem, povedala som, ze sa nebudem sledovat, ale to sa neda… :wink: :oops:

hannka - suhlasim s pavlou…tie dve ciarky tam nie su pre nic za nic..a nechces si skusit spravit test inej znacky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
8.3.06 10:47

Ahojky Dashko, to je jasne ja jsem si delala legraci. Ja jsem taky na nic jinneho nemyslela.
Hani ty teda fakt jeste chvili pockej treba do nedele a zkus testik jeste jeden co ty na to? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
8.3.06 11:05

Holcinky, ja na to taky porad myslim. Chapu te Dashko, ze se ti zda, ze mas priznaky. Ja se taky porad pozoruju, ale krome nafoukleho briska nic nemam. Pavli, testovat uz radsi nechci, ale nevim jestli to vydrzim. Mela bych vydrzet aspon do pondeli. Blby je, ze ja vubec nevim kdy byla ovu. Takze se nemam ceho chytit. To spineni jsem mela SO+NE+PO. Pokud by to bylo zahnizdovaci spineni tak je na test asi opravdu jeste brzy. Ja nevim. Uz jsem z toho unavena. A to se musi stat hned prvni mesic :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.06 11:10

HAni ja ti verim ze te to fakt trapi. Ja jsem na to nebyla lepe. No uz aby jsi mela doma manzu a nemyslela na to tolik. Ten muj kdyz byl doma tak to bylo vzdy lepsi. Ale jinak jsem vzdy cely den doma sama. Pokud teda nejsem ve skole.
No drzim ti palce at je v se v poradku ale pokud nemas zadny problem tak to bude v pohode. To mas pravdu ze na testik je asi jeste brzo. Ale i tak uz tam neco je. Ja uz nekolikrat psala ze jsem mela testik jak padly snih. PRoste nic tam nebylo a taky ze jsem tehu nebyla. Hlavne se netrap nejakou cystou, tou jsem se trapila taky a nakonec je vse vporadku jen ty rozhozeny hromony. tak se drz.

• Citovat
  • Upravit
1396
8.3.06 11:11

Je ten anonym je muj ja jsem nebyla prihlasena… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
8.3.06 11:28

Manza o mym ‚trapeni‘ ani nevi. Jak jsem zacala spinit tak jsem myslela, ze je to MS a rekla jsem mu, ze tedy tento mesic nic a ze az se vrati tak at se tesi :D A ted nevim jestli ho mam informovat :roll: Co myslis?

Kam pojedete na dovolenou v lete? Manzovi se rysuje skoleni v Singapuru tak by mel vzal s sebou. Ja bych chtela. Snad to vyjde. A chteli bysme na vikend do Amsterodamu. To by bylo taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
8.3.06 11:33

HAni ja bych ho jeste nestresovala oni chlapi to neosu kolikrat hur nez my. Ja to videla na tom mym. Kdyz tak mu to reknes az prijede. Uvidis.
No my jeste porad nevime planujeme Mexiko ale jeste uvidime. zatim jsem byli Recko, Spanelsko a Turecko… Mnaza uz i Brazilie a tak. Porad ho laka New York ale mne moc ne, na tom MExiku jsme se shodly. Rikala jsem si dokud nejsem tehu tak chci stihnout jet nekam dal. To te ceka taky jeste ockovani a tak. V tehu by to neslo. Tak to ma teda supr skoleni to bych s manzou jela taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.3.06 11:43

Hannka,

verim ti, ze uz si z toho unavena, lebo aj ja som…ani na tu diplomku sa nemozem poriadne sustredit…citim sa, akokeby na mna daco liezlo a docitala som sa, ze presne takto sa na zaciatku tehotna zena citi ( samozrejme nie kazda )..no a potom si nemam mysliet, ze som tehu !!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.3.06 11:48

no zeny,

vy planujete take perfektne dovolenky a ja budem cusat doma.. :(
kedze sa ideme pustit do velkeho prerabania nasho byvanicka, nezvysia nam peniazky… :( a ja by som taaaaaaaaaaaak chcela ist do Pariza.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
8.3.06 11:53

Dashko z toho si nic nedelej…bydleni je prednejsi nez dovolena. Vsak si to pozdeji vynahradite a stejne jestli budes tehu tak pokud bys neletela letadlem tak to by byl doceal risk tak dlouha cesta… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.3.06 12:03

ja viem…mas pravdu ako vzdy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
8.3.06 12:16

Dashko, my jsme byli v Parizi na libankach. Bylo tam krasne. I pocasi bylo nadherne na rijen. Jen jsme za 5 dni nestihli videt vsechno. Ale kavarnicky a prochazky jsem si uzila a manzel me neskutecne rozmazloval :) Ja jeho teda taky :wink: Je to moje stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.3.06 12:21

no ved presne to planujeme…libanky v Parizi…pretoze sme este na ziadnych neboli..akosi nebol po svadbe cas… :?
mozem sa spytat, v akom hoteli ste byvali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová