Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Pavlínko, přeju pěkný páteček!! Ten týden prázdnin teda děsně rychle utekl, za chvíli zase do školy, ach jo!! Včera už jsem konečně dalal vytisknout a svázat du diplomku. Bála jsem se, kolik to bude stát, ale sakumprásk to je 888 Kč
, tak to jde. Dneska musíme s nastávajícím udělat seznam lidí na hostinu na svatbu a po obídku jedeme na horskou chatu, kde hostina bude, abychom tam zamluvili pokoje a dohodli se s nimi i na jídle a na výzdobě. Už se moc těším, hrozně mě všechno kolem svatby baví. Kdybys chtěla, jukni na www.beremese.cz, album z příprav, Marinka a tam mám všechno ohledne naší svatby a jsou tam i naše fotečky..
A co plánuješ na víkend? Zítra přijede taťka s manželkou kouknout se na náš nový byt a v neděli bych si ráda udělala nějaký výlet, pokud bude trochu slušně. Ale teď koukám z okna, že zase sněží (pitomá zima), tak si nic nebude.. ![]()
Ahoj Lauro, tak už tu smůlu protrhni, jsi momentálně naše jedinná naděje
U mě se to bude řešit až dostanu po vyvolávačce MS a tuším, že mě čeká martirium ohledně zjišťování ovulace, srovnávání cyklu a podobné blbosti, bez kterých ale holt miminko nebude
Ale co se dá dělat, musíme se snažit dál a věřit, že to půjde. Budeme si psát tak dlouho, dokud nebudeme všechny těhulky!!!
Držím ti palečky a dej vědět!!
Ahoj holky, tak jak to dnesk jde?
Marinko teda tyden prazdnin je fakt zalostne malo. To se mas ze uz mas hotovo. Ted uz to ms za par co? No ja jsem se bohuzel vcera dovedela ze jsem dve zkousky neudelala takze si dokazes prestavit moje zklamani. To znamena ze v dubnu pred Velikonocema si je zopaknu ach jo. No marne kazdy zacatek je tezky.
Snad se to casem zlepsi. Od toho se taky odvijeji me nasledujici plany.
Dneska jedeme do cech, puvodne na vikend, ale jelikoz musim delat ty zkousky tak doma zustanu do ctvrtku. Pak uz bych se domu na delsi dobu nedostala. Tak uz se tesim. U nasich je net taky tak vas prijdu zkontrolovat i tak
Na vasi stranku urcite mrknu jsem zvedavka zvedava. Tak preji hodne stesti dneske pri vyberu vseho. Ja jsem rada ze uz to mame za sebou ![]()
Lauro tak je to fakt ted na tobe jsi jedina mozna kandidatka. My se jeste nesnazime. Takze se snaz aspon ty. ![]()
Ahoj Pavli, to mě mrzí s těma zkouškama, ale napodruhé to určitě zvládneš!! Budu ti moc držet palečky! Já už se taky těším, až budume mít po svatbě, protože je toho tolik, co se musí zařídit a to máme ještě 4 měsíce!! Ale zároveň mě to i baví, těším se na ten velký den a doufám, že vše klapne.. Jinak včera mě prsa skoro nebolela, tak jsem se radovala, že to ustupuje, a dneska už od rána zase. Ach jo, tělo si dělá, co chce.. Jsem zvědavá, kdy tu MS dostanu, zatím mě břicho nebolí..
Tak si užij víkendík a určitě piš, já budu na netu..
MArinko v to doufam ze to zvladnu. S tou jednou jsem pocitala ze jsem ji nedala ale ta druha mne teda dostala. Ach jo. No nekdy si rikam jestli mi to stoji za to. JEslti by nebylo jednodussi delat skolu dalkove v cechach. Ale jeste to zkusim a treba to casem pujde lip. Jen tak se z boje neutika ze jo. ![]()
No s tema prsama, hold pocitej delsi dobu. Mne to porad jeste boli ale uz ne tak moc. PRoste MS tomu pomohla. Tak at ti brzy prijde a je ti lepe. Na ty pripravy jsem koukala je to super my neco takoveho nemeli
no taky nebyl cas na takove veci.
Holcicky, preji vam vsem krasny vikend. A usmevy na tvari , tem kteri cekaji at prijde mrska a tem kteri ji nechteji at jsou tam dve // tak papa Pavca
Ahoj holky, prisla jsem se na vas kouknout, kdy zas budem testovat
Ale vypada to blede, ze? Ta HA je fakt na nic. Ale snad se ty vase cykly casem upravi a telicka prestanou vyvadet. Mne hodne pomohl kontryhel na srovnani cyklu. Sice mam porad ovulaci zhruba 11-14 den, ale lepsi nez kdyby to bylo v rozmezi 8-21, jako pred par mesici.
My jsme to tento mesic dost flakali, takze testovat nebudu, hlavne teda ne predem ![]()
Holcicky, drzte se, usmivejte se, za chvilku bude jaro. A tuleni zdar! ![]()
Zanet
holky,nevíte,co se stalo s diskuzí Těhotná?Já ji nemůžu nikde najít???
jo, vim, kdyz kliknes nalevo na diskusni forum, musis sjet az uplne dolu do Stejna situace, tam nas pichli ![]()
Z.
Ahojte holky, přeju pěknou neděli!! Včera jsme se nějak flákali, co? Já jsem už od rána vařila a pekla, protože na oběd přijel táta s manželkou. Teda, byla to fuška upéct i uvařit, když ještě nemám spoustu věcí, jako např. váhu, šlehač na sníh apod. Tak jsem musela improvizovat, ale nakonec se to povedlo a všem chutnalo
Odpoledne jsme řešili svatbu a čeká nás velké seznamování rodičů, tak jsem zvědavá, ja to dopadne, uf!!
No, a musím říct, že mě hodně překvapil táta, který taky začal mluvit o tom, jak už se těší na vnoučky a vykládal mi, jaké úpravy chystají na zahradě, aby se tam mohl jednou brouček vyblbnout a že mu koupí malou motorku. TAk jsem mu řekla, až se připraví na to, že stejně jednou budu mít holku a on na to, že to nevadí, že i holka může jezdit na motorce
Vzhledem k tomu, že naši neví o tom, že se začínáme snažit o bobíka, tak jsem se trochu uklidnila, že to pro něj nebude takový šok, až přijde. Snad to nebude za rok!! Dnes budeme pro změnu chodit na návštěvy my, a dopoledne ještě jedeme do Aska koupit TV stolek..
A co u vás nového, snažilky?? Já jsem MS ještě nedostala, ale zatím mám do příštího pátku čas. Dnes mám od rána pěkně citlové bradavky, skoro se jich nemůžu dotknout - další příznak hormonální poruchy ![]()
Mějte se všechny fajn a napište!!
Marinko, tak se priznam, koukala jsem na tve stranky na beremese.cz. Moc pekne. Moc tech fotek tam sice neni, ale co tam jsou, stoji za to
Mne se taky libi kopretiny, ale na svatbe jsem nakonec mela ruze v barve sampanskeho
to tam taky teklo proudem
Uzij si ty pripravy a vybirani a seznamovani a hlavne teseni, je to moc hezke obdobi, rada na to vzpominam.
Holky, drzim pesti na // Z.
Ahojky Slunicka, tak vas zdravim z domova. Jakpak se mate? U m ne vseechno fajn. Uz mam za sebou holice i kosmetiku. Maleho od segry jsem si nalezite euzila. A zitra opet hura zpet do nemec. Ne ze by se mi neejak extra chtelo ale preci jenom je mi smutno po manzovi.
Marinko holka nic si z toho nedelej az prijde mrska tak se ti ulevi. Ja uz jsem si na ty vsechny priznaky taky potom zvykla, co jineho mizbyvalo ze jo. To bude dobry.
Zanet dlouho jsi tu nebyla, tak jakto ze to tak flakate holka jedna pekne tulit tulit at tu ´mame nejakou tehulku.
Lauro takze taky se snaz.
Hani a Dashko…co je svama holky?
Pavca
Ahoj Pavli,
uz jsem ti chtela psat SZ kde jsi
Zapomnela jsem, ze budes do ctvrtka doma. Uzij si ten posledni den. Taky bych potrebovala v okoli nejake miminko. Pomazlila bych se s nim a bylo by lip. No, nezbyva nez cekat na vlastni.
Za mesic uz budeme doma ve svem bytecku v Praze a bude pred nami dlouhych deset dni dovolene!!
Huraaaaa. Moz se tesim!!
Hannka
Marinko prsa mne jeste porad boli a jeste porad mi z nich trochu tece. Proste to ty hormony.Dneska uz mi skoncila MS a uz je to lepsi ale do te doby jsem se porad jako tehu citila. To zvladnes neboj. Jak prijde mrska tak se ti ulevi jako mne. Ale byla to cistka nehorazna. Priprav si poradne zasoby..ja ted za tuhle vycerpala to co normalne za tri MS. takze fakt sila.
Ale uz mne neboli brisko tak je to fajn.